Beniim caanım fuckbuddy'm?

Yaklaşık 6 yıldır tanıdığım bir arkadaşım, fakat yıllardır görüşmemiştik 6-7 ay öncesine kadar. Sohbet ederken parmaklarının uyuştuğunu söyledi ve şu an seni öpmek istiyorum dedi. Ben müsade etmedim, hoşlandığını vs belirtti ama bazı karışık sebeplerden dolayı herhangi bir ilişki düşünmedik. Uzaklaşma kararı aldık fakat 1 hafta sürebildi.

İkinci görüşmede öpüştük yakınlaştık, olay bu şekilde devam etti, aylarca tam birleşme yaşamadan devam ettik, son 1 ayda 2 kez birlikte olduk.

Sadece birlikte olmak sevişmek için görüşüyoruz fakat neredeyse hergün arar gününü anlatır uzunca konuşur resimler videolar gönderir, görüşünce uzunca sohbetler eder. Telefonum meşgul ise hayırdır kimle konuşuyosun tarzı tepkiler verir, ya da açık giyinmişsem bu ne hiç giymeseydin gibi şeyler..

En son ilişki sonrası alnımdan öptü, sarıldı. Eve dönerken de bana yakın zamanda ofisten biriyle beraber olduğunu söyledi sonra kızdın mı dedi bende saçmalama niye kızıcam banane dedim sonra benden tepki gelmeyince şaka şaka yapmadım dedi..

Bu adam benden hoşlanıyor olabilir mi?
Beniim caanım fuckbuddy'm?