Bnce hayvanlar gibi cünkü hayvanlarda duygusal bağ olmadan yapar içgüdüsel olarak çünkü karar verme yetileri yok Ama insanın var. Bana ters ve saçma işler insanın değerini düşürüyor sadece bir zevk için biriyle buluşmak ve o işi yapmak bir nevi cinsel obje hâline geliyor insan.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Reşit iki kişinin rızası varsa kime ne? Neden olmasın? Yapılabilir gayette. Pek tercihim olmaz o yönde ama gayet normal karşılıyorum.
Bulursun belki ama uyumda önemli. Herkese atlamamak lazım abaza gibi. Tanışırsın uyarsa neden olmasın.
En son 44 yaşında iki kişiyle yaşadım biriyle bir buçuk ay diğeri ile bir hafta.
Her gece aksiyon
En çok kullandığım ilişki yönetimi ne gerek var ciddi ilişkiyle kavgaya zevkini alacaksın arkadaş gibi muhabbet edip gezeceksin miss
Ayıplamıyorum. Herkesin özel bir dünyası olmalı bu konuda.
İnsan kendisini ucuz birinin ucuz zevkine peşkeş çekmemeli.
Keyifli vakit geçireceğim samimi yalandan uzak asla kırmadan böyle çok tutkulu bir ilişki istiyorum
Tutkusuz ve ruhsuz bir sekilde sevismek de ne bileyim 🤦♂️🤷♂️
Erkek arkadaşımla öyle bi ilişkimiz var
O zaman erkek arkadaşın olmuyor?
Oo askim yine sadece diğe ilişkiler gibi vicik vicik yok aramız da seks çekimi daha fazlar f ck body değil erkek arkadasm
İlginç
Ben normal bakıyorum
Yaşadın mı peki?
Yaşadım
Umarım tekrar yaşarsın
Bakalım
Herkesin ihtiyacı var
Nerede yaşıyorsun ki sen 🙄 gizli üye?
@xcarnal İstanbul da
Görüş sahibi öselten yassana bana Bi
görüş sahibi banada özelden yaz
Bok bulursun ancak 😅
Hahaha sandığın kadar zor değil
Git kumda kamyonla oyna bu yaşta ağzın sütt kokuyor hala a. m derdine mi düştün 😅
Gençken seks yapmayalım da yaşlanınca mı yapalım 😃 nasıl bir kafa bu
deyiş tokuşmuş fanafinifon galiba
Fazla geniş mezhepli olmak gerek bunun için.
ben herzaman böyle birini bekliyorum
Aga nerden buluyorsunuz anlamıyorum
saçma
Neden?
bence bir şetler hissetmek gerek
İleriki yaşlarda evet ama gençken çok da bir önemi yok bence
bence var işte
Denemeden bilemezsin..
O neki lo
İki insanın duygusal bir bağ olmadan ara sıra buluşup seks yapması.
Hm hayvanlar gibi o zaman
Bence kendine saygısı olan yapmaz onu
Bence tam tersine insan gibi. Hayvanlar sadece üremek için çiftleşirler, insanlar ayrıca zevk almak için. Bunun nesi yanlış?
Bnce hayvanlar gibi cünkü hayvanlarda duygusal bağ olmadan yapar içgüdüsel olarak çünkü karar verme yetileri yok
Ama insanın var.
Bana ters ve saçma işler insanın değerini düşürüyor sadece bir zevk için biriyle buluşmak ve o işi yapmak bir nevi cinsel obje hâline geliyor insan.
Ben hayvanım o zaman
Güzel ama bulması zor
Mantıklı ama bulmak zor şu süreçte
Çok zor bulmak
En güzel şey
1 kişiyle yapıyordum zamanında anlaşma yapmıştık
f*ck buddy ne o?
Yukarıda yazdım
Anladim kardes
Çok iş görüyor