Erkek her canı istediğinde kadın ilişkiye girmek zorunda mıdır?

Erkek her canı istediğinde kadın ilişkiye girmek zorunda mıdır?
Erkeğin canı her istediğinde kadın cinsel ilişkiye girmek zorunda değil kaldı ki iş öyle değil kadın istemeden cinsel ilişkiye girmez zaten erkek kadının istemesini bekler
Kadının canı her istediğinde, erkek cinsel ilişkiye girmek zorunda mı? Bu neyin nesi Allah aşkına! Önce erkekleri aşık etmek için yatmaya çalışıyor kızlar. Erkek aşık olunca evleniyorlar. Evlenince de, erkek isteyince 'olmaz!' diyorlar... Erkek aldatınca da "şerefsiz!" oluyor... Lafa gelince kadın erkek eşittir diyoruz. Cinselliğe gelince erkek kadına muhtaçmış gibi davranıyoruz.. Aşka da, sekse de hepimizin ihtiyacı var. Bunun kadını erkeği yok!.. Sapık ruhlu erkekler her kadına yürüyor diye, ( kalbinize değil fiziğinize yürüyorlar diye ) adam gibi adamları aynı kategoriye koymamalısınız... Güzel, yakışıklı arıyor. Yakışıklı kendinin farkında.. Kızı aldatınca tüm erkekler Şerefsiz oluyor! Yakışıklı güzel arıyor. Güzel kendinin farkında. Erkeği aldatınca tüm kadınlar onun gözünde f*hişe oluyor.. Evinde kitap okuyup kahve içen erkeğin - kadının haberi yok bu durumdan!
zorunda değil ama cinsellik bir bakıma sevgininde kalplerinde birleşmesidir. reddetmek eşler arasında soğukluğa sebep olabilir. bunuda gözardı etmemeli. en güzeli anlaşarak konuşarak karar vermek olmalıdır
Cevap
69Cevap
hayır zorunda değildir. ilişki çift taraflıdır. birisinin tatmin aracı değildir.
Yooo değildir o nerden çıktı
Zaten öyle olsa kadinlar erkekleri cezalandırmak için yataktan kovmazdi dimi
Dediğin olay olsa olsa kadının patates çuvalı gibi yatıp erkeğe işini görde bende kendi işime bakayım dediği ilişkilerde olur herhalde diğer türlü dediğin tecavüze giriyor kanunen de tecavüze giriyor evli olsan bile
Eziyet yahu bu düşünsene nezlesin gözünü açacak halin yok ama sevişmen lazım umarım islam dini bu tür hallerde kadına hak tanıyordur.
Ama ilaç gibi bir şey 😀
Ney sevişmek mi
Evet
Tabi ki islam dini bu konu da hak tanıyor hastalık haricinde kadının erkeğe hayır demesi günahmış tabi evli çift için geçerli bu
İlişki çift taraflı olan bir şey olduğu için iki tarafın da istemesi gerekiyor. Sadece bir taraf istiyor diye ilişkiye girilmez bana göre.
Çok doğru çok haklısın
Peki kadının canı her istediğinde , erkek ilişkiye girmek zorunda mıdır?
Değildir tabiki ama kadına öyle bir mecburiyet yükleniyor sanki
Değilse kadin da değıl. Arap dinine bakarsan kadın zaten köledir tanrının erkekler için yarattığı köleler. Tek değeri anne olmaktan ibarettir.
bu kişiler evliyse eğer ve dini inançları varsa öyle olmalı. Bunla ilgili yeterince detaylandırma mevcut. Karşılıklı tek taraflı değil. Kaldı ki sen zaten yoğun arzuları içeren bir kadınsın. Hayır diyeceğini sanmıyorum. Tabii burada karşı tarafı ne kadar istediğin önem arz eder
Cinsellik karşılık istek ve arzuya dayanarak daha keyifli hale gelir. Bir tarafın, diğere tarafa zorla bir şeyler yaptırması tecavüze girer. Karşılık duygu akışı ise olayı daha güzel hale getirir.
Nasıl ki erkeğin böyle bir zorunluluğu yoksa, kadının da yoktur..
