Cevabın nedir?
🤣😂😅 Erkeğin her canı istediğinde, kadın cinsel ilişkiye girmeli mi? dir? Elbet değildir ve bu durumda kadına ciddi anlamda saygı duyulmalıdır kesin ama ben nedense de bizim Türk Kadınlarında da Erkek İstemeden gelip ilişkiye gireninide fazla tanımıyorum bu da bir gerçektir bilinmesi gereken😆😁😄👍 çünkü bunu önyargım ile değil de yaşım tecrübem arkadaş akraba çevrem vede büyük farklı illerde de bulunduğum ve çokta iyi bir gözlem ve analizci olduğum için söylüyorum.
Eğer ki bu görüşümü erkekler okursa yüzdelik dilimi olarak fazlaca onaylanacağını kabül göreceğini de çok işi biliyorum. Özellikle sevgili olarak değilde bizim Türk toplumunda eşler arasında kadın kolay kolay alıp erkeği yatağa götürmez ve cinsel ilişkiye davet etmez erkeği. Erkek te bu durumda kendi istediği zamanda bu eylemi gerçekleştirmek ister bu durumada kadın razı gelmez.
Genel olarak baktığım zaman ise diğer bir gerçek ise Cinsel ilişkide doğası zerafeti gereği Kadın önce Duygularıyla Sevişir ilişkiye girerken biz erkekler ise doğamız gereği diğer bir tabirle kara külleme yanı direk bedenlerimizle sevişir ilişkile gireriz 😊☺️😉314 Yorumla- +1 yıl
Kezbanlar
- +1 yıl
@lostlovepp anlamadım lütfen açıklık getirirmisiniz
- +1 yıl
Sekse soguk bakan erkegine hicbir zaman teklif etmeyen cilvesiz, erkek edince de basim agriyor diyen kezbanlara sinir oluyorum onu dedim 😁
- +1 yıl
@lostlovepp 👏🏻🌺💐👍😊 bu durumu sizin gibi kabül eden takdir eden çok az bayan var biliyormusunuz? Hatta bu durum çevremdeki birçok erkeği eşini aldatmaya kadar götürebiliyor kabül edilebilir bir davranış asla olmasada
- +1 yıl
Erkegi doyurmazsan doyacak baska yer bulur tabi 🙂
- +1 yıl
@lostlovepp eğer bayan kendine bakmaz bacaklar ekin tarlası kaşlar keman olursa üstüne üstlükte buna rağmen hiç bir zaman erkek istemeden erkeğine yaklaşmazsa ve erkek istediği vakit te bu ilişkiyi zaten herzaman ayni terane daha ikindin vakti baş ağrısı tutarsa o erkeği kim tutacak Peki? Bunu hiç düşünen yok ve sonrası durum vahim ve aile sorunları başgösteriyor
- +1 yıl
Ben de onlari diyorumya 🙂 bu arada keman kas nasil oluyor acaba 😀
- +1 yıl
@lostlovepp çevremdeki birçok erkek arkadaş akraba eşlerinin bu durumundan ciddi anlamda yakınıyorlar. Hem kendine bakmayan hemde tamamen erken yaşta sanki emekle olmuş bayan erkeğine karşı kendi arzu ve istekte bulunmadığı, off başım migrenim elim ayağım dizim derken hiç olmuyor ve eşler arası ciddi soğumalar oluyor. Elbet kadın erkeğin seks objesi ve kölesi değil ama erkeğinizde ihmal etmemeli. İnsanın doğası gereği bu ilişki bir gerçek yemek içmek ney ise buda bir vazgeçilmezdir. Ama bu durum eşlerde görüldüğü gibi sevgili ve uzun süreli ilişki yaşayan evli olmayan çiftlerde çok az görülüyor. Sizi kesinlikle tebrik ederim. Bu yorumların altına birçok bayan sizin gibi bu durumu kabül edip yorum yapmıyor yapamıyor nedense 👍👏🏻💐🌹😊
- +1 yıl
Tesekkur ederim 🙂 kadinlarimizin ciddi eksikligi. Halbuki kabul edip degisseler.
