hamile kalmaktan aşırı korkuyorum. sevişesim gelmiyor zırf bu yüzden. düzenli bir seks hayatım olmadığı için haplardan uzağım. prezervatif ne derece korur?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılHer korunma yönteminde küçük de olsa bir hamilelik ihtimali olduğu unutulmamalıdır. Prezervatif yırtıksa ya da ilişki sırasında yırtılırsa, çıkarsa gebe kalabilmeniz de ihtimal. Prezervatifin koruyuculuğu oldukça fazladır, daha dayanıklı ve güvenilir prezervatif markaları tercih edebilirsiniz (OKEY prezervatifler oldukça dayanıklı ve güvenilirdir).
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kullanım talimatına dikkat edip, üzerinde yırtık ve delik oluşmadığı müddetçe ki yırtık varsa kullanıcı hatasından kaynaklıdır, prezervatif spermleri içinde tuttuğu için hamile kalma riskini ortadan kaldırır.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKardeşim bildik bir marka talimatlara uygun kullanıldığında bir sorun olmaz tavsiyem iş bitince senden uzak durmalı çıkartıktan sonra yatıp orana falan el sürmeyecek pis elleri ile ve en büyük olayda ikinci ilişki olacaksa aynı erkek takmadan ellerini ve penisini sabun ile yıkamalı mümkünse duş almalı
00 Yorumla
+1 yılHiçbir korunma yöntemi %100 korumuyor. Bunu bilmeliyiz..
Ancak kaliteli ve sağlam prezervatifle bu oranı %90'lara kadar çıkarabiliriz..
Tabi doğru kullanmak da gerekiyor. Bu konuda @OKEY hem kaliteli hem de çok çeşitli halleriyle ateşimize körük olabilir..00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
29Cevap
+1 yılRisk her zaman vardır. Doğum kontrol hapı kullansanız bile prezervatif kullanmanız gerekebilir; bulaşıcı hastalıkları önlemek için. "Sevgilim var, tek eşliyim, bir kişiyle yaşıyorum" diye düşünmeyin; kocalarından hastalık kapan arkadaşlarımız oldu (Malum, genelde aldatılmışlar)
21 YorumlaPrezervatif düzgün kullanıldığı taktirde %98'e kadar koruma sağlar ancak kullanıcı hatalarından dolayı bu sayı %85'tir. Cinsel yaşam konu etiketindeki sorulara girdiğimizde karşımıza çıkan arka plana tıklarsak "prezervatif klavuzu" gibi bir şey açılıyor. Orada güzelce açıklamış.
21 YorumlaÖyle olsa eskortlar olmazdi hep hamile kalabilirlerdi yani isin sırrı dikkat etmek
41 Yorumla- +1 yıl
Onlar kordonlarını bağlatmıyor mu? Kondomu hastalık bulamaması için kullanıyorlar
bende ıstemeden hamıle bırakmak ıstemem aynen.
korur tabıkı ılıskı oncesındede ya da sonrası hemen ertesı gunu hapı alabılırsın ya da ıcıne akıttırmassın00 Yorumla
+1 yılHiç-bir korunma yöntemi yüzde yüz değildir. Prezervatif doğru şekilde kullanıldığı taktirde sorun yoktur.
00 YorumlaDogru kullanimdan %100 koruma saglar, hem gebelikten, hem cesitli cinsel yolla bulasan hastaliklardan.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılPreverzatif ilaçlara göre ve sprale göre daha garantidir cünkü iki vücütün bir birinin teması hem sıvı hem doku olarak teması m üç mkün degildir
00 Yorumla tüplerinizi bağlatın. kurtulun. prezervatif yüzde 99 korur.
00 YorumlaCinselliğin çok aktif sanırım aslında seni korur ama daha kolay yöntemleri var
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Yokbe ne hamile. kalcan.
Rahatca sevis.
Olebisey bile olsa ertesi gun hapi alirsnz hemen ic bisy olmz00 Yorumla
+1 yılPatlama ihtimali de var tabii ki. %100 koruma sağlayacak bir şey yok yani.
00 Yorumla
+1 yılKaliteli ve doğru kullanilan prezervatif gebelikten % 98 oranında korur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 803 cevap paylaştı.
+1 yılBen hiç kullanmadım. Fakat kullanırken dikkat etmek gerekebilir.
00 Yorumla
+1 yılona güvenilmez. yırtılabilir ya da sıyrılıp içinde çıkabilir. en güvenilir d. k. haplarıdır.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBen seni senelerdir kullanıyorum sıkıntı olmadı şimdiye kadar
00 Yorumla Dikkatli kullanım olduğu sürece problem yaşamazsınız rahat olun bu konuda.
00 Yorumlaprezervatif varken de içerideyken bosalmamak gerekiyor yapmayın yani
00 YorumlaPrezervatif aşırı sürtünmeden sonra yırtılabilir %100 koruma sağlamaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılDoğru takılırsa ve kaliteli marka kullanılırsa korur.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Hayır çok düşük durum bu.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBiz hiç kullanmadık ama prezervatif güvenlidir ama yırtılırsa sıkıntı olabilir dikkatli kullanıldığı sürece öneririm
30 Yorumla
+1 yılPrezervatif korunmak için ideal
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılYüzde 98 koruması var
00 Yorumla Zayıf ihtimal de olsa var garanti değil
00 Yorumladikkatli kullanımda sorun çıkartmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKorur ama ona güvenip içine gelmesin yine de
43 Yorumla- +1 yıl
herkes geri çekilmeyi yapamaz işte ama
Cevap sahibi+1 yıl@albatrosibo yapmak zorunda..
- +1 yıl
her baba yiğidin harcı değil işte o da onu demeye çalışıyorum. geri çekilince de kızmayın da sonra üstüme niye boşaldın diye falan
Gizli Üye(30-35)+1 yılDüzgün kullanıldığında neden sorun olsun
00 Yorumla
+1 yılkorumaz kullanan kisiyi korur sanirim
00 Yorumla
+1 yılDelinirse olabilir ama düşük ihtimal
00 Yorumla
+1 yılKorur
00 YorumlaHayır da sen yine güvenme
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Hayır bırakmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevet
00 YorumlaBişey olmaz kullan