Aşagıda BDSM ile ilgili kendi fikirlerimi paylaştım sizin düşünceleriniz nedir BDSM ile ilgili nasıl bakıyorsunuz bu tarz zevklere?
Sözlük anlamı : BDSM, rızaya bağlı olarak fiziksel baskı ve kuvvetli duyusal uyarımın uygulandığı ve fantezi güç rolü oynamanın yapıldığı cinsel tercih ve kişisel ilişki türüdür. "BDSM" kısaltması bondage ile disiplin ("bondage and discipline"; B&D ya da B/D), hakimiyet ile teslimiyet ("dominance and submission"; D&S ya da D/s) ve sadizm ile mazoşizm ("sadism and masochism"; S&M ya da S/M) öğelerini bir araya getirir. BDSM bir sürü çeşitli eylem, kişilerarası ilişki türü ve altkültürü kapsar.
Benim içinde BDSM ruhun çıplak halidir. BDSM içimizdeki gercek bizi yansıtan mantıktan arınmıs en dogal duygularımızdır. Benim için acı yoksa zevkte yoktur.
1- BDSM Guven olmalıdır. En temelinde
2-Bondage benim için itaatı temsil eder en guzel caresizlik hisleri
3 -ACI ve disiplin dozunda ve adım adım uygulanmalı karsındakı kişiyi anlayarak ve iyi analiz ederek.
4 - Disiplin olmalı karsındaki kişeye ne yaptıgın değil aslında nasıl hissetirdiğin önemlidir.
Bende geçen yıl bir erkekle tanıştım bana benim Kölem olma istediğini söyledi bana surekli efendim diye hitap ediyordu başlarda oldukça ilginç buldugum için bu şekilde devam etmesine izin verdim ama o benden sert davranması istiyordu sonra ben bir şey hissettim. Nasıl açıklayacağımı bilemediğim bir his. Kendimi onun yerine koydum ve kafamda bir erkek yarattım ve onun bana şiddet uyguladgini hayal ettim ozamandan beri bu his katlandı içimde dahada arttı ve ben tanıştığım o erkek sayesinde kendimi tanıdım onun istediği baskın karakterde biri olmadığımı anladım.
BDSM de birinin sana biçtiği rol değil senin ruhunda hissettiklerin önemlidir. Sen sanırım hükmedilmesi ve softa acı ile emirler almayı seviyorsun. Reelde bunları yaşadıgında hislerin ve zevklerin hazları daha da artacaktır.
GUVEN olmalı tabi kendını teslim ediyorsun butunu ile karşı tarafa bu nedenle akılda soru işaretleri olmadan net bir kafa ile yaşamalısın. Sen içindeki seni yaşamalasın sana verilen görevi değil. Ayrıca 2 günde BDSM birlikteliği olmaz iki tarafta bir birini tanımalı ve herşey adım adım ilerlemeli. Acı zevkle dogru adımlarla adım adım harmanlamak gerekir. Bİr sahip karşındaki kişiyi onun kadar iyi tanımalı her verdiği emirin veya cezanın onu nekadar etkileyeceğini acı eşiğinin ne kadar oldugunu bilerek davranmalı. Daha uzun tabi bu konu ancak şimdilik bu kadar işin özü
Evet dediğin gibi iki gunde olucak bir seyde değil ama ben bunu yasamam gerektiğine inanıyorum bunun icin yaratıldığma inaniyorum ve buyuzden acele etmiycem o kisi zaten beni bulucak buna inaniyorum
BDSM ye, ilk tanıdığımdan -ki bu site aracılığıyla oldu bu- beri hiç önyargılı bakmadım. İnsanımızın seks hayatı okadar sıradan ki en ufak fantaziler bile onlara anormal geliyor veya tepki almaktan korkarak dillendiremiyorlar. Bence cinsel yaşama çizgiler çekilmemeli, herkesin kendi kuralları var. Önemli olan nerde duracağını bilmek. Herkes sıradan seks hayatına devam etsin, partnerler birbirlerine çok aşık olsalar bile bir süre sonra sıkılırlar, sonra vay efendim" ben aldatılmayı hak ediyormuyum" lar..
En İyi Cevaplar