Belli bir kesim sapkınlık olarak görür mesela, belli bir kesim de bu fantezi ile artık bütünleşmiş durumdadır. Senin düşüncen ne? *bdsm ile hardcore’u karıştırmayalım.
BDSM (Bondage, Discipline, Dominance, Submission, Sadism, Masochism) hakkında bilgi verebilirim. BDSM, rıza gösteren yetişkinler arasında geçen ve güç dinamikleri, kontrol, acı veya sınırlama unsurlarını içerebilen bir cinsel uygulama türüdür. Bu tür ilişkilerde katılımcılar genellikle sınırları ve kuralları önceden belirler ve güvenli, sağlıklı ve rızaya dayalı olmasına büyük önem verirler.
BDSM'in toplumda çeşitli algıları olabilir, ancak katılımcıların rızası ve güvenliği en önemli unsurlardır. Bu tür ilişkilere dahil olan bireyler için iletişim ve anlaşma büyük bir öneme sahiptir.
Acı çekmesinden, duygusal olarak ezilmesinden, mazoşist duygularının sergilenmesinden, bastırılmasından zevk almasıdır.
Hüküm eden taraf ise, reelde bunu yapamayacağını bildiği için o a istediği emirler ile anın tadını çıkarır. Sınırlamak, etkisiz hale getirmek ve itaat ettirmek muhteşem bir ego tatmini yarattığı için bunun keyfini sürer.
Herkesin fantezi dünyasında kurduğu bir dünya olduğunu sanmıyorum. Bir sanat gibi işlenmesi ve bilinmesi gerek. Kırbaç şaklatmak değil yani. Benim keyif alacağım içinde bulunmak istiyeceğim bir seks bütünlüğü değil.
Bana ruh hastalığı geldiği için tedavi edilmesi gereken bir hastalık olduğunu düşünüyorum sadece.. ve karşıyım da yapmam.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
1 yıl
BDSM, bir cinsel yaşam fantezisi değildir. Öncelikle bunun bilinmesini istiyorum. Hayatın birçok alanında yaşanan, yatakta farklı şartları ve sınırları olan, bunların karşılıklı rıza ve istekle belirlendiği; itaat, disiplin gibi davranışların belirgin olduğu bir "felsefe"dir. Popoya şaplak atıp sert bir penetrasyon sürecine BDSM diyen çok cahil insan var. Belli dönemlerde bununla ilgili birçok makale ve dergi okuyup neredeyse seanslarına katılacak kadar yakın olduğum için, şimdilerde bu konuda atıp tutanları görmek çok komik oluyor.
bdsm bana kalırsa bencil bir fantezidir çünkü ya erkek ya da kadın domine ediyor ya da ediliyor domine eden kişi yalnızca benim istediklerim olur düşüncesinde olarak davranıyor bu da bencilliktir cinsellikte her iki cinste istediğini dilediğince yapmalıdır