- +1 yıl
Ve egolarindan kurtulsalar mis gibi kadinlar 😊
- +1 yıl
@lostlovepp birleşik kaşlar 😊👍
- +1 yıl
Hmm tesekkurler iyi gunler 😊
- +1 yıl
@lostlovepp 🌺💐🌹👋😉😄
+1 yılZoraki yapılan s.. işten p*ç doğar diye bir laf var. İşin içine mecburiyet girerse ne zevk olur ne tutku. Ha deseler ki tecavüz fantazisi seviyorum o başka :)
243 Yorumla- +1 yıl
Görüşümü destekleyen herkese teşekkür ederim 🎂🤗
- +1 yıl
Eig için teşekkürler 😘
- +1 yıl
:) :)
+1 yılHayır bu karşılıklı olmalı, istenmeli ve bana göre mecburiyet gerçek bir cinsellikten (duygudan) uzak bir kavram
170 Yorumla
+1 yılKadın isteği erkek isteği diye bişey yok insanın canı her daim istwmeli sevdiğini istek proğram tanımaz
241 Yorumla- +1 yıl
Eig için teşekkürler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
69
Cevap
240Cevap
Benim canım her istediğinde erkek cinsel ilişkiye girmeye mecbur, bu görevini yerine getirmiyorsa erkeğim diye durmasın yanımda..
440 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılMecbur diye bir kavram yok gadası her iki taraf da istekli olmalı ki tadı çıksın
40 Yorumla Mecburiyet ya da görev olarak görülürse cinsel ilişki zaten sıkıcı olur. Erkek kendi keyfi kadar partnerinin keyfini de düşünüp işe ordan başlarsa kadın zaten hayır demez. Bu genel cevabım. Kendi adıma partnerim ne zaman isterse hazırım.
170 Yorumla
+1 yılHayır mecbur değildir İnsan o an psikolojik, fiziksel olarak hazır olmayabilir veya meşgul olabilir Aynı şekilde erkek de mecbur değildir her iki taraf bu konuda gereken hassasiyeti göstermeli ve baskı yapmamalıdır O anki duruma saygı göstermek gerekir
70 Yorumla
+1 yılÖyle yaşamak bence bir zevk vermez sadece rahatlama ile kalırsın bana göre de seks bu değil kadın istemiyorsa ufak dokunuşlar ruhruna hitap eden sözler on sevişme ile kadını o kıvama hazırlamak gerekir ondan sonra ki ilişki tam anlamı ile mutluluk getirir ama herşeye rağmen de yaşamak istemiyorsa saygı duyup konuyu değiştirmek gerekir
40 Yorumla
+1 yılKadın istemediği hâlde erkek de ısrar etmemeli, aksi takdirde o ilişki tecavüz gibi birşey olur..
80 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTecavüz etsin severim kocamsa. Cani isteyince bana da istetir zaten. Onu mu kiricam. Yalniz senin bu görsellere de bayılıyorum
101 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler
+1 yılDınen buna benzer bırse yvar ıslamda
Onun dısında evlılıgın devamlılıgı huzur ıcın ıkı tarafta cınsel ısteklerı cevaplıyor olmalı hayat kosullarıda dıkkate alınarak130 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 616 cevap paylaştı.
+1 yılHiç bir şekilde taraflar buna mecbur değildir ancak hiç bir engel yokken kadın istemiyorum diyorsa zamanla bu durum sıkıntı olabilir aynı şekilde erkek için de geçerli kadın istedigi zaman da erkek isteklerine cevap vermeli. Hasta falan değillsem o an aklımda seks yoksa erkegimin beni arzuladığını bilmek duymak hosuma gider e bir de kıvama getirrse o zaman "tutuşsunn gün yansın geceler "derim.
30 Yorumla Evliyse kadın ya da erkek fark etmez birisi istiyorsa diğeri mecbur. Ama arada olabilir, canı istemeye bilir çiftlerden birisinin. Bu olabilir. Bu isteksizliğin sayısı gün geçtikçe artıyorsa tehlike çanları çalmaya başlıyor demektir. Bu konuda çiftler birbirine daha anlayışlı olmak zorundalar.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 308 cevap paylaştı.
+1 yılHayır tabiki. Ama Kadın isteği erkek isteği diye bişey olmamalı insanın canı her daim istemeli yani sevdiğini her zaman istemeli arzulamali yoksa. Sonra Kadın ister ama erkek istemez olur. Sonra da deyebilir benim canım istediği zaman senin canın istemedi diye girmedin , simdi nolduda fikrin değişti diye soğuma olabilir. ya da öyle alınabilir, naz yapabilir. Çünkü bu işler önemlidir.
20 Yorumla Evliyse taraflar biraz öyle lakin evlide olsan istek arzu ile yapilan seks olayı bambaşka yere taşır
110 YorumlaCanım ne zaman isterse o zaman girerim ama istemediğim zamanlar beni azdırıp isteyecek kıvama getirirse her istediğinde hazır olurum
140 Yorumla
+1 yılEvet mecbur 😀
bir zahmet kadının isteğini canlandırsın, o zaman mecburiyet diye bir şey de kalmaz..170 Yorumla
+1 yılEvet
Evet
Evet
Evet
Yoksa bir sabreder
İki sabreder...
