BDSM konusunda ne kadar ileri gittin/giderdin? Bu konuda düşünceleriniz nelerdir? Karşı mısınız bu derece bir işe? Yorum için teşekkürler soruyuda beğenebilir misiniz?🌺
BDSM bir seks fantazisi değil bir yaşam tarzıdır. Bounding (bağlama) Dominating (hükmetme) Sadism (acı çektirmekten zevk alma) Masohizm (acı çekmekten zevk alma) ifadelerinin kısaltmasıdır. Bu konuda uzun bir bence yazılması gerekir belki de. Ama kısaca şunu söyleyebiliriz: İki partnerin birbirine sonsuz güveni yoksa bu yaşam tarzına hiç girmemek gerekir. Çünkü taraflardan birisi hükmedecek, bağlayacak. Canını acıtacak. Diğeri de bundan zevk alacak ama itaatkar taraf bir şekilde rahatsız oldu ve bırak, istemiyorum demişse hükmeden taraf anında bu eylemi sonlandırmalıdır. Yine bu yaşam tarzında hükmeden olmak, acı çektirmek farklı, aşağılamak, rencide etmek, saygısızlık etmek farklı şeylerdir. Her iki tarafında kırmızı çizgileri olabilir ve diğer taraf buna kayıtsız şartsız saygı duymak zorundadır. Denenmemiş ama denenebilir konulara sarı çizgiler dersek denenir, iki taraf da beğenirse yapılır, yeşil çizgiye döner, beğenilmezse bir daha yapılmaz ve kırmızı çizgiye döner. Bunların hepsi önemlidir.
Elbette bana göre sınırları var ve bunlar benimle partnerim arasındadır. İki taraf da BDSM'nin gerçekten ne olduğunu, nasıl olduğunu, ne olmadığını bilmeli. Aksi takdirde sırf efendi rolünde olmaya çalışmak, baskın görünmek için çabalamak çok saçma görünüyor.
Tüm uygulamalarindaki temel prensip uygun sekilde hissettirilen hareketten yoksunlastirma, aci ve asagilamanin insanin sirasiyla feminen cinsel istegini, endorfin sistemini ve varolus bilincini normalin cok ustune cikarmasidir. klasik bir cinsel hayati olan bireyin bu duygu mertebelerine erismesi zorken bdsm tecrube eden bireyin tum cinselliklik spektrumunda yani ask ve sevgi dolu bir iliskide de yuklu duygular hissedebilmesi mumkundur. kisaca bdsm artik "normal" yollarla tatmin olamayanlarin son duragi, sonun baslangici degil, herseyin yeni bastan kesfidir. bdsm tecrubesi ayni zamanda bilim adamlarinin iddia ettigi bir gercegi ortaya cikarir: insan ureme gereksinimi haricinde cok karmasik, zevk kaynaklariyla dolup tasan bir cinsel yapiya sahiptir ve bunu kavrayanlar etkin ve edilgen olmanin esrarli gucunu yonlendirmeyi ogrenirler. tanri insana sifir maliyetli tukenmez bir hazine vermistir. kisiler mertebeleri nispetinde bundan nasiplenir veya mahrum kalirlar.
Bunun bilincinde olmalı yaşağım insan. Gerçekten ne olduğunu, nasıl olduğunu, ne olmadığını bilmeli.. Araştırıp, okuyup öyle karar vermeli buna.. Kulaktan dolma, yalan yanlış bilgilerle "ben de istiyorum" derse, büyük yanılgı olur..
Bu bilinçte ve benim de kurallarıma uygun, arzuladığım biriyse, evet..
Mazoşist ilişkiye karşıyım bana göre değil. Her ne kadar rızasını almış olsa dahi şiddet var.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bağlamak bağlanmak veya hükmetmek olabilir ama ileri derece acı çektirmeye yani mumm damlatmakmış gögüslere mandal takmakmış erkeğin üzerine ayak basmakmış kırbaçlamakmış vs vs karşıyım cok itici ve saçma buluyorum..
soft bağlanma, ağız topu, kırbaç, kelepçe, göz bandı, high heel trampling, itaat ve emir alma, soft trampling i defalarca yaşadım, kısa süre de olsa life style köleliği de tattım, seviyorum fetişizm ve BDSM i, ama bondage kısmı sanırım zorlar beni
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Hola, Türklerin çoğu bdsm ve hardı karıştırıyor. Kelepçe takıp, bağlayıp sert yapmak bdsm değil hard seks. Ben bdsmye hoş bakmıyorum seven birininde bu derece insan dışı şeyler yapacağını düşünmüyorum.
Daha önce Bdsm partisine dahi katılmış biri olarak ben hoşlanmıyorum yapana da en ufak laf etme hakkına sahip değilim, arkadaşlara iyi eğlenceler diliyorum
Bir Master olarak ne kadar ileri gittiğimiz burada söyleyemem. Ama Bdsm ilişkimde hayatımın bir parçasıdır ve onsuz bir fantezi yapabileceğimi düşünemiyorum. Domine etmek ve emirler vermek hoşuma gidiyor.
karşı değilim hatta severimde. ama KS de 18 yaşındaki profillerin çıkıpda bdsm ile alakalı sorular sorması komik geliyor. her kuşu öptünüzde bi leylekmi kaldı gençler?
İzledikten sonra; ismini nickime verdiğim filmde olduğu gibi kadının canı yanacaksa, asla ve asla kendi istese bile yapmam... Kadının tatlı bir şekilde zevk alarak mutlu olması, benim mutluluğumun temeli olduğu için aşırı derecede önemli...
Güçlü, kendisine saygı duyan ve kendi değerinin farkında olan bir bayana kendimi adamak ve onun hayatını güzelleştirip mutlu etmek için çok çaba harcamak bence çok güzel.. Yapı meselesi sanırım..
Bdsmye girermi sanmıyorum ama bir kadına karşı hem aktif hemde pasif kalmayi cok isterdim analdan bir kadınin bana sahip olmasını özelliklede pasiflik yani 🥵