Fuckbody ne demek? Her yerde fuck body diyorlar, ne demek?

Fuckbody ne demek? Her yerde fuck body diyorlar, ne demek?
İnsanların cinsel arzuları o kadar bedenlerini ele geçiyor ki, insanlar bir sevgilisi olmasa bile bu isteğini bastırma ihtiyacı duyuyor. Fuckbody de tam bu anlarda imdada yetişen bir ilişki biçimi olmuş. Hadi bakalım fuckbody ne demekmiş.
fuck body sözlük anlamı olarak; aralarında duygusal bir ilişki olmayan, sadece cinsel beraberlik için zaman zaman bir araya gelen kişilerden her biri anlamındadır. Aslında bu tanımı her şeyi açıklıyor.
Bir nedenden dolayı duygusal ilişki yaşamak istemeyen kişiler, sadece cinsel ihtiyaçlarını gidermek amacıyla gecelik ya da düzenli olarak aynı düşüncede biriyle cinsel birliktelik yaşarlar. Tamamen haz üzerine kurulmuş bir ilişki biçimidir.
Bu ilişki türü o kadar popüler ki filmlere dahi konu olmuştur. Yukarıdaki görselde yer alan, 2011 yılında vizyona giren, Friends with Benefits (Arkadaştan Öte) ve No Strings Attached (Bağlanmak Yok) filmleri fuckbuddy ilişkileri konu edinir. Daha iyi anlamak için bu filmleri izleyebilirsin, gayet eğlenceli filmlerdir.
Ancak filmlerde malum romantizm yüklemesi olmazsa olmaz. Gerçekte fuck body ilişkisinde asla bir duygusallık yoktur. Çiftler birbirlerinin hayatına asla karışamaz ve kıskançlığa yer yoktur. Bir aşkta görülebilecek romantizm, trip ve aşık olmak, kısıtlamak gibi insani duygulardan tamamen muaf bir ilişki şeklidir. Filmlerin adından da (Bağlanmak Yok) anlaşılıyor bu.
Bazı durumlarda taraflardan biri duygusallık kuralını ihlal edip aşık olabiliyor. Bu durumda da fuckbody ilişkisinin büyüsü bozuluyor. Sonucunda ayrılıklarla sonlanabiliyor. Tabi çiftlerden her ikisi de aynı duyguları hissediyorsa ayrı.
Fuckbody nedir açıkladım, umarım aklındaki soru işaretleri gitmiştir. Buradaki içerikte de hardcore ne demek, anlamı nedir açıklamaya çalıştım. Cinsel yaşam hakkında bir ilişki türünü daha öğrenmek için buraya da göz atmanı öneririm. :)
Fuckbody diil yalnız o. Fuck-Buddy. Fuck'ın anlamını biliyorsundur diye düşünüyorum. Buddy Arkadaş demek..
diiil eğil yalnız değil bknz: türk dil kurumu
Canım benim Türkçem gayet yeterli sen benim Türkçeme karışma istersen? Ben sana yardımcı olmaya çalışıyorum senin verdiğin cevaba bak. Body ve Buddy farklı kelimeler olduğu için düzelttim sana orda ve anlamını bilmediğin bişi olduğu için de bil diye. Benim Türkçem iyidir şimdi kendi yanlışlarını düzelttirme bana, sen daha cümleyi kuramamışsın eğil ne? d'sini de yazsaymışsın kelimenin güzel olurmuş.
Ayrıca Türk Dil Kurumu ya da TDK şeklinde baş harfleri büyük yazılır.
Size yardım edende kabahat.
eğil= değil senden türkçe dersi aldığıma çok sevindim apla
sende baya atar yapmış bu ne iş bildiğin saldırıya geçmişsin cevap vermeseydin zaten yeteri kadar cevabı aldım ayrıca kızım falan mahalle ağızından hoşlanmam
Allah Allah cidden mi? Mahalle ağzından hoşlanmazmış hanımefendi. Evet haklısın senin seviyene ve akıl yaşına inmekle çok büyük hata ettim.
Cevapları kontrol etmedim, ben ana sayfada senin sorunu gördüm, ne olduğunu sormuşsun ben de yardımcı olmaya çalıştım. Ama nankörlük böyle birşey işte.
Şimdi bir zahmet saygılı bir şekilde sus lütfen. Yardım etmeye çalışanda kabahat. Senden daha fazla bildirim gelmesini istemiyorum. Uzatmazsan sevinirim. Uzatırsan da senin seviyesizliğin.
Fuck buddy ilişkisini özetlersek...
beğendim
sokak köpekleri gibi yolda rasladiklari tanimadiklari ile cinsel iliski yasayanlara denir, enteresan ve modern birseymis gibi algilansin diyede ingilizce fuckbody olarak geciyor, türkce tercümesi bedensik..
Almanyada yasiyorum, almanlarda bile raslamadim, ama Türkiye aya cikamaz ama ahlaksizligin daniskasini kopyeler..
Görüş
38Görüş
bu bir birini tanıyan iki kişinin canları istediği zaman biraraya gelip hiçbir sorumluluk almaksızın cinsel ihtiyacını giderenler için kullanılır
Fuckbody nedir :ADSAS:DAS kırıldım gece gece fuckbuddy o
Duygusuz seks, Karsındakini ihtiyaç olarak gorme.. Gibi bisey.
Kişisel ihtiyaçlardan ötürü buluşup sevişen arkadaşlara denen bir isim
tercih meselesi çok uygun bir şey değil.
dünya ahretlik kardeş
zevk için bedavaya cinsellik yaşanması
Seks arkadası demek yani sevgili deilsiniz ama birbirnzi istedgnz zaman cagrp seks yapabilyorsunuz
f*ck tik demek body vucut demek tikvucut oluyo :D dasf
Fuckbuddy, cinsel birlikteliktir anlamı
Bedava Seksss ve çıkar arkadaşlığı
Fuckgirlin sevgilisi.
seks partneri sadece sevisiyon duygusallik yok
sadece yatak arkadaşlığı... öneririm!
İngilizce bir kelime :)
sade mikis icin bir araya gelenler
Seks için buluşulan arkadaslik
sadece aralarında cinsellik olan partnerler
Gayet açık ve net değil mi?
Seks arkadaşı