Cunku hic fb olmamistir Sana goz koymus zamanla kendine ait etmeyi beklemistir Sen rahatlama olarak bakarken o bana daha da baglanio hep beni ariyor baskasini hic aramiyor yapmak icin havalara girmistir
@CAGRI16 yoo ciddi olmadan da yani ciddi olmak demek evlilik demek. Evlilik olmadan da insan sevgili olabilir FB de sadakat bağlılık olmuyor ama bu da hoş değil
@CAGRI16 kiminle bugüne kadar konuştu isem burada böyle sizin gibi sadakate gerek yok bu yüzden zaten FB olunuyor dediler bu uymaz. İlk defa siz olur diyorsunuz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Cunku hic fb olmamistir
Sana goz koymus zamanla kendine ait etmeyi beklemistir
Sen rahatlama olarak bakarken o bana daha da baglanio hep beni ariyor baskasini hic aramiyor yapmak icin havalara girmistir
Daha daha bircok sey
Istersen seninkini baslangictan sona konusuruz
Bugun tum guj musaitim beklerim
Fb öyle yapmanali sen çağırdığında gelip işini yapıp girmeli kendine baglanaya çalışıyorsa sil gitsin
Taraflardan birinde duygular oluşuyor zamanla
kullandırtma kendini benim gibi geçmişe bakmayan birini bul evlen
Başkasını bulamam diye düşünüp seni elden kaçırmamak için
Ahmak olduğu için bana sen denk geleceksin sadece işime bakarım sevişiriz beraber orgazm oluruz ayrılık vaktinde ayrılırız olması gereken bu
Nasıl buluyorsunuz FB yi. Yani ilk tanışmada açıkça niyet bu diyor musunuz?
Cok basit biraz sohbet muhabbet arayis ne seks devam
@CAGRI16 tamam da insan bu niyetini nasıl açıklar ilerlemeden? Onu diyorum
Yani birkaç sohbetten sonra beklentin ne ciddi bir şey aramıyorum demek FB arayışıdır bence ki öyle oldu hep
@CAGRI16 yoo ciddi olmadan da yani ciddi olmak demek evlilik demek. Evlilik olmadan da insan sevgili olabilir FB de sadakat bağlılık olmuyor ama bu da hoş değil
Ciddiden kastin duzenli bir iliski f. b. de. sartlar uyduğu surece cinsel tatmin F. b ikende sadik olur insan
Enine boyuna tartisabilir bi konuyu
@CAGRI16 kiminle bugüne kadar konuştu isem burada böyle sizin gibi sadakate gerek yok bu yüzden zaten FB olunuyor dediler bu uymaz. İlk defa siz olur diyorsunuz
5 sene gorustugum f. b vardi sadiktikta kisiden kisiye degisir bence fb ye bakisida onemli kisinin
@CAGRI16 5 sene gibi bir süreden sonra neden bitti
FB yaparken bile inanın biraz duygu lazım. kadına çiçek gibi davranmak lazim
@kimizbizbi duygusuz olmaz zaten, kadınlar bunu ister ama erkekler okuduğum kadarıyla bu kafada olmuyor
Valla birazda olsa duygusal yaklaşmalı insan FB bile olsa yani sonuçta karşıdaki bir bayan ve bir insan.. kesinlikle duygu olmalı biraz bana göre
Hiç FB biz oldumu?
Kisiin karsisindakine yaklasiyla alakasi duysuguz sadakatsiz olan tek gecelik iliskler yap gec
f*ck olabilirim istersen
Müsait olunca sorularım. olucaksiz hanım efendi
FB yi Türkiye de anlaşılacağıni düşünmüyorum
Saygı ve dürüstlük zor
Belki sana karşı bişeyler hissetmeye başlamıştır
Tek olmak için kaçma diye
Baskadina gec sikildiysan
Başkasını bulmak xorunda kalmamak içindir
Millet ne kadar şanslı aw.
Başkası ile yapma diye
Aşık olmuştur seks bağlayıcı etkiye sahip
Kaybetmemek içindir
Bence hikaye onlar
Kendin den başka kimseyle olmanı istemiyor dur.
Duygu beslemeye baslamis olabilir muhtemelen
kıskanıyor :D
Sıkılıp gitme diye
FB nedir
Belki sama karsi boş degilidir
Başkasına verme diye
Baska gitme diye
Başkasına gitme diye
Grur yapmıştır
Elde tutmak için