+1 yılEğer kitap okunsaydı kimse ailesiyle beraber oturup izlemezdi şaşırtıcı olan kısmı bu diziyi konuyu nasıl yansıtacaklar, ensest olayı var saçma sapan fantezileri olan insanlar var, aldatma oldukça fazlaca var, kuma olayı var, yetmiyor aynı anda 2 kişiye aşık olma olayı da var yani başından sonuna kadar trajedi doluyken senaryoyu nasıl kabul etmişler hadi ettiler büyük risk resmen netflix dizisii olsa izlenir ama tvde çocukların da izlediği bir alanda izletmek ve bunun riskini almak pes dedirtiyor.
Yani dizi Bdsmye gelene kadar bir ton entrikadan geçerken kimse bunun bizim toplumumuzda bdsm olarak görmez adam şizofren çıktı rıza baba olarak değerlendirilir ve şizofrenlerin içinde tüm bu saçma salak ilişkiler hastalığa bağlanır.20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBdsm türk toplumuna gçre vahşet, manyaklık ve çılgınca hatta bunu seviyorum diyene deli vs diye lakap bile takılabilir. Herkesin kendi tercihi sonuçta Bdsm bana göre bir yaşam biçimi asla da vazgeçmem. Bilenler var bilmeyenler daha fazla çoğunlukta, z kuşağından da bilmeyenler var. Tanışmak isteyen tanıştıktan sonra uygulamaya döker veya dökmez. Ama kimsenin bu fanteziyi dışlaması gerektiğini düşünmüyorum isteyen yapmasın sonuçta..
21 Yorumla- +1 yıl
Bunlar z kuşağının düşünceleri hepsine saygı duyuyoruz bende bir riggerim. Ama toplumun bir çoğu daha ne olduğunu anlamadı. Nasıl ki grinin 50 tonu ile piyasaya bir çok sahte dominant cıktı şimdi de dizide bir dominatrix var az zaman geçtikten sonra burada da bir çok dominatrix türeyecek ne olduğunu bilmeden
+1 yılbirinci soruna cevap: bdsm nin tanıtılmasını destekliyorum, ama saçma sapan yapımlarla insanlara kötü tanıtılmasını "kasıtlı" buluyorum. ulan 2 bölüm izledim dizide ruh hastası olmayan adam yok, sanki bdsm sevenlerin alayı ruh hastasıymış imajı çıkartılıyor. keza grinin elli tonu adındaki ergen filminde de bu böyleydi.
ikinci soruna cevap: 81 milyona sorsan onlar bdsm ye hiçbir zaman hazır olmayacaklar, ama ahlak dersi vermeye herzaman hazırlar, onlara cevabımı ise şu karikatürde anlatılmış ayrıca benim anlatmama gerek yok, yanlış bilmiyorsam umut sarıkayanın karikatürüydü
20 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılmalesef herşeyi tersinden anladığımız gibi.. bu konuyuda tersinden anlayıp.. kadına şiddeti ve cinayetlerini fantezilere bağlayacak.. hem savunup hemda ruhunu vicdanını rahatlatacak bir bahane olur.. olursa..
ancak bu tür filmler ve diziler var zaten bilindik.. grinin tonu vs gibi.. bir süre sonra unutulur gider.. güzel yanımız çabuk harcıyoruz bir şeyi.:)11 Yorumla- +1 yıl
Burada şiddeti fantezi amaçlı uygulayan bir kadın. Bu nasıl bir algı nasıl bir tepki yansimasi yapar bilmiyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılTV dizisi için bence de çok fazlaydı, özellikle de çocukları ile dizi izleyen aileleri düşününce baya bildiğin abartıydı. Fantezi filan diyip aklamaya çalışmak saçmalık, bildiğin sapkınlık! Üstelik fantezi bile olsa körpe beyinlere henüz fantezi kuracak hormonları üretmeden bunları göstermek doğru gelmiyor. Normal ilişkiye ne ara doydu bu millette dayaklı versiyonuna acıktı 😄
30 Yorumla
+1 yılNormalleştirilmeye çalışılmıyor. Sadece mazoşist olan kişilerin neden bunu istedikleri anlatılıyor.
01 Yorumla- +1 yıl
Görücez.. ilerleyen kurgularda
Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. ufak ufak toplumun değerlerini sınıyorlar. tepki gelmezse dozu yükselecek.
10 Yorumla#Bonjour
Dizi izlemiyorum.10 Yorumla
+1 yılhiç öyle bir diziye benzemiyordu :D
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Diziyi izlemedim
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)2 ayVay anasını diziye bak. Hani marjinal bizdik?
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar