Bence çok haklısın. Demek ki sen bu tarz ilişkilerin insanı değilsin. Yani devam etme bence. Zaten ben bu f*ck olayını gerçekten çok değersiz buluyorum. Bu tarz bi adamla konuşmaktansa gider p*rno izlerim bu adamla konuşmaktan daha onurlu bir davranış olur inanki bak. Kendini böyle değersizleştirme, seni seven biriyle konuş ne gerek var ya
11 Yorumla
Soran1 yılOf bence de ya. Ben +18 konuştuk boşaldık bitti tarzı bir ilişkiyi sevmiyorum. Dediğin gibi gider film izlerim daha iyi.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Gizli Üye(36-45)1 yılYa yemin ederim al birini vur ötekine... hepsi aynı kumaş. Canım emin ol başka konuştuklarıda vardır.
41 Yorumla
Soran1 yılYa bence de başka birileriyle konuşuyor
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılİlk etap ilgi ve ikna aşaması sonrası ise sadece canı istediğinde sohbet etmek eğer istediğin gibi yürümüyorsa bitir ilerlesede bişey değişmez
10 Yorumla
1 yılNe beklıyordun buna sen izin vermişsin. Birde hayvanca diyorsun. En azından o dürüst. Peki sen nesin?
21 Yorumla
Soran1 yılBoş konuşma
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Furkan bady de vinsel ilişki olur çağırırsan gelir işini görür yapar gider. Sizinki sanLda sohbet etme durumu birbirinizi cinsel konuşma ile orgazm ediyorsanız sexting olur
04 Yorumla
Soran1 yılBilmiyorum adının ne olduğunu
Soran1 yılHayır o farklı bir ülkede
Onun sana bakış açısı çok şey bekleme ve en önemlisi artık kendine bunu yapma. Ben bunumu hakediyorum diye düşin bi
03 Yorumla
Soran1 yılYa napiyim? Arkadaş yok aile yok 4 duvar arasında yaşıyorum. Evden bilgisayar basında çalışıyorum bu çocukla konuşmasam kafayı yerim
1 yılFbsiniz her zaman ilgi gösteremez doğal olarak.. eğer ten uyumu varsa devam et..
02 Yorumla
Soran1 yılYa ilgi göstermesini beklemiyorum zaten ama ben ona taaa en başından söyledim ben fb den çok arkadaşlık bekliyorum senden dedim arafa beni ara konuşalım bana gününü anlat dedim. O da kabul etti. Ben ona dedim ki sadece seks konuşmayı sevmiyorum o da tamam dedi. Ama şu anda sadece seks konuşuyoruz bu da bana uygun değil
- 1 yıl
O zaman sana uygun olan friends with benefits onuda bizim ülkede hala kavrayamadılar 😂 Hangi şehirdesin?
- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
1 yılSadece seks konusmakta bayar ya fb nin anlami seks dehil sadece
02 Yorumla
Soran1 yılYa ben sadece seks konuşmayı sevmiyorum ki. Ben ona dedim ya fb den çok şanal arkadaş oluruz dedim o da kabul etti. Ben sadece seks konuşmayı sevmiyorum yani bu kadar düşmedim. Arkadaşım olmadığı için biraz da çocuktan arkadaşlık bekledim. Arada bir günaydın yaz yani sadece seks konuşma ben sevmem böyle ilişkiyi. Bu çocuk seks hakkında konuşuyoruz ama seks konusu kapandığı gibi ortadan kayboluyor. Günaydın yazıyorum saatler sonra cevap veriyor. Sevmem ben böyle ya. Çocuğun peşine sakız gibi yapışmadım sadec arada insanca konuşmak istedim
- 1 yıl
Fb lihi erkekler genelde sadece seks arkadasi gibi gordugu icin oyle davraniyonsenin istedigin farkli onun dusuncesi fsrkli
- Cinsel Yaşam konusunda 744 cevap paylaştı.
1 yılTalebini karşılarken sorun yoktu çünkü onun da istediği oydu ilk başta sonra baktı ki her gün makarna yemiyor yoluna baktı konu bu kadar basit
00 Yorumla
1 yılFb nin ilgili tarzını istiyorsun benimde hoşuma gidiyor böylesi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 308 cevap paylaştı.
1 yılBanada böyle bir sohbet saçma geliyor arada normal de konuşulmalı sohbet muhabbet olmalı
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Salla gitsin. Fb icin baskasini bulman hic de zor değil
00 Yorumla
1 yılSen öyle dersen başka bişey beklememelisin devir böyle
00 Yorumla
1 yılSanal fb de mi varmış. Neyse dude em iyisi bjk
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılFb olayı kadın doğasına aylırı bi kere düşürmeyin kendinizi
12 Yorumla
Soran1 yılCidden çok doğru ya biz hemem duygusala bağlıyoruz. Allah zaten boşuna yasaklamadı bunları
Cevap sahibi1 yılAynen öyle
- Cinsel Yaşam konusunda 553 cevap paylaştı.
1 yılFb olayı başlı başına erkek için olan bir şey zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBitir bence istersen bu konuda dertleşebilir bende böyle bir şey arıyorum çünkü
00 Yorumla
1 yılen başta böyle olmasını istemişsin sizlanmakta haksızsın bu yüzden
11 Yorumla
Soran1 yılHayır ben en basında çocuğa söyledim ben senden arkadaşlık da bekliyorum diye oda okeyim dedi bu konuya
Fb nin amacı zaten bağ olmadan takılmak
O yüzden sen fazla takmışsın takma02 Yorumla
Soran1 yılAma ben en başından böyle bir ilişkiyi istemediğimi söyledim. Ben +18 konuştuk boşaldık konu bitti kapattık şeklinde şey yapmayı sevmiyorum hoşuma gitmiyor
Çocuğun beklentisi ve senin beklentilerin uymuyor bence değiştir sen onu
01 YorumlaHayvanca ilişkiyi sen kabul ettin şükufe
01 Yorumla
Soran1 yılBen böyle bir ilişkiyi kabul etmedim sanki sen hiç konuşmuyorsun
Bu işi bilenle yapman lazım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılaradıgını bulmussun
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Konuşmayı bitir olgun birisi işe ilişki kur derim
00 Yorumla
1 yılHaklısın, ama ben öyle değilim;)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılboş ver onu tam istediğim gibi istiyorsun sen de istersen ekle
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 520 cevap paylaştı.
1 yılEvet biraz haklı olabilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılGerçeğe dönüşmeyecegini sezinlemis olabilir
02 Yorumla
Soran1 yılGerçeğe dönüşmez ki zaten en başından biliyor çünkü ayrı ülkelerde yaşıyoruz
Cevap sahibi1 yılO yüzden bosaldiktan sonra bir heyecanı kalmıyor zaten 😅
Ben varim
00 YorumlaSeni kullanıyor
00 YorumlaBaşka bul
00 YorumlaHaklisin bul beni.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılSeni kullanıyor çünkü canım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSal gitsin
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri