Seks karşılıklı arzu işidir. Kimi zamanlar insanların anı anını tutmayabilir. Bazı anlar delicesine istekliyken, bazı anlar da sevişmek yerine sadece şefkate ihtiyaç duyabilirler. (Bu gece olmaz, başım ağrıyor. :) ) Sizce erkeğin canı her istediğinde, kadın cinsel ilişkiye girmek zorunda mıdır? #beyazorkidem😘
Erkeğin canı her istediğinde, partneri cinsel ilişkiye girmek zorunda mıdır?
Red edilmek kotudur arkadaslar kadin vucududa erkek gibi degildir erkeginki her zaman kalkmayabilir vs ama kadinlarin hep islaktir ya da dokununca islanabilir canin istemiyorsada yatarsin isini bitir dersin adam cikar ustune gidip gelir bu esnada seninde canin isterse farkli seyler yapabilirsin istemezse ise sew8ni cikartma adam isini gorup rahatlasin emin ol mutlulugunuza mitluluk katarsiniz ama 1 reddetersin 2 3 olur adam tamam der disarda rahatlar sonucta bizim testisler doldugu zaman bosaltmamiz gerekiyor hanimlar yoksa agirlik ve agri yapiyor
Zorundadır diye bir şey yok seks karşılıklı yapıldığı zaman zevk verir ama nedense bizim Türk kızların da bu naz olarak gözüküyor veya bunu bir meziyet olarak görüyorlar başım ağrıyor moralim bozuk veya Uykum var gibi bahaneler sürekli var Bunu da normal bir şey zannediyorlar veya bunu da karşı tarafın ilgisini çekmek için yaptıklarını zannediyorlar aman bu tamamen erkeği kendisinden itmek olur yani sogutmaktan başka bir şey geçmez elinde. 1 defa olur 2 defa olur ama bunu sık sık yapıyorsa bu kişi kesinlikle ve kesinlikle her şeyi hak ediyordur
40 derece ateşle yatmıyorsam, ailede ölüm ya da ciddi sağlık durumu olan biri yoksa asla reddetmem. İş hayatı, stres, maddi sorunlar vb. herkeste olan şeyler. Bunlar var diye insan partnerini ( erkeğini demiyorum PARTNERİNİ) geri çevirmemelidir. Yoksa bir süre sonra ne ilişki kalır ne evlilik. Kadın kendini bir şeyleri yapmak zorunda hissediyorsa zaten ortada ciddi bir sorun var demektir.
Tek kelimeyle mükemmel cevap. Burada bunu anlatmak ve anlamaları zor. Çünkü takılmış bayanlar niyeymiş mecburmuyuz vs gibisinden uzatıyorlar. Erkekler yaratılış gereği fiziken ğüçlü ise kadında cinsel irade yönünden erkekten büyük bir farkma çok güçlüdür ve bunu kontrol edebilir, erkek ise cinselliği herzaman kadından daha çok isteyen taraftır. Belki kadında çok ister ama buna dayanır ve biz erkekler dayanamayız sonrasında olmaz halır istemem gibi sorunlarla kadın ilişkiye girmez iken erkek bu zayıflıktan sıkıntı çeker. Zaten şu zamanda herkeste sıkıntı stres sorunlar var. Tabiki kadının sağlık problemlerini istinai tutmak gerekir ve erkeğe görede kadın hormonal denge psikoloji olarak çok ayrıntı ve hassas bir varlıktır ama kadında özverili olmalıdır bu üstünlüklerini ve erkeğin bu konudaki zayıflıklarını bilip. Teşekkür ederim size💐🌹🖐️👍
Seks lütuf olarak görülmemeli kadın tarafından. Ama işte bizim kızların öyle bir şımarıklığı da var. Kadınlar erkeklerine, erkekliklerini hissettirmeli. Bu kadının kendini aşağılaması değildir. Ama işte düşünülen o maalesef.
@QueenFrigg teşekkürler görüş ve anlayışınız için. Dediğiniz gibi toplumumuzda seks ilişki sadece kadın tarafından sunulan bir lütuf olarak görülüyor erkeğe. Sanki bu ilişkide erkek markette gelmişte sadece kendini düşünen bir birey olarak birşeyler alıp gidecek gibi algısı var. İlişkiyi karşılıklı paylaşım olarak gören çok az.
Nedense erkek seks konusunda kadınlar tarafından çoğunlukla dilenci olan hep isteyen olarak görülüyor ama bu isteğe karşıda veren tarafın da aslında herzaman cimri bir birey olduğu asla görülmüyor. Yorumum beğenilmeyecek olsada durum bu, yalan mı😊?
Bir kadın erkeğini seviyorsa istekli olur. Erkeğiyle deliler gibi sevişmek ister . Seviştikçe sevişesi gelir erkeğine doyamaz .. Ama arada ask tutku bitmiş ilişki durumu varsa kadının her durumda başı ağrır durur Sonra adam gider başka bir kadınla birlikte olur. sonra bunun suçlusu adam olur..
