Bdsm (bondage dicipline sadism mazoşizm) femdom (female domination kadın üstünlüğü) tarzı ilişkiler hakkında ne düşünüyorsunuz? Bu tarz ilişkiler yaşadınız mı?
Bdsm femdom (kadının üstünlüğüne dayalı köle efendi ilişkisi) hakkında ne düşünüyorsunuz?
Bunu hayatınızın her noktasında mı yaşayacaksınız yoksa sadece yatak odasında mı olacak buna partneriniz ile karar vermelisiniz. Bakın Türkiye de ekonomik yönden büyük çoğunluğumuz çok rahat değiliz. Hayatımız bu yüzden çok etkileniyor ve ilişkilerde tüm sorumluluğu tek tarafın alması femdom da olsa maledom da olsa çok kolay değil. Yatak odası fantezisi olarak yaşamak daha kolay ve konsantre olması daha kolay. Ben eşimle femdom ağırlıklı bir ilişki içindeyim ama sadece böyle yaşıyoruz diye tüm sorumluğulu bir kişinin üstüne yıkmak doğru değil. Bu tarz ilişkilerde oturup etraflıca konuşmak, gerçekten ne istendiğini karşı tarafa anlatmak lazım. Ben dominantım ya da ben köle ruhluyum demekle olmuyor. Hayat müşterek ilerliyor. Ama siz sadece yatak odası fantezisi olarak görüyorsanız başka, onun da sınırları ve yapılabilecekleri var.
2
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Yaşamadım ama çok istiyorum ve evet köle ruhluyum partnerim olacak kadının zevk alması onun dediğinin olması benim için en önemli şeydir o an
4
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
bu tarz bir ilişkiyi çok yüzeysel olarak yaşadım ve gayet hoşuma gitti, umarım gelecekteki manitam femdom seven biri olur 😈
nasıl ve nereden bulacağımı bilmiyorum açıkçası. kimse açıkça söylemiyor bu tarz şeyleri. malum biraz geri kafalı bir toplumda yaşıyoruz haliyle insanlar saklama ihtiyacı duyuyor.
Bir kere beraber olduğun kadının tabuları vb. Olmasın bunu zaten yatakta anlayabilirsin. Gerisi sana kalmış ama bodoslama olmaz tabii zamanla onun içindeki dominant kadını ortaya çıkaracaksın.
Türk kadınlarının bir çoğu tam tersini sevsede son yıllarda bayağı bir Türk kadını femdom yaşam tarzını benimsemeye başladı. Özellikle evli çiftler arasında bayağı bir kırbaçlanan koca var😃
O sizin mahalle. Ben bizim mahalleden bahsediyorum yani meslek sahibi , ekonomik özgürlüğünü kazanmış , ailesine resti çekebilmiş , evini arabasını almış hatta kazandığı parayla çevresini kendine köpek etmiş güçlü kadınları kastediyorum.
Çünkü sen dominant bir karakter değilsin bilakis submissive bir karaktersin dolayısıyla ezilmekten hoşlanman normal ama dediğim gibi dominant kadınlarında sayısı az değil.