Cinsel Yaşam Fuckbuddymi aldattım neden sinirlenmiş olabilir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Hep onunla yapcam diye bir şey yokYatakta dövdü resmen beni Fuckbuddymi aldattım neden sinirlenmiş olabilir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Fb ilişkisinde sadakat bağlılık gibi kavramlara yer yoktur. Sen o ilişkiyi bitirmelisin 0 0 Yorumla
TheDad Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Durum saçma ama çok fazla kişiyle takılmanda doğru değil özellikle hastalık kapma konusunda sıkıntı yaşayabilirsin 0 0 Yorumla
Clairvoyante Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Ne zamandan beri f. ckbuddylerle başkası ile yatamayız anlaşması veriyoruz 😂😂 Başkasını bul 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Aynen ya deli mi ne Yorumla
Kafkas001 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Her ne kadar o iş için olsa da gurur yapmış ve sahiplenmiş 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Tuhaf tuhaf şeyler Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl İstediğine vereceğini istemediğine vermeyeceğini söyle kendisine de artık görüşmek istemediğini söyle 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Haklısın öyle yapmalıyım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kesinlikle sevgilisi karısı değilsin sen haddini bilsin Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Keyfine baksana ya sevgilin değil manitan değil ona ne neye karışıyor ne haddine 0 0 Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Tehlike çanları çalıyor dikkat ⚠️ 0 0 Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. o zaman neden tekrar gittin o sadiste. 0 0 Yorumla
affetmez00 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Becerememiş düzgün davranmayi tecrubeyle aldat 0 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı. Aldatmış sayılmıyosun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Tabikide yanş Yorumla Aserehehadejetejebe +1 yıl Bi buket çiçek al barışın Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Sem de cuckold erkek bul rahat et 0 2 Yorumla Soran +1 yıl O ne Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İstediğin erkekle beraber olmana saygı duyan sevgili. Kendisi sadece sana sadık başkasıyla yapamaz, ama sen cinsel hayatında özgürsün Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bırak yenisi bul sende 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Ama bu sefer baya iyi yaptı sinirlenmişti Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İstersen konuşalım anlaşırsak bende yaparım Yorumla Soran +1 yıl Hollandada mısın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Türkiye keşke yakın olsaydık yapardık bol bol Yorumla Soran +1 yıl -18cm yapmıyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O yönden yana sıkıntım yok geçde boşalıyorum hem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Türkiye geliyor musun Peki Yorumla
xMilfShake Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl en guzel seks kavga sonrasi sekstir oyle dusun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Öyleymiş Yorumla xMilfShake +1 yıl tabi cunku en guclu olan duygulardan biri neftet intikam vr sehvet hrpsi bir arada yasaniyor mukemmel Yorumla
Selimcan3460 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 87% +1 yıl Yuh saçma 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Dimi ya Yorumla Selimcan3460 +1 yıl Yenisini bul Yorumla
aerolite Takip Et Master Yaş: 57 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Soruyu anlayamadım.. 0 1 Yorumla aerolite +1 yıl Pardon şimdi tekrar okuyunca anladım. Bu tarz ilişki varoş tiplerin kaldırabileceği tarzda olmuyor mlsf. Kadına bir defa atlayınca, onu kendi malı gibi görüyorlar. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Fb ilişkisinde sadakat bağlılık gibi kavramlara yer yoktur. Sen o ilişkiyi bitirmelisin
Durum saçma ama çok fazla kişiyle takılmanda doğru değil özellikle hastalık kapma konusunda sıkıntı yaşayabilirsin
Ne zamandan beri f. ckbuddylerle başkası ile yatamayız anlaşması veriyoruz 😂😂 Başkasını bul
Aynen ya deli mi ne
Her ne kadar o iş için olsa da gurur yapmış ve sahiplenmiş
Tuhaf tuhaf şeyler
İstediğine vereceğini istemediğine vermeyeceğini söyle kendisine de artık görüşmek istemediğini söyle
Haklısın öyle yapmalıyım
Kesinlikle sevgilisi karısı değilsin sen haddini bilsin
Keyfine baksana ya sevgilin değil manitan değil ona ne neye karışıyor ne haddine
Tehlike çanları çalıyor dikkat ⚠️
o zaman neden tekrar gittin o sadiste.
Sıkıntı yok bana gel
Becerememiş düzgün davranmayi tecrubeyle aldat
Aldatmış sayılmıyosun
Tabikide yanş
Bi buket çiçek al barışın
Sem de cuckold erkek bul rahat et
O ne
İstediğin erkekle beraber olmana saygı duyan sevgili. Kendisi sadece sana sadık başkasıyla yapamaz, ama sen cinsel hayatında özgürsün
Bırak yenisi bul sende
Ama bu sefer baya iyi yaptı sinirlenmişti
İstersen konuşalım anlaşırsak bende yaparım
Hollandada mısın
Türkiye keşke yakın olsaydık yapardık bol bol
-18cm yapmıyorum
O yönden yana sıkıntım yok geçde boşalıyorum hem
Türkiye geliyor musun Peki
bende istiyorum bir fk
en guzel seks kavga sonrasi sekstir oyle dusun
Öyleymiş
tabi cunku en guclu olan duygulardan biri neftet intikam vr sehvet hrpsi bir arada yasaniyor mukemmel
Yuh saçma
Dimi ya
Yenisini bul
Soruyu anlayamadım..
Pardon şimdi tekrar okuyunca anladım. Bu tarz ilişki varoş tiplerin kaldırabileceği tarzda olmuyor mlsf. Kadına bir defa atlayınca, onu kendi malı gibi görüyorlar.
Aferin iyi yapmışsın
Haklısın ya