Erkeğin canı her istediğinde değil, zaten bizim toplumumuzda evli çiftlerde kadınlar da bu durum evliliğin ilk 5-6ayından sonra zaten tamamen bitiyor ve erkeğin istemesi istememesi hiçbirşeyi değiştirmiyor ve ilişki köreliyor. Kadın erkeğinin dışarıya bakan gözlerini kıskanıp sorun ediyor ama gel gelelim ilişkiye girme konusunda asla kendileri isterik olmuyor ve toplumumuzda sekse cinselliğe aç olan erkek herzaman istiyor ama kadın da herzaman yok diyor.
Bu görüş önyargıyla asla söylenmiş bir yorum değildir farklı iller çevreler insanlara karşı analizlerim sonucudur. Sonuçta bu coğrafyada ülkemizde durum böyledir.
Bu konuyu uzun uzun girerim ama burada kimse uzun emek verilen yazıları okumuyor, iki kelimelik yorumlar pirim yapıyor ya da birileri birilerine karşılıklı beğeni en iyi görüş paslamaları ile pirim yapıp yaptırıyor.
partner degılde eş der ısek.. ve karsımızdada ınanclı bır kadın var ıse erkegı ızın vermezse sırtını ona donup yatamaz dahı.. bu olayın dini yonu.. sosyal yonu ıse o bahıs ettıgımız erkek adam olacak karısının gonlunu edecek.. hanı derlerya mayayı tutturmak kıvama getırmek pişmesını beklmek gıbı.. olay tam olarak budur..
Şehvette bir yere kadar. Bazı anlar insan öpüşüp sevişmekten çok sarılmayı ister ya da diz dize oturup anın keyfini çıkarmak ister. Bazı anlarda ise yorgunluk, stres, üzücü bir olay veya duygusal bir boşluk varken kalkıp "hadi sevişelim" demek saçma. Empati lazım empati!
Kimse kimsenin kuklası kölesi değildir. Ama eşim ne zaman istese ben onu yorgun dahi olsam geri çevirmedim çevirmemde. Ama ben böyle davrandım diye o da bana bu şekilde davranmak zorunda değil. Kadınlar erkekler gibi sürekli hazır hissedemez kendini. Bizim hazır oluşumuz sadece inik bir penisin ayağa kalkana kadardır, ama kadın öyle değil. Psikolojik açıdan, duygusal anlamda ve bedensel iç güdüsüyle, bedeniyle hazır hissetmeli.
Hayır tabiki değildir aynı şekilde karşı taraf içinde geçerli bu.
7
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Eğer onun canı istiyorsa benim de canım ister. Ki benim libidom mu yüksek bilmiyorum dk başı istiyorum sanırım eşimi ileride delirteceğim yatak odasından çıkamayacağız
Nikahlı eşini red edemezsin diyen dinimi sorgular oldum. Hani dinde zorlama yoktu neymiş ne olursa olsun kadın eşini red etmemeliymiş. Belki ciddi ağrısı bir sıkıntısı yası var kadının neden kadın buna mecbur bırakılıyor. Seks dediğin gibi karşılıklı arzu işidir tek taraflı seks tecavüz tacizden farkszdr.
Evliyim ve eşimle seks yaşayamıcam eee neden evlendim ben evde temizlik yapsın ütü yapsın diye mi? Zaten 100 lira verdiğimde eve gelen ayşe teyze temizliği ütüyü bulaşığı 500 kat daha iyi hallediyor. Evliliğin amacı sekstir seks yoksa bana göre o evlilik evlilik değildir. Her iki taraf ta seks istediğinde hayırlarla karşılaşıyorsa ya boşanmalar olur uada aldatmalar.
Kadınlar Seks Kölesi değildir ki... Seks ancak karşılıklı arzu olduğunda güzel olur, Erkek her istediğinde Kadın hazır kıta bekleyecek değil Erleği biraz bekletip azdırmak Kudurtmak lazım Kendimden biliyorum 🙈😉
Günaydın mutlu pazarlar diliyorum cinsellik benim her zamanki düşünceme göre bir mutluluktur mutluluğu da paylaşmak sadece iki kişi arasında olur sorduğunuz soru yine bencillikle alakalı olarak bağdaşıyor; kadını düşünmeyen onun ruh haline saygı duymayan ve günlük yorgunluk durumunu gözetmeden cinsel ilişkiye zorlayan erkek tabii ki bencildir.
Tabiki hayır... Evli olmsk ya da sevgili olmak karşıdakine her şeyi yaptırabileceğin anlamına gelmez bu bencilliktir. Evli dahi olsa zorla eşinle ilişkiye giremezsin bu tecavüz olur ki Türkiye de çok yaşanan bir durum. Sevgi ve saygı varsa zaten eşler her zaman birbirine anlayış gösterir. Yeterki karşıdaki kişinin senin Hayat arkadaşın ya da çok değer verdiğin sevgilin olduğu gerçeğini unutmayın...
Erkek istio kadin istemiosa zorla guzellik olmaz zorlada iliskiye girilmez ask iki. kisiliktir hersey karsilikli isteyerek yapilirsa guzel olur istem disi kimse kimseyi zorluyamaz nediyeyim
Kadının canı istediğinde üzerimize atlıyorsa erkek de partnerine yaklaşır. Partnerin görevi (cinsiyet farketmelisiniz) partnerini memnun etmek değil midir?
