Yani sorum böyle hiç cinsel ilişkiye girmedim girmeme fırsatlar oldu fakat ben istemedim çünkü birlikte girdiğim erkek onun penisimi yalamamı istiyor fakat ben iğreniyorum midem kaldırmıyor penis yalamak ve anal dışında bütün her şeye razıyım sizin sevgiliniz böyle olsaydı cinsel ilişkiye girer miydiniz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılYavaş yavaş alıştıra alıştıra sevdirebilirse keyif alırsın. İlla olacak şey değil seversen olur herşey. Zorunluluk ile olmaz. Belki bakımlı, temiz değilse iğrenebilirsin. Erkek ve kadının orgazm olabilmesi için yalamak iyidir. Ben seviyorum mesela yalamayı. Keyif alıyor partnerim
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılSaygı duyarim ben seni yalarim sen yalamazsin zorunlu değil
12 Yorumla
Soran+1 yılSaygı duyduğun için teşekkür ederimm
Cevap sahibi+1 yılRica ederim tabiki saygi duymam gerek zorlamanın anlami yok sevgilin mi sana yala diyen
Karşı tarafın istemediği şeyleri yapmamak lazım.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılyani kişiden kişiye değişir oral benim icin cok önemli o yüzden ben de partnerime yapıyorum onun zevk aldığını görmek hoşuma gidiyor hepsini yalayıp boşalınca da yutuyorum benim sayemde boşalması beni daha da azdırıyor
61 Yorumla
Soran+1 yılyutmak mı 😫
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
22Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBi kere yap bak bi daha nasil canin cekiyor 😋 ilkimde bile igrenmedim simdide canim cikolata ceker gibi oral cekiyor
72 Yorumla- +1 yıl
sana oral yapılması da aynı hissi veriyor mu
- +1 yıl
😳 😳
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılPenis ve vajina yalamaya oral seks diyorlar
Yapıp yapmamanız size kalmış ama partneriniz size oral seks yapıyorsa ve zevk alıyorsanızaynı zevki karşı tarafa yaratmanız lazım diye düşünüyorum10 Yorumla
+1 yılBunda birşey yok, bazı kadınlar bundan tiksinebilir,, buna anlayış göstermek gerekir, bazı şeyler zamanla çözülür,, neden istemeyeyimki böyle biriyle ilişkiye girmeyi
10 Yorumla
+1 yılseks ne o zaman erkek senin şeyini yalayacak sen bakacakmısın seks oral demek yapmamış olduğun için diyorum herşey ön sevişme ve oral ile oluyor içine sokmak bu işin son dokunuşları seksin ana maddesi asıl orgazma ulaştıran gerçek en önemli unsurudur
010 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum ama dediğim gibi iğreniyorum elimde olan bir şey değil
- +1 yıl
erkek senin şeyini yalasa sen ne düşünürsün ne yaparsın
Soran+1 yılBir şey düşünmem anın tadını çıkarırım
- +1 yıl
anı bırak şimdi düşün istermiydin
Soran+1 yılEvt
- +1 yıl
sana iki şık sunsalar cevabın ne olurdu kızınkini mi yalamak istersin erkeğinkini mi
Soran+1 yılKız
- +1 yıl
hadi yaa gerçekten mi bu soruyu böyle cevapladınsa yaşamışın demektir doğrumu
Soran+1 yılAbi ne anlatmaya çalışıyon yarım saattir
- +1 yıl
bir soru sordum ortaya çıkanı yazdım bir şey anlatmıyorum seni de tanımıyorum değil mi cevabın hayır demek olabilirdi ama günümüzde bir çok ilk öpüşmelerin sevişmelerin şakayla başladığı ve aynı zamanda aynı cinsle olduğu bir gerçeğivar yanlış bir şey dedimse kusura bakma
+1 yılöyle bir zorunluluğun yok elbetde. ama emmek yalamakda bence gayet çok zevklı ve tatlı bana göre tabi
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de ilk deneyimlerimde sevmiyordum ama inan pişman olmazsın 🤫 mesela şimdi o telefonla uğraşırken falan bile önüne diz çöküyorum 🤫 bunlar güzel şeyler..
41 Yorumla- +1 yıl
oooo çok şanslı enişte :)
Yapmak zorunda değilsin
Başlangıçta bir çok şey garip gelecek
Hayal etmek film seyretmek ayrı
Gerçek farklı
Ama asabilirsen ilerde partner mutlu olur00 Yorumla
+1 yılbu sorudan da cinselliğe ne kadar uzak olduğun belli oluyor
03 Yorumla
Soran+1 yılsana ne
Soran+1 yılKes öküz beyinli
Soran+1 yılHoşt
- Cinsel Yaşam konusunda 803 cevap paylaştı.
+1 yılİşi bilmeyenle olmaz. Kadını hazırlamayı bilmeyenle olmaz.
02 Yorumla
Soran+1 yılnapim
- +1 yıl
Girme Tabii ki. Zevkle, arzuyla, istekle yapılacak olan bir ilişki acıya dönüşmesin. Sen de biraz kendini psikolojik olarak hazırlarsan daha iyi olur, o ayrı.
iyi çakan birini bulursan zaten kendin istiyorsun yalamayı senin gibi çok gördük
03 Yorumla
Soran+1 yılyo
Soran+1 yılNah
Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Saygı duymak gerekir ama madem bir şeyler yapmaya karar verdin bazı tabularıda yıkman lazım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. değil ama sen yaparsan oda yapar, daha çok mutlu olursun..
00 Yorumlaoral olmadan sexin zevki olmaz. saatlerce yalamak yalanmak şart
00 Yorumla
+1 yıldeğil tabikide ama yalanırsa karşılıklı zevk dahada büyür
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçoğu kız istemez yalamak zaten çok temiz kokusuz duştan sonra olur olsada iğrenmen normal anal daha zor onu hiç düşünme bile yaşın kaç
03 Yorumla
Soran+1 yıl20
Cevap sahibi+1 yılilişkiye girdikçe olur ama işte deiğim gibi kendin istemelisin çok temiz kokusuz olmalı ilkinde yoksa ilk yalamada iğrenirsen ömrün boyunca iğrenirsin ya şimdi biraz detaylı konu ama
Cevap sahibi+1 yılpeki sen kendinikinin yalanmasını istermiydin
Gizli Üye(25-29)11 ayTürk erkeğine vermeyin temiz beyaz sağlıklı kadını obje görmeyen yabancı erkekle olun değeriniz bilin
00 Yorumla
+1 yılBir kere yapsan tadını alsan alışırsın😉
Kendine oral yapılmasını ister misin00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkeklerin hoşuna gider. Hatta senin ağzına boşalmakta isteyebilir. O zaman ne yapacaksın?
01 Yorumla
Soran+1 yılıy asla
Zorunlu değilsin, en iyisini yapıyorsun.
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Zorunlu değil ama güzel olur erkek için
00 YorumlaYo değil ama bizim çok hoşumuza gidiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYo niye zorunlu olsun, istersen yalamazsın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGirerim izmirdeysen yapalım
00 YorumlaNe alakası var
02 Yorumla
Soran+1 yıl?
+1 yılYok öyle birşey