Okey, Durex gibi güvenilir markalarda da sorun çıkıyor mu evham yaptım çok.

Okey, Durex gibi güvenilir markalarda da sorun çıkıyor mu evham yaptım çok.
%97 oranında bir başarı yüzdesi vardır prezervatiflerin. Hiçbir kontraseptif, %100 başarı sağlayamaz. Normal bir cinsel ilişki sonucu %20 gebelik ihtimalini de göz önüne alırsak, prezevatif kullansanız dahi;
%20 x %3 =
%0,6 gibi bir gebelik ihtimali mevcut...
Bir başka şekilde ifade edersek, prezervatif kullansanız dahi 170 defa cinsel ilişkiye girdiğinizde gebelik beklenir...
Ben ömrümde o kadar giremem sanırım 😅
Cevap
8Cevap
Olabilir diye biliyorum ama çok düşük.
Cidden ne biçim insanlarsınız ya midem bulandı
Ne alaka
Zina yapıyorsun ve bu normalmiş gibi utanmadan soruyorsun cidden herşeyi normalleştirmissiniz. Haltınla övünüyorsun git annenle babanın kucağına torun ver abazan cahili seni.
Gayrimeşru çocuklar üretip sokağa salıyorsunuz shshsj rezil insanlar
Müslüman değilim zina işi beni ilgilendirmiyor. Ayrıca övünmüyorum soru soruyorum.
Daha zina etmedim zaten sadece ihtimalleri değerlendiriyorum çocuk olma ihtimali varsa bu işe girmem
Bence sen bu vizyonsuzlukls tıp okumuyorsun burada milleti yeme en azından tıp öğrencisinin bir duruşu karekteri olur. Senin gayrimeşru çocuğun var ne tıpı wqxzdgflkmnbvxks
Çocuğum falan yok. Ayrıca vizyon ne zamandan beri müslüman olmak oldu? Entelektüellik ile sosyal hayatı ayırt etmeyi öğrenin
Ben vizyonlu insanın müslüman olduğunu iddia etmedim. Ben vizyonsuz bir kişinin tıp okuma ihtimalinin az olduğunu söyledim. Sen önce okuduğunu doğru yorumlamayı öğren babacan shdjfkgk
Okuduğumu doğru anlıyorum merak etme ancak senin vizyon tanımın nesnel gerçeklerle bağdaşmıyor. Belki de kendi vizyonun sıkıntılıdır kim bilir.
Lütfen gayrimeşru çocuk yapıpta vizyondan bahsetme. Git Avrupai ailenin eline torun ver djfjfkgkgk
Gayrimeşru çocuk yapmadığıma göre mevzu kapanmıştır.
Korkanın çocuğu olmazmış sende korkup evham yaptığına göre korkmana gerek yok
Güzel haber 😅
Allah analı babalı büyütsün önce mevzudan önce 5 adet bezelye yutacaktın
geçmiş olsun
Haydaaa 😅
Kalitesiz prezervatif kullanılırsa yırtılır. Hamile kalma riski de artar.
Oluyor da çocuk düşünmeyecegin, sevmediğin kadınlarla günü birlik takilmazsan o risk sana dert olmaz
4 üz cocuğun olursa ne gülerim😅
Camdan atlarım
Caniiii🤣🤣
Evet baba oluyorsun galiba hayirli olsun😂
Pek hayırlı bir haber gibi değil galiba
Vardır herhalde anlamam
Kat kat takarız knk sdjhs😄
Mantıklı 😅
Evet muhtemelen bir durum
Olur
Nasıl?
Yüzde yüz korumuyor yırtılma delinme ihtimali de var