Hiçbir zaman sevgili olduğum kişileri zorlamadım. Ben baya sabırlı biriyim ama o kıvama getirmekte benim işim. Sonuçta sadece ben zevk alırsam o işten hiç hoşlanmam.
Hayır asla erkek gibi erkek de zaten o partnerin genel yapısı ve tavırlarından anlamalıdır.. Hiç bir şeyde ısrar olmaz.. Tekrar söylüyorum kadına ne olursa olsun saygı ve nezaket baş yapıt olmalı..
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bu iki tarafında anlayışına kalmış bir durum. Kadın hasta olabilir, morali bozuk olabilir, kendini iyi hissetmiyor olabilir erkek bu durumda anlayış gösterip teklif bile etmemeli ya da düzeltmeye çalışmalı. Kadın ise erkeğin isteklerini karşılamaya çalışmalı rahatlatmazsa gözünün dışarda olabileceğini ya da aralarına soğukluk girebileceğini göz önünde bulundurmalı
Ya kızı bir yoklamak lazım kız istemem cilvesini yaparsa biraz daha zorlarız ama sonunda kesin istemeyen kızlada olmaz kimsenin kalbi kırılmamalı birlikte olunacaksa
Zorlamak olmaz ama Evli eşlerde birbirlerinin istek ve arzularını anlayışlı ve saygı çerçevesinde yerine getirmek zorundadır. Kadın erkek farketmez ikiside zorunda.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Dinen zorundadir. Hatta girmedigi zaman melekler lanet eder.
Meleklerin de isi gucu yok lan bu kadin esini reddettti iki lanet okuyayim mi diyor? Bana bununla ilgili bir tane ayet hadis gosterin? Fikih degil sacma sapan sapik dusunceli insanlarin cikardigi seylere inanmayin
Niçin kadın hep seks objesi peki. Kendi ifade ettiğiniz söylemleri erkeklere maletmeyin. Ve neden siz istediğiniz zaman erkek yok demez de sizler kadınlar dersiniz? Çünkü heleki evlendikten sonra Türk toplumu kadınlarında hiç bir zaman erkeğe kendileri yaklaşmazlar. Hep erkek yaklaştığı için hep E şıkkı reddedilir. Sonrada objemiliz bu mu şumuyuz. Bir yabancı toplum kadınları gibi bu durumun bilincinde olsanız kendi önyargılarınızda boğulmazsınız ozaman. Buradaki hedef siz değil genellemedir💐🌹🖐️
Ne münesabet insanın keyfi olmaz, canı istemez illaki erkek istiyor diye yapmak da nedir kral mı bu erkekler o kadar çok istiyorsa gitsin kendi halletsin
bence değildir.. hem istemeyen taraf varken erkek de zevk alamaz.. yani erkek zevk almak için kadına zevk vermek ister zaten boşalmasının bir yoludur bu.. tabi hayat kadınları bunun dışında çiftlerden bahsediyorum.. bu arada sürekli baş ağrırsa işler karışır tabi.
Eger başkasına bakmasını istemiyosa zorunda tabiki kadının canının istemesini beklersek ayda bir anca bizim canımız isteyimcede vermezlerse ozaman kusura bakmasın yani
Zorunda değildir tabii, iki taraf içinde geçerli bu. Ama canın istemediği aklında bile olmadığı zaman partnerin bunu istetebiliyorsa müthiş güzel olur bence.
Ben seks istiyorum ve eşime onunla olmak istediğimi dile getiriyorum ama eşim o an için uygun olmadığını dile getiriyor Ben ona karşı anlayış gösteririm ama içimde yinede bir burukluk olur
İslam dinine göre kadının bir hastalığı ki bu hastalık ekseriyetle HAYIZ yani regl durumudur. O günlerin dışında eşine görevini yerine getirmesi gerektiği yönünde emir vardır.
@İcelimcicekolalim Ben bir hususta görüş belitrttim Buna inanıp inanmadığımla alakalı yorumda bulunmadım, ya da kadınları gereç gibi yorumlamadım. lakin senin bahsine dönecek olursak bu müslümanların inandığı kitapta yazan bilgidir ve benim de yorumum bunadır. Sen ben müslüman değilim diyorsan zaten emir seni bağlamıyordur. Ha sadece bunu kabul etmiyor diğerlerini kabul ediyorum diyorsan, sen bir dinin emirlerini irdeleyip eleyemezsin
Ben eşimi hiç mal olarak görmedim, hiç bir konuda da üstünlüğün bende olduğunu söylemlemedim. lakin yineliyorum, islami açıdan bakarsan kitabın emri bu yöndedir
İlla sevişeceksin diye dayatmam ben :) önce iltifat ederim sonra öpücükler kondururum ellerim okşarım kokusunu içime çekerim şımartırım zaten sonrası gelir :D
Erkek veya kadın ayrımı yapmayacağım. Bence bir ilişkide tek taraf istiyor diğer taraf istemiyorsa o tecavüz sayılır. Her iki tarafında istemesi gerekir.
En İyi Cevaplar