Eskiden bana gel derdi şimdi iş çıkışı almaya geliyor arabayla ya da sevişir biterdi şimdi sarılıp öpüyor sarılarak sarmaliyarak uyumak istedi neden ki buarada 1 senedir fuckbodyiz arada sevgili yaptı görüşmedik sonra adam bu oldu
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
ayrıldığı sevgilisinde özlediği duygusallığı yaşıyor olabilir seninle, yazık olmuş ilişkinize. buna sahip olan ben olmak isterdim, aşkla duygusallıkla bozmamak gerekli böyle bir ilişkiyi
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılMana arama. Gündelik haz giderme operatörüsünüz birbiriniz için. Anlam deştiğin anda üzülürsün. Hoş, bence böyle bir ilişki de üzücü ama tercih meselesi tabi :)
14 Yorumla
Soran+1 yılAşık olanı s. ksnler artık beni hiç bişi uzemez artık 😂
- +1 yıl
Büyük konuştukça tökezlersin. O yüzden, sakin yaşa 😂
Soran+1 yıl28 yasindayim 3 yıldır durum bu sevgilimde oldu evliliğin direğinden döndüm 3 yıl içinde ama aşk değil sevgi ve bilinç hep var mantikciyim biraz
- +1 yıl
Evliliğin dibinden döndükten sonra bu kabuğa girmen çok doğal. Giderek seçici oluyorsun ve ihtiyaç duyduğun cinsellikle birine duygusal açıdan kapılmak yerine partner tercih ediyorsun. Bir yerde bu da üzebiliyor ama; örneklerini gördüğüm için söylüyorum. Mutlu ol ❤️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
6Cevap
+1 yılBen de sırf bu yüzden fuckbuddy den ayrıldım. En baştan duygusallık yok diye konuştuk sonradan değişti.
00 Yorumla
+1 yılİş aşka dönmeye başlamış
Sen istemezsin heralde aşk meşk010 Yorumla
Soran+1 yılBenlik değil benimki sütten ağzım yandı ineği kestim misali
- +1 yıl
Çok şanslı o ama değerini bilse bari
Nerden nasıl tanıştınız
Soran+1 yılOrtak gittiğimiz bir barın etiketlerinden beni ekliyor öyle sohbet muhabbet 1 seneyi geçti arada bir sevgili yaptı saygı duydum sonra yine konusmaya başladık
- +1 yıl
Sevgilisi varken de geldi mi sana
Soran+1 yılHayır o yüzden zaten ikinci konuşma zoruma gitmedi sonuçta fuckbodyiz bende aynı şeyi ona yapabilirim
- +1 yıl
Nerde yaşıyorsun
Soran+1 yılSanane
- +1 yıl
😀😀
Öyle bir yer yok
Soran+1 yılZonguldak 😂
- +1 yıl
Şöyle desene yaa niye tersliyorsun 😀
- Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılMiletin adamindaki Sansa bakarmisin
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Nasil neden sevgilisi var sevistiyi arkadasi var varda var bundan sansli neolabilir baska😊😣
Aşık olmaya başlamış hayırlı olsun
04 Yorumla
Soran+1 yılDon k... çini uyu sabah işe gidicen diyorum uyku arasında sarilsana bana diyo milletin arayıp bulamadığı hatun kafasındayim halbuki 😂
Soran+1 yılBasit aynı kafalarda 2 kişi olunca saygı sevgi çerçevesinde kolay
Bu iş loveye doğru gidiyor galiba
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYol ver
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği