Fuckbuddyim başıma bela oldu?

3-4 ay önce tanıştık. Başlarda günde 2 kere birlikte olduğumuz oluyodu sonra zamanla yavaş yavaş azaldı. Son 2 haftadır gitmiyorum ama her yerde karşıma çıkmaya başladı. Sürekli rahatsızlık verip duruyor. Ben şimdi başka biriyle beraberim bunu da açık açık söyledim yalanla dolanla işim olmaz. Seni artık istemiyorum dedim bağırdı çağırdı vurdu. Hiçbirşey yapmadan evinden çıktım gittim. O günden sonra o kadar aradı mesaj attı hiç cevap vermedim. En son az önce aradı savcılığa gidecekmiş zorla yaptı diye şikayetçi olacakmış. İllaki bir pislik çıkarıcak belli oldu ya arkadaş ortamıma aile ortamıma sıkıntı verecek ya da savcılığa. Elimizde mesajlar, arama kayıtları falanda var. Benim başıma dert açamaz değil mi? Kimseye zorla bişey yapmadım.
Güncellemeler
+1 yıl
lan lanet olsun ya arıyıp konuşsam tutuştuğumu anlayacak o zaman benimle oyuncak gibi oynar ne isterse yapmak zorunda kalırım. Niyeti yine benimle beraber olmak. lanet olsun diyip katlansam mı ben bundan nasıl kurtulucam başıma musallat oldu.
Güncellemeler
+1 yıl
Bunu okuyan arkadaşlar 1 yıldır böyle bir hayat yaşıyodum ilk defa başıma böyle bir bela geldi. Oğlum sakın böyle işlere bulaşmayın sakın bak gençlik ateşi diye ordan oraya atladım şimdi ne olacağım belli değil. Kız zorla üstüne de çıksa seni suçlayabiliyor hayat böyle işte. Genç arkadaşlara tek tavsiyem ben yandım siz yanmayın.
Fuckbuddyim başıma bela oldu?