Cinsel Yaşam Prezervatif takıp seks yapmak hamile bırakır mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yani içine b0şalsam hamile kalır mı Prezervatif takıp seks yapmak hamile bırakır mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Nereye taktığına göre değişir durum. 0 0 Yorumla
Samimiyetveguven Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl öyle bir derdim yok çok şükür :) içine boşalsam da hamile bırakmıyorum 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Kısır mısın Yorumla Samimiyetveguven +1 yıl aynen. o yüzden seks yaparken çok zevk alıyorum. çok da zevk veriyorum. tenin tene değmesi gibi yok... Yorumla
adrenalin64 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 39% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Delinme olmazsa imkansız. Zaten ksliteliyse hele çok incelerden değilse o ihtimal yok gibi. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Durexti reis Yorumla adrenalin64 +1 yıl Durex vukuatlı 7-8 sene önce delinme çok olmuş incelerinde. Yorumla Soran +1 yıl İnce değildi benimki ya böğürtlenliydi Yorumla adrenalin64 +1 yıl Sıkıntı olmaz. Yorumla
Korayby3434 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Garantisi yok Yırtılma ihtimali bile var ama zayıf ihtimalle 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Prezervatifi nerene takıyorsun?Doğru yere takmıyorsan hamilelik kaçınılmaz. 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Doğru yere takıyorum da taşar maşar o yüzden ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İple bağla Yorumla Selinlenn +1 yıl İple bağla mi jsjsjjsjs Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kılıfın amacını öğrenemeyen türk erkosu 4 6 Yorumla Soran +1 yıl Knk taşar maşar o yüzden. 1 saat önce yaptim insanın aklında soru işareti kalıyo Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tam tutuyo kılıf zaten hepsini taşırıyosan demek bamyan var jajs Yorumla Soran +1 yıl Sjdjksjdjsd yav küçüklükten değil en küçük boy vardı xl kullanıyorum sıktı baya o yüzden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sıkmışsa niye taşsın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ğf aksk Yorumla Soran +1 yıl Evet bu çok doğru skdjkskd insanın aklında kalıyor hep bir şeyler ya Yorumla
more000 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yırtılmazsa bir şey olmaz 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Yırtılma yoktu bro Yorumla more000 +1 yıl Ozaman bişey olmaz biroo Yorumla Soran +1 yıl İnşalllaahhh Yorumla
isimsizjargon Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hiç bir korunma yöntemi %100 değildir. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl O da doğru Yorumla
AtesliPrens03 Takip Et Xper 5 Yaş: 47 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 341 cevap paylaştı. Delik olursa ya da yırtılırsa kalır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Nereye taktığına göre değişir durum.
öyle bir derdim yok çok şükür :)
içine boşalsam da hamile bırakmıyorum
Kısır mısın
aynen. o yüzden seks yaparken çok zevk alıyorum. çok da zevk veriyorum. tenin tene değmesi gibi yok...
Delinme olmazsa imkansız. Zaten ksliteliyse hele çok incelerden değilse o ihtimal yok gibi.
Durexti reis
Durex vukuatlı 7-8 sene önce delinme çok olmuş incelerinde.
İnce değildi benimki ya böğürtlenliydi
Sıkıntı olmaz.
Garantisi yok Yırtılma ihtimali bile var ama zayıf ihtimalle
Prezervatifi nerene takıyorsun?
Doğru yere takmıyorsan hamilelik kaçınılmaz.
Doğru yere takıyorum da taşar maşar o yüzden ya
İple bağla
İple bağla mi jsjsjjsjs
Kılıfın amacını öğrenemeyen türk erkosu
Knk taşar maşar o yüzden. 1 saat önce yaptim insanın aklında soru işareti kalıyo
Tam tutuyo kılıf zaten hepsini taşırıyosan demek bamyan var jajs
Sjdjksjdjsd yav küçüklükten değil en küçük boy vardı xl kullanıyorum sıktı baya o yüzden
Sıkmışsa niye taşsın
Ğf aksk
Evet bu çok doğru skdjkskd insanın aklında kalıyor hep bir şeyler ya
Kalmaz delik degilse pre
Yırtılmazsa bir şey olmaz
Yırtılma yoktu bro
Ozaman bişey olmaz biroo
İnşalllaahhh
Hiç bir korunma yöntemi %100 değildir.
O da doğru
olmaz eğer delik değil ise
Yırtılırsa bırakma ihtimali var hah