Cinsel Yaşam BDSM hakkında düşünceleriniz nelerdirr? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 BDSM hakkında düşünceleriniz nelerdirr? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı. Artık normal seksi zevk vermediği yerlerde cinsel hayata dahil edilebilir ama belli bir dozda tabii ki 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Arada bir monotonluğu aşmamız lazım 😂 Yorumla
amanbesorgıtsın55 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl herkesin kendi tarzı jddjjdj 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Sen peki Yorumla amanbesorgıtsın55 1 yıl ben narinim ya bilmiyorum yer yer kafa yapım değişebilir bilmiyorum Yorumla Soran 1 yıl Hmm detaylı konuşabiliriz istersen Yorumla amanbesorgıtsın55 1 yıl yok hayır iyi günler Yorumla
Psikoatbirerkek Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Herkesin bdsm sıne kimse karışamsz 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl sık sık değil ayda yılda bir yapılmalı ama güzel 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Hmm detaylı konuşabiliriz istersen Yorumla
AtaTorunu Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl O nedir kanka 0 1 Yorumla Soran 1 yıl fantezi türü Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Artık normal seksi zevk vermediği yerlerde cinsel hayata dahil edilebilir ama belli bir dozda tabii ki
Arada bir monotonluğu aşmamız lazım 😂
herkesin kendi tarzı jddjjdj
Sen peki
ben narinim ya bilmiyorum yer yer kafa yapım değişebilir bilmiyorum
Hmm detaylı konuşabiliriz istersen
yok hayır iyi günler
Herkesin bdsm sıne kimse karışamsz
Bdsmyi bilşyorum da bds* ne oluyor?
sık sık değil ayda yılda bir yapılmalı ama güzel
Hmm detaylı konuşabiliriz istersen
O nedir kanka
fantezi türü