Cinselliği yani ilişkiyi seven biriyse
Birde bakmışsın başka kollarda
Lekil A
Ben
Çok dakdan dala ben
Bu huyumu sevmiyorum ama yer zaman şartlar elverdiği sürece bir bayana hayır deme gücünü bulamıyorum kendimde...
Cinselliği doyasıya yaşa genç ve sağlıklı kal zünde kal sevünçli ol hep10 YorumlaAsla. Karşılıklı istenmeli
190 Yorumla
+1 yılDeğildir ama bununla birlikte erkeğinin ihtiyaçlarını gidermekle yükümlüdür. Yoksa o ilişki çok zor yürür. Yani bir sefer olur, iki sefer olur da bu iş devamlı noktaya gelirse erkek her şeyden önce kendini sorgular artık benden zevk almıyor, beni arzulamıyor mu diye. Sonra kadını sorgular acaba beni aldatıyor mu diye. Sonra dışarıya yönelir kadınım artık beni tatmin edemiyor diye. Olayın özeti budur.
30 Yorumla
+1 yılbunu mecburiyet olarak görmeyelimde kadın da erkek te arzuladığı her kişi ile ilişkiye girebilir normal bir şey
20 Yorumla
+1 yılHer iki taraf da temiz ve bakımli olmalı. Beslenmesine dikkat etmeli. Beslenme kalitesi vücut sıvılarının kalitesini de etkiliyor. Vücut sıvılarımızın aroması kokusu tadı güzel olmalı. Her an ilişkiye her iki taraf da daima hazır olmalı. Mecburiyetten değil zevk sldığından yspmslı. Ben parayla ilişkiye karşıyım. İki taraf da istekli samimi olmalı. 🌸🍃🍂🌺
33 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Sevgili kardeşim @beyazorkidem
sen bu işte ustasın seni takip etmrkten zevk alıyorum. Ama sana ulaşamıyorum. Neden? 😊 - +1 yıl
Görüşlerimde samimiyim. Beğenmeniz beni çok mutlu etti sevgili @Grandiflora teşekkürker...
+1 yılÖncelikle çok güzel bir fotoğraf seçtiğini belirtmeden geçemeyeceğim :) Beni benden aldı...
Bence her iki tarafında istemesi lazım. Erkeğin bu durumu anlayışla karşılaması gerekir.21 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler
Gizli Üye(25-29)+1 yılEsimden baskasiyla yatmak istemem. E esimse de ne zaman istese ben de isterim. Ayrica biraz dindar oldugum icin geri cevirmenin gunah oldugunu biliyorum.
149 Yorumla- +1 yıl
Siz Türk değilsiniz sanırım🙃 bu konuda başım ağrıyor bahanesini seksten kaçmak için en iyi kullanan Türk kadınları fakat asıl başı bu sebepten ağrıyan arzusuna kavuşamayan Türk erkekleridir😀 Türk kadınına ilişki dedinmi sanki işkenceye gidiyor☺️ zaten birtürlü kendileri istemez asla ve illaki erkek işin olmayacağını bile bile davet edecek😴🌼💐💮
Cevap sahibi+1 yılYo turkum balkan turku. Selanikliyim :)
- +1 yıl
Fark orada çünkü inanın bizim Türk kadınları malümunuz ve kendi isteksizliklerine bakmadan hep erkek suçlu muamelesi yapıyorlar. Ee bir evlilik varsa erkek eşiyle kendi isteğinin dışında kadından bir teklif hiç gelmeden bu evliliğin olmazsa olmazı nasıl olacak peki? Erkek bapık olacak Abaza olacak erkek aldatan kötü karakteri olacak filmin hep👍🧿 teşekkürler görüş ve cesaretiniz için💐🌺🌼🌸🌹
Cevap sahibi+1 yılTesekkur ederim. Gelecekteki esimin sansli oldugunu dusunuyorum :)
Cevap sahibi+1 yılBu arada ben de turkum ama 😀
Cevap sahibi+1 yılTesekkurler iyi gunler 😊
+1 yılYorumlarda erkekler hayvan olduklarını kanıtlamışlar. Bu hayvanlarla evlenecek kadınlara acıyorum, resmen en az 50 si potansiyel tecavüzcü
90 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılPartneri dediğiniz kendi karısı ise yapmalıdır. Karı koca birbirinin helalidir. Kadının görevi eşinin gönlünü hoş etmektir. Yeri gelince ve ihtiyaç duyunca onun cinsel ihtiyaçlarını da karşılamak zorundadır. Ama tabii saygı çerçevesinde. Birbirlerine karşı anlayışlı olmalıdırlar. Kadın o gün canı istemediğinde ya da kendini kötü hissettiğinde kocası da bunu anlayışla karşılamalıdır.
