Son zamanlarda o kadar çok duymayabaşladım ki bir insan nasıl duygusuz bir sekilde önüne gelenle seks yasayabilir ki.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Son zamanlarda o kadar çok duymayabaşladım ki bir insan nasıl duygusuz bir sekilde önüne gelenle seks yasayabilir ki.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Saçmalık.
Bana saçma geliyor insan sevdiği insanla yapmıyorsa bir nevi bedenini kullandırtmış oluyor sevdiğim adamın böyle bir geçmişi olmasını istemem
Çok haklı bir istek katiliyorum sana su isteyen beyleri de merak ediyorum her önüne gelen erkekle yatan kadinla evlenirlermi seks yasamak icin yapilmaz.
Evet maalesef her ne kadar ihtiyaç ihtiyaç diyip sıyrılmaya çalışsalarda ruhsal olarak boşlukta olduklarına eminimm
Bence hem ruhsal hemde bedenen bosluktalar. Ozellikle de bizim ülkemizde beyindeki tek düşünce o anki ihtiyaci gidermek ne duygu ne his ne sevgi var bence anlamsiz bir çubuğu duvar deligine sokmak gibi birsey olduğunu düşünüyorum.
Bencede sevdiğin insan yüzünü ellese uzun uzun baksa zaten otomatik yükseliyorsun için eriyip gidiyor ama fb ilişkisinde belli bir amaç üzerine çalışıyorlar doğallık ve samimiyet olmadığı için bana saçma geliyor
Haklısın insan tutkulu bir şekilde öpüşebilmeli ve göz teması kurabilmeli anlik zevkler geçicidir Tutku dolu zevkler ise daima haz verir insana
Benlik değil. Fbsi olan erkek de biter direkt gözümde.
Harikasin bravo👏👏👏
Fb demsen😃 sonuc olarak ben FB 'liyim yani Fenerbahçeli 😁
Ayy kusura bakma😂 aklıma "çocuk gelmiş fb olalım diyor feneli olunmaz fenerli doğulur" videosu vardı o geldi ajdjwhs
Hahaha olur böyle şeyler😂😂 arada kaynamayalim bizde diye aciklamasini yapayim dedim😂
Doğru diyorsun aydhwdhr
@DorothyBabe beni tanidinmi sen😄
Evett 😂
Bian tanimadin diye düşündüm. 😂😂
Dışarıda güzel açık bakımlı birini görünce aklına aşık olmak mı geliyor? sekste duygusallık yoktur.
Normal bir kız sevgilisiyle yapmak ister bunu isteyen kız ya abazadır ya da kendine olan saygısı bitmiştir köprü altlarına düşmüştür
Rezillik.
Rezillik ötesi bir şey bu😃
Nasıl buluyorsunuz hocam
Ben bulmuyorum onlar buluyorlar ben her önüne gelenle yapmam arkadaş
Duygusuz değil duygu yoğunluğun olduğu kişiyle fckbdy olunuyo tabi bu duygu yoğunluğu sevgi kadar olmuyo
Bulursam affetmem
Rezalet bir şey
Çok doğru üstadım rezalet ötesi bir durum.
Cok çirkin
Tabiya ama genelde aşktan darbe yiyen insanlar artik bu tarz şeylere yöneliyorlar bizzat sahit oldum.
Seks olmasi icin duygusal baga gerek yok
Herkesin bakış açısı farkli şahsen ben zevk almam
Bakis acisi
Saçma bence
Bende saçma buluyorum duygu his ve tutku olmadan olmaz bu is diyenlerdenim.