Bizim evliliğe giden bir ilişkimiz var. Normalde hep mesafeliydik. Uzun süreli ilişki. Aramızda cinselligin lafi bile yoktu. Bir gün öpüşürken ileri gittik ikimiz de birbirimize oral yaptık. Benim için hayatın en doruğuydu. O da o günden sonra aşırı istediğini söylüyor. Ama evliliğe saklayalım diye bir karar aldık. 1 aydır birbirimizden uzak durup öpüşmüyoruz bile. Normalde sürekli öpüşen bazen 10 dakika öpüşen bir cifftik. Ama bazen o günün konusu açılıyor. İkimiz de çok yükselip konuyu kapatmaya çalışıyoruz. Tutmak çok zor. Ama evliliğe daha uzun bir yolumuz var borçlar falan. Dayanmak mümkün mu
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Ee orala devam edin işte yani günahsa öpüşmek de günah hatta aynı ortamda iki namahrem kişinin olması bile günah
Zararın neresinden dönersen mantığı. Öyle düşünürsen her haltı yapalım
E yapıyorsun zaten yani ben de zaten birçok şeyi yapıp da bunu yapmıyorumun samimi olmadığını söylüyorum.
Sevişmekle öpüşmek bir mi? Biri tamamen cinsellik.
Diğeri de tamamen cinsellik😂
Yani özetlersem seninki kendini kandırmak sadeve
Valla ben öpüşürken cinsel bir şey hissetmiyorum. Aşkla oluyo hep. Ama zaten onun da bizi yanlış yola sürüklediğini düşünüp bıraktık yazdım fark ettiysen. 1 aydır yanaktan bile öpmedik birbirimizi. Fark ettiysen bir günaha girdiğim için pişmanım ve çıkış yolu arıyorum. Böyle negatif basmaya gerek yok
He onu da yapmıyorsanız ayrı ama öpüşelim de oral olmasın biraz abes olur yoksa
Hayırr dediğim gibi karar aldığımız günden beri sadece el ele tutuşup yürüyoruz bu kadar. Arada özledikçe sarılıyorum. Uzak duruyoruz yani. Soruda da yazdım ki
Sen orada oral yapmamak, şehvetimiz uyanmasın diye öpüşmüyoruz demişsin yani günahtan ziyade temel amaç buymuş ki ondan öncesinde sürekli öpüştüğünüzden bahsetmişsin yani oral olana kadar ki öpüşme sizce günah değilmiş işte.
Bence evliliğe daha çok varsa dayanamazsınız bu şekilde en güzeli sürekli olmasa da belirli zaman aralığında bir oral yapmaya karar verebilirsiniz.
Canım oral yaptın ama ne olurda olsun bence ileri gitme düğün ne zaman
İleri gideceğimizi zannetmiyorum. Direkt zina yapamam. Ama oral yapamayı da istemiyorum işte. Ondan uzak durabilir miyiz bilmiyorum. Yükselince insan boşalmak aynı zevki yaşamak istiyot
İllaki ama dayan yaşlarınız kaö
24 26
Canım evliliğe çok mu
Peki arkadan hiö düşünüyor musun
Kıvılcımı oluşturmuşsunuz valla o aleve döner yakında 😅😅
Orala devam edebilirsiniz. Neden kendinizi bundan mahrum birakiyorsunuz ki?
Günah boyutu
Dini nikah kiyabilirsiniz. O zaman olmaz mı?
Olmaz tabii ki. Dini nikah sadece cinsellik için yapılacak bir şey değil ki
Hayir zaten evliliğe doğru giden bir. iliskiniz varmış. İkinizden bundan eminseniz sorun ne?
Nikahlandığın eşinle ayrı evlerde yaşamak ne kadar mantıklı. Ben evlenmeyi basit görmüyorum. Eşine karşı bir sürü sorumluluğun var, aynı şekilde onun da sana karşı. Uzaktan uzağa cinsel ilişki için nikah kıymak ilişkiye çok zarar verir gibi. Keza o kadar dayanamayacak kadar iradesiz miyiz der insan. Valla o seviyeye gelirsem ben çıkar aileme çatır çatır ben sevgilime karşı dayanamıyorum günaha gircem evlendirin beni derim
Şartlar demişsin. Ben uygun Şartlar olusana kadar günaha girmeyin dedim. Zaten günah olarak bakarsan yan yana. gelmek ele. ele tutuşmak da günah. O kadar iradeniz vardı peki neden yaptınız. ? Yanlis anlama yargilamiyorum seni. Ama nefs diye bir sey var. Kendin söylüyorsun dayanamazsam diye. Oyle bir an gelirse en azindan zina olmaz. Tabi bu benim görüşüm. Karar verecek olan sizsiniz sonucta.
Evet haklısın fakat dini nikah gizli saklı yapılınca geçerliliği oluyor mu? Nikah duyurmak diyen hocalar var. Ayrıca istediğin kadar birbirine güven hayatta her şey olabilir. O yükün altina girmek kolay değil. Ki kolay yola kacmaktansa zorluklarla duz evlenmeyi tercih ederim ben.
İki şahitle yapılan nikah her türlü geçerlidir. Kimsenin bilmesine gerek yok. Nikah kiyinca illa yapın demedim. Yine kendinizi tuta bilirsiniz. Bu size bağlı. Hem nikahsız öpüşmek de günah. Sadece oral yapmak mı günah saniyorsun. ? Bu kolaya kaçmak değil. Sadece tedbir almak. Ayrıca evlenemezseniz bosanirsiniz. Değişen bir şey olmaz.
Evet öpüşmek de günah. Ama oral daha beter işte. Tüm vücudunu birbirine sunuyorsun. Neresinden dönersen kâr mantığı. Ben kendim çok muhafazakar değilim maalesef, başım açık falan ama abimler hoca. Akraba veya cokk guvendiklerii bile olsa resmi nikah görmeden imam nikahi kıymıyorlar. Ben de aileme bunu yapamam yani
Ben sadece fikrimi söyledim. Elbette karar senin. Sonucta dudak bir yerlere değiyor. Oradan , dudaktan daha çok zevk. aliyorsun diye , günahıda daha cok olacak. diye bir sey yok dimi?
Dudaktan öpmek şu kadar , gögusten öpmek bu kadar, oral yapmak şu kadar günah diye bir puanlama mi var 🙂
Günahını sevabının derecesini bilemem. Ama birisi çırılçıplak ve boşalıyorsun. Zinaya buçuk kala gibi?
Öpüşürken de bosalabilirsin ki?
Senin söylediğine göre haz arttıkça günahta artıyor gibi?
Bak kendin diyorsun , daha buçuk kalıyormuş.
Yuhhh ben öpüşürken sadece ne kadar aşık olduğumu düşünüyorum. Cinsellikle asla bağdaşmayan hatta neredeyse beni hiç etkilmeyen bir şey. Ya günah günahtır. Iste zaten onu da bıraktık korkudan yanağından bile öpmÿyorum artık
Yaa sen öylesin demedim. İnsan o an yukselir bosalir. Olabilir yani. Bu arada siz tam olarak ne yaşadınız ki?
Korkmayın ya. Neden korkuyorsunuz. Aksine gidin tadını cıkarın
Günah
Yani bir şey diyemem şimdi öyle deyince ama ben yaşardım kesin. Aşırı zevkli oluyor çünkü.
Sen de tatmıssın zaten biliyorsun
Biz de aynı durumdaydık o seviyeye geldik sonra böyle Günah dedik aramızda dini nikah Kıydık çok yakında da aile tanışması olacak ben aileme söyleyebilirsem tabii yani günah dedik ama yine bir şeyler yaşıyoruz çok zor oluyor çünkü
Ohaaaaa. Nasıl hiç korkmadin mi kıyarken. Bi de ayrılmaktan korkmuyor musun
Başta korktum ama sonra içim rahatladı yani aramızda çok tartıştık ayrıldık barıştık oldu yani ama ilişkimiz ciddi ailesi falan biliyor imam nikahı kıydız yakın zamanda da tanışma olacak
İnsan kendını nasıl cezalandırır adlı çalışmamız heralde bu
Herrkeeees yaşıyor mu böyle zorunluluk mu var
Cinsellik fantezi yaşayabiliyorsan bir daha duymamak üzere açlaşırsın
Oralda agzina bosalmasina izin verdin mi
Haram olduğunı hatırlayın lütfen
Hatırlıyoruz. Keşke evlenmenin önüne bu kadar taş koyulmasa. Yaşımız geldi. Evlenemiyoruz napalim. Ben de çalışıyorum, evlilik için yapabildiğimiz kadarına razıyım ama olmuyor işte
Arzu oluşur
durulmaz
Hayir degil maalesef