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadın erkeğini mutlu edebilmeli doyurabilmeli onu eksik bırakıyorsa kadınlık yapmazsa erkek de ona kadınlık yapicak onu mutlu edecek başka birisini bulur.. sevdiğin için yapilmicak bisey degil bu, erkek de kadını o kıvama getirirse karşılıklı istek de olur..
80 YorumlaKarşılıklı istek ve tutku ile olmadıktan sonra ne anlamı var? Ve kadinsal durumlardan ötürü yaklaşmayabilir. Hasta veya sorunlu olabilir. Anlayış lazım.
60 YorumlaUygunsuz zamanlarda (sadece regl değil, ortam da önemli) olursa girmek istememesi normal.
120 Yorumla
+1 yılOzel durumlar haric bnce girilmeli yani iatek kazandrilip girilir
90 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 418 cevap paylaştı. Mecburiyet diye biley olmaz bu yüzden dengini bulmak gerekli çok istekli isen istekli erkek bulmalısın ama erkeğin istekli olduğunu bile bile onu boyle kabul ettiysen mecbursun (zevki çıkmaz hiç)
Az istekliysen oyle bir erkek bulmalısın30 YorumlaKarısını yatağa çağırdığı zaman (sebebi ve özrü olmadan) kadın gelmekten kaçınırsa, o ilişkide sorun vardır. Özrü varsa girmemesi normal karşılanması gerekir. Cinsellik konusunda erkek-kadın eşittir. Erkeğin kadını gözetmesi, koruması gerekir.
31 Yorumla
+1 yılİşte iyi bır yere degındın tsklr. Brn buna karsıyım kendini mecbur hıssetmelerı ilişkideki heyecanı öldürüyor.. Anlatamadım gitti.. Ayrıca her zaman erkek isteyecek diye beklememeli bayanlar ya. Heyecanlı olması için kadınlarda bunu yapabilmeli konusabılmeli istegını erkege gore dizgınlememeli.. Gelip hareketlerıyle hazzı katlamalı
10 YorumlaBu bahsettiğin Kişiler evliyse iki tarafta her istediğinde yapmaya mecburdur. Tıpkı yemek yemek gibi düşün. Bu bir ihtiyaçtır. Diğer türlü zaten Kişiler birbirine haram zaten
40 Yorumla
+1 yılbazı amerikan filmlerinde buna benzer diyaloglar vardı, ergen bir erkeğin aklına günde 600 kez seks geliyormuş, 600'ün yüzde 1inde bile boşalamaz ama, istek olunca siz kadınlar cırmala dur, işiniz zor, Allahtan erkek gelmişim valla
20 YorumlaZorla olan şey keyifli olmaz kadının istekli zamanında erkek istekli değilse erkeğin istekli halinde kadın isteksizse her iki tarafta cinsel istekleri anında bunları yaşamıyorsa birbirlerinde zamanla soğurlar bunun ortak bir yolu bulunmalı
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılValla benim ondan çok canım istediği için hiç sorun olmuyor
100 Yorumla
+1 yılÖyle bir mecburiyet olamaz. Sevişirken sevdiğim kadının gözlerinde kaybolmazsam eğer, dururum. Onun zevk alıp rahatlamasını sağlayamıyorsam konuşmalıyız demektir. Empati şart...
30 YorumlaHayır değildir, cinsellik de bir uyum meselesidir çünkü ve bu uyum günlük yaşantıdan, çevresel etkenlerden, ruhsal ve fiziksel hallerin hepsiyle ilintilidir.
30 Yorumla
+1 yılhayır tabii ki. erkek de mecbur değildir. karşılıklı istekle, olurla olur...
60 YorumlaKarşılıklı istek yoksa zevki olmaz sonuçta. Hiçbir zaman mecbur olmamalı
60 YorumlaHayır kadın her dakika sevişmek istemiyosa zorla olacak iş değil.
Herkes dengini bulsa sorunlar aradan kalkar80 Yorumla
+1 yılHayır tabi ki, öyle bir saçmalık mı var? Yıl olmuş 2019 , hala tartışılan konulara bak..
60 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Mecbur diye bir şey olamaz. Bu karşılıklı arzu ve istek ile.
