Eşimle bu sekilde korunuyoruz ve hicbir sorun olmadi bugune kadar. Bosalacagi zaman disari cikip boşalıyor boylelikle daha da garantiye alıyoruz. En iyi, risksiz ve yan etkisi olmayan bir yöntem.
Yaklaşık %98 olarak koruma sağlamaktadır... Onun için en yaygın olarak kullanılan korunma yöntemi prezervatiftir.. Hamile kalma riskin çok çok düşük yani
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Yeterli olur ya hem birde dışarı boşalır boşalacağı zaman ayrıca bir kere boşalınca tekrar girecekse boşaldım diyip condomu çıkarıp girmesin kanalda kalanda içine akabilir yani çok detay var aslında
erkeğin başka korunma yöntemi yok dışarı boşalır işte diğer korunma yolları hep sende birde ovulasyon tarihini kontrol et o tarihlerde çok ilişkiye girmeyin girersenizde dikkat et
Ya o prezervatife bağlı büyük penis için küçük prezervatif olursa yırtılabilir ayrıca küçük penis için de büyük prezervatif de riskli gidip gelirken çıkabilir ya da ters takip takmadigin önemli doğru takmaz san gene çıkabilir
Prezervatif çıkmamalı zaten boşaldım deyip çıkarıp devam etmek isterse sorun olabilir mesela. Sendeki kısa sert tüyler varsa farkında olmadan zarar verebilir.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Ben simdiye kadar hic prezervatif kullanmadim hic kimseyide hamile birakmadim. isi bilmek yeterli oluyor aslinda
Ne gibi
Baya iste tecrube yani. saatlerce girer cikarim ve o ayari iyi tutturrum simdiye kadar et ete degerek yaptim bu isi ama kimseyi hamile birakmadim.
Yani yeterli eğer yetmezse markaya dava açın gelecek para ömür boyu çocuğa da sanada yeter 😂
Öyle oluyor mu
Tabiki 😉
Eşimle bu sekilde korunuyoruz ve hicbir sorun olmadi bugune kadar. Bosalacagi zaman disari cikip boşalıyor boylelikle daha da garantiye alıyoruz. En iyi, risksiz ve yan etkisi olmayan bir yöntem.
Kesinlikle👍
Yaklaşık %98 olarak koruma sağlamaktadır...
Onun için en yaygın olarak kullanılan korunma yöntemi prezervatiftir.. Hamile kalma riskin çok çok düşük yani
Yeterli olur ya hem birde dışarı boşalır boşalacağı zaman ayrıca bir kere boşalınca tekrar girecekse boşaldım diyip condomu çıkarıp girmesin kanalda kalanda içine akabilir yani çok detay var aslında
Onlara dikkat ederiz başka
erkeğin başka korunma yöntemi yok dışarı boşalır işte diğer korunma yolları hep sende birde ovulasyon tarihini kontrol et o tarihlerde çok ilişkiye girmeyin girersenizde dikkat et
Tamam onu hiç bilmiyorum
siz kaç yaşınızdasınız evlimisiniz
Nişanlı ve 31 yaş nişanlım da 31
Hmm olgun yaştasınız yinede ilk ilişkinizmi olacak peki
Değil
Öncekilerde nasıl korundunuz
Prezervatif kulllanin ama takili olsa bile icindeyken bosalmasin sakin yirtilabilir
Ertesi gün hapı var
Ertesu gun hapini yilda 3 kere kullanabilihosun ve hormonlarina zarar veriyo risk almana degmez
En güvenilir olanı prezervatif evet ama onda bile yırtılma ihtimali var yani 😊
Şanssızım ben kesin yırtılır
Orasını bilemem işte 😊
Hangi durumlarda yırtılır
Ya o prezervatife bağlı büyük penis için küçük prezervatif olursa yırtılabilir ayrıca küçük penis için de büyük prezervatif de riskli gidip gelirken çıkabilir ya da ters takip takmadigin önemli doğru takmaz san gene çıkabilir
Muhtemelen yeterli ama kesin denemez, spermler bir şekilde rahme ulaşabilir
Yeterli tabiki ama prezervatifin saglam oldugundan emin olun 😇
Doğru şekilde kullanılmalı ve ilişki süresince çıkmamalı.
Ne çıkmamalı
Prezervatif çıkmamalı zaten boşaldım deyip çıkarıp devam etmek isterse sorun olabilir mesela. Sendeki kısa sert tüyler varsa farkında olmadan zarar verebilir.
Himmmm
Adetleri de sıkı takip etmelisin
Uygulama indirdim
İyi yapmışsın
Ne sıklıkta birlikte oluyorsunuz. Evli değilsin sanırım
normalde yeterli ama sen hap da alabilirsin.
yırtık çıkar falan :D
acele etmeyinn.. ilişkiden memnun kalmazsan bırakacak mısın çocuğu
Hem o hem geri çekilme olmalı bence
Kondom yırtılabilir dikkatli olmak lazım
Vajina kondomu da kullanabilirsiniz ya da Ella
Hap içme fobim var
O zaman prezervatif veya vajina kondomu
Yolu var canım evli misin
Nişanlıyım
Istersen anlatabilirsin konuşabiliriz
Önlemler yeter
yani kesinlikle korur elbette