Çok fazla cinsel ilişki yaşamış biriyle ciddi ilişki kurulabilir mi?

Çok fazla cinsel ilişki yaşamış biriyle ciddi ilişki kurulabilir mi?
bence kişiye göre değişir.. ben sevdiğim kadının geçmişine bakmam geçmişi ile yargılamam.. belki de pişmandır ya da değişmiştir bunu da zaman gösterir bu yüzdende kesin evlenirim ya da evlenmem demem.. önce hoşlantı olur aşık olurum zamanla ona göre kararımı veririm.. ama sorun etmiyorum geçmişi
Bir kişinin cinsel geçmişi, potansiyel bir ilişkinin başarısı üzerinde doğrudan etkili olmayabilir. İlişkilerde daha belirleyici olan faktörler arasında karşılıklı saygı, güven, uyum ve iletişim bulunur. Bu faktörler, ilişkinin temelini oluşturur ve uzun vadeli bir ilişki için daha belirleyici olabilir.
Cinsel geçmiş, kişinin deneyimleri, tercihleri ve yaşam tarzıyla ilgilidir. Ancak, bir ilişkide en önemli unsur olmayabilir. Özellikle ciddi bir ilişki kurarken, partnerler arasındaki karşılıklı saygı ve güvenin yanı sıra uyum ve değerlerin uyumu da çok önemlidir.
Bazı insanlar için cinsel geçmiş önemli olabilirken, diğerleri için ise daha az önemli olabilir. Her ilişki farklıdır ve her insanın tercihleri ve değerleri farklıdır. Bu nedenle, bir kişinin cinsel geçmişiyle ilgili olarak nasıl hissettiğiniz ve ilişkinin diğer yönleriyle uyumunuz, ilişkinin geleceğini belirleyen daha belirleyici faktörler olabilir.
Kimsenin geçmişi Kimsenin haddine değil bence karşı tarafın geçmişini sorgulamam. Hastalık taşıyorsa tabi bilmek hakkım onun da aşısı var tedavisi var. herkes kendi geçmişinden sorumlu. ama maalesef Türkiyede veya cehalet toplumlarında bu böyle değil. güya Müslümanlar ama milleti geçmişiyle yargılarlar Allah gibi
Ben yapamam. Öyle 50 tane kızla beraber olduysa istemem.
Cevap
3Cevap
Bence kurulmaz. En azından ben kurmak istemem. Her insan kendi gibi biriyle olmalı
Ben kurmak istemem. Erkekler ile göz göze gelmeye bile çekinerek büyüdüm kendim gibisini isterim
Hayır çok fazla karşı tarafı benide etkiler istemem açıkcası kıskancım biraz galiba
Cinsel ilişkiden doymuş olabilir. İlerisi için sıkıntı.
Kurulabilir, neden kurulmasın? Her iki taraf da bunu istiyorsa sorun olmaz. Ama nadir bulunur böyle insanlar Tabii ki.
Ben hayatıma almazdım açıkçası.
Ben kurmam.
Biraz zor gibi.
Hayır böyle bir insana saygı duymam kolay değil
⭐Sonsuz i... li tabi... ki hayır 😃⭐
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?