Durum mecburiyet gerektirirse hiçbir anlamı yok.40 Yorumla
+1 yılHiç birşey tek tarafın istemesiyle olmaz. Bu sadece seks te sınırlı değil. Karşılıkla isrekle yapılan her şey zirvede yaşanır. Zirvede yaşanmamış duygular yaşanmamıştır. 😁
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 507 cevap paylaştı. İyi olurdu ama hayır. Tabi bu durum karşılıklı. Bence iki tarafta saygı göstermeli. Bazen bir taraf ister diğeri kabul eder. Bazen bir taraf ister diğer taraf kabul eder. Saygı ilişkini her boyutu ile olmalı
30 YorumlaDeğildir ama şu gerçek var, karşı taraf cinsel ilişkiden uzaklaştıkça sevgi azalar, evlilik ya da arkadaşlık çöker, aldatmalar cinsel ihtiyacı dışarda başkalarında arayışlar başlar
20 Yorumla
+1 yılMecbur değil ama bazen de sadece eşinin mutluluğunu düşünmen gerekiyor.
aslında burda istekli olan tarafa da çok şey dusuyor,... İsteksiz olani, istekli hale getirmeye çalışmalıdır.20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Çiftlerden biri istemiyorsa o ilişki keyifli olmaz.
60 Yorumla
+1 yılTabiki de hayır kesinlikle. Ama erkeğini bir şekilde boşaltırsa bu daha, mantıklı olur. Bunu şunun için söylüyorum. Kadın aldatılmak istemiyorsa erkeğini oral yolla da boşaltabilir. Aldatmaların bir çoğu bundan dolayı oluyor. Kadın erkeğine sahip çıkmalı diye düşünüyorum. Onu boşlamamalı. Boşlukta kalan bir erkek herşey yapabilir demiyorum. Yapar diyorum.
00 Yorumla
+1 yılCanım isterse zaten baştan cıkaririm ve istedigimi alirim onun da isteyeceginden eminim.🙈
50 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvet girilmelidir. Benim olan kişi ben istemediğim halde ilişki istiyor ve benim için yanıyorsa onu mutlu etmek benim görevim sayılır. Aynı şeyi ondan da beklerim
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMecbur demeyelim de olması gereken bu. Büyük bir sebep yoksa
80 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Hayır kadın bir seks kölesi değildir.. Kadın seks tanrıçasıdır o istediği zaman seks mükemmel olur.
30 Yorumla
+1 yılGozu disarda olmasin istiyosa evet. Iki taraf icinde gecerli. Dinimiz geregide ozellikle kadin esini reddetmemeli. Aç kalarak yasayabilirmisiniz? Buda zorunlu ve normal bir ihtiyac. Boyle olmasa zaten kadin erkek iliskisi olmazdi
30 Yorumla
+1 yılBiri ister, diğer eşi istedi diye beraber olduysa zaten uzun sürmez her iki tarafta bir şey anlamaz bu durumdan ve isteyen eş kadın erkek fark etmez pişman olur istediğine.
10 YorumlaMecbur değildir elbette ama ikna kapasitem yüksektir, mecburiyetten öte haz alarak katılır.
40 Yorumla
+1 yılAsla iğrenç bişry bence gitsin eliyle yapsın. Ya da azfırmata çalışabilir ama olmuyorsa zorlamamak lazım psikolojik baskı olur
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 414 cevap paylaştı.
+1 yılMecburiyetle ilgisi yok, cinsellik iki tarafın isteğiyle olur. Ama ne kadar yorgun olsam da eşim istediğinde onu hep mutlu edip öyle uyumuşımdur.
20 Yorumla
+1 yılHerhangi bir mecburiyet yok doğal ve doğaçlama iki tarafında istemesi ya da bir tarafın isteyip partnerini uyandırması gibi
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılHayır tabiki ama erkek milleti erkek çocuğu gibi illaki elde etmek ister mutlu olması için o istediğiniz olması lazım yani zorla bile yatar
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 442 cevap paylaştı.
+1 yılMecburdan ziyade uyum sağlaması lazım ya da konuşulması lazım. Çünkü ertesi gün kadın isterse erkek de aynı tepkiyi verir ve saçma bir hal alır.
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılYok öyle bir dünya. Seks karşılıklı aşk ve sevgi ile alevlenir, tutku ve arzu ile körüklenir ve her ikimiz de evet demedikçe de yaşanmaz.
20 Yorumla - Devamını Gör (249)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Erkeğin canı her istediğinde, partneri cinsel ilişkiye girmeye mecbur mudur?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat