Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaslar bide bu kisi farkli hesap kurup benimle baska birisi gibi 3 hafta sohbet etti pot kirdi o oldugunu anladim net olarak oydu
Takiliyoduk normal ama sanki degisti mesela birisi bana cicek hediye etti bende bunu paylastim instgtamda 2 gun sonra gorustuk gezelim dedi bi kac saat gezer eve gideriz biseyler yaparz diyodum sadece gezdirdi evime birakti opusmeden bile ayni gun icinde gelen cicegin kimden geldigini 2 kez sordu bu adamin amac ne
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Yani herkes bu fb olayını beceremiyor ya kıskançlık ya da duygu besleme gibi yanılgıya düşüyor. Yaşlar kac?
24 benim o 28
Evlilik yolunda galiba o ya aşık olur ya da çevre baskısı ile yakında ciddi konuşmaya başlar
Cevresinin baskiladigini dusunmuyorum. Ama sanki hemen baglanabilen birisi gibi geldi bana cok iliskisi olmamis ask mesk
Ne zamandır takılıyorsunuz?
Haziran ayindan beri
Çok çabuk kaptırmış ya kendini bence yavaş yavaş ya mesafe koy ya da duygu vs varsa yavaştan fn modunu ilerletin. İş arkadaşı falan mı?
Ya sey olabilirmi seks yapmak icin kaybetme korkusuyla ayak yapiyor olamazmi
Yok ya zannetmem eğer senden böyle bir şey almadıysa rahatsan kasıntı değilsen eğer bu korku ile olmaz gereksiz yere kıskanmış olabilir belki
Aynen cok relax birisiyim
Yani o zaman seks bitme olasılığı ile olmaz ben onun yerine olsam bisiler yaptıktan sonra o hırsla daha iyi performans sergilemeye çalışırdım öpüşmeden bırakmak yerine.
Ama cevremde cok erkek var hediye alanlar cicek verenler arayanlarr tabi bu cinsel anlamda degil daha dogrusu cok istenilen birisiyim
Yani Türkiye de çoğu kadın isteniliyor zaten 😂 yani zaten bu kişi senin istenildiğini bilmesi gerke ve fb olarka sen onu seçmişsin neyin kıskançlığı olabilir ki bu? Boy kilo nedir senin?
Ya evet dogru diyorsun boyum 1.60 kilom 53 felan normal birisiyim yuzum felan guzel. Haklisin trde her kiza ragbet var 🤣🤣
Yani maalesef öyle biraz seçici olamıyor diyeceğim bizim erkekler ama hayatında kadın görmemiş çok erkeğimi var maalesef. Kilo dağılımın nasıl bölgesel yağlanma vs var mı? Birde halen yorumda devam mı edelim 😂
İlk başta çıktığınız yoldan sapmış, duygusal yaklaşıyor artık sana. ya da sorunlu bir dönem yaşıyor, iletişim tarzınız nasıl?
Eglenceli birisiyim belki ondan
Eğlenceli birisi olman ile aradaki bağlantı ne? 😁
Kendisi monoton yasiyor cok
Bu tarz ilişki yaşayan kişilerin monoton hayatlarda merak ettiği şeylerin ne olduğunu her zaman merak etmişimdir açıkçası
Senin gibi hatunu bulamayacağı korkusu ile kıskanıyor seni ya da sen başka erkekle yatıp ondan daha iyi çıkması halinde ondan. vaz geçersin korkusu
Ben olayım yeni Fb 180 esmer ve yakışıklı
1.98 kumral yakisikli 😘
Yeni tatlar şart
Çiçekçiye aşık olmuş. Numarasını öğrenmek istiyor
🤣🤣
bu fb kurallarina aykiri ya
Beklentiye girmiş sahiplenmes seni 😁
FB olayını tam kavrayamamış demek ki
Fazla Beğeni sendromu olmalı. Hoşlanmış senden.
Facebook işte sosyal medya ama eskidi yaw
Bir zaman sonra duygusal şeyler hissetmesin normal
Herşeyi düşünmüş olabilir bilemem
Fb ddn cikmis sanırım
O 3 hafta farkli gibi konusma olayini taa ilk baslarda yapti bu arada
bir şey öğrenmek için mi acaba
Yoo ilk anlamadim o oldugunu normal sohbet ediyoduk hakkimda sorular soruyodu ailem hakkinda vs
Ordan sormak istemiş ben sormuyim demiş bakmis ne dicen felan baya eleman profesyonel 😂
Yokbe pot kirdi fena hicde profesyonel degil ve baya hemen baglanabilen birisi.
O zaman lafımı geri alıyorum sorun olur bu
Hoşlanmaya başlamış olabilir mi?
hoşlanıyor gibi
Hoşlanmış olabilir
Boş yapmış
Aşık olmuş
Yk kiz abartma hoslantiyi anlayabilirim de ask fazla buyuk bisey
Aşkım genelde fb ilişkide çok fazla aşık olan var