Ben her istediğimde giriyorum bazen FB istemiyor ama onun bir fantazisi de tecavüze uğramış gibi bir iliki. oldugu için sert seviyor birde onun için şansım. yuksek yani vermezse zorla oluyor
Zorunda değil tabi, ama gördüğüm kadarıyla sevdiği ya da hoşlandığı adam isteyince ne halde ne durumda/psikolojide/saatte olursa olsun kadın cinselliğe hayır demiyor 😀😁
Hayir sorun su ki ulkemiz kadinlarinin cani kolay kolay istemez bu durumda ciftler arasinda sorun olusturuyor karsilikli istekle yasanan cinsellik en guzelidir
Değildir. Bu karşılıklı olmalı, sonuçta kadın ve erkek gününü farklı tempoda geçirmiş olabilir, biri isterken diğeri o modda olmayabilir. Eşlerin birbirine saygı duyması gerek.
değildir ama kadın isteyince de bu sefer erkek aynı şeyi yapar. yani çiftlerin birbirini anlaması lazım illa iki tarafta aynı anda isteklenmek zorunda değil.
Kadın erkeğin kulu kölesi deyil ki, cinsellik tek taraflı yaşanan bir şey deyil, bir taraf istemiyorsa diğer taraf saygı duyacak ya da istemesi için çaba harcayacak
Kimse istemediği ilişkiye girmez girmesin. Bunun erkeği kızı yoktur!!
Sapık mı bu erkek? İlk aklıma gelen bu oldu. Malûm zorla yapılan şey tecavüze girer. Haliyle böyle bir mecburiyet olamaz, olmamalı.
yanlış!!!
seks denizin derinliklerindeki yosunların dip alga eşliğinde dans etmesi gibidir, ahenkli, çekici, zevkli beraber
Hayır zorunlu değildir ama ev içi uyumun ve dengenin bozulmaması adına karşılık verilmesi daha uygun olur
Zorunlu değil mecburidir reis😂
Ben ne dedim paşam zorunlu değildir ama ev içi uyumun ve dengenin bozulmaması adına karşılık verilmesi daha uygun olur dedim burada yanlış nerde reis 😂
Sende yanlış olmaz reis:)) ben seni desteklemek için dedim zaten 😂😂 reis denge için yapacaksa gönülsüz yapar
Eyvallah reiss 🤣 hiç yapmsada ayrılığa aldatmalara , kavgalara sebebiyet verir oyuzden öyle yazdım😂 gönüllü ya da gönülsüz verecek reiss 🤣 baska yolu yok vermezse recona ters olur 😂😂
Değil ama partnerinin ihtiyaçları konusunda empati yapıp kırmaması daha doğru olur. Hastalık vs. durumlar dışında.
Değildir tabiki ama kadın eski ilişkisinde boşluk vermeden yapıp benim her canım istediğinde yapmazsa o zaman sıkıntı
Türkiyede böyle bir şey mi varmış benim bildiğim kadın cinsel ilişki istediğinde sevişilir erkek istese kadın istemese ztn o iş olmaz
Elbetteki hayir bunlar karşılıklı olunca zevk verir diğer türlü bir tarafın rızası olmadan yapilan sey tecavüze girer
Tabikide değildir iki tarafında arzuzu olması lazım isteği olması lazım yoksa zevk bile alamasın ilişkiden haz duymaz iki tarafta
Tabiki de hayır bu nasıl soru böyle fenomen hanım
Böyle bir soru
Ya bence vermeliyiz... Ben temas yatma kalkma bağımlısı olduğum. icin kusup ölüp bitmiyorsam istesin veririm
Gel yüzüme kus bişey olmaz derse 😂😂
Ver ver
Bazen partnerin mutluluğu için kendinden feragat etmeli bence. Tam tersi durumu düşün. Aynı hareketi iki tarafta yapmalı bence.
Reddetmek arayı açar da anlayışlı olmakta lazım kadına karşı.
İşblen biri istemeyen kinin istemesini sağlayıp fiilin yakmayı bilmeli
Öyle saçmalık olmaz , her şey karşılıklı saygı anlayış içinde olmalı
Hayır tabiki yok öyle bir şey. Kadın robot değil ya onun da hisleri var!
Hastalık, aşırı yorgunluk gibi haller dışında zorunluluk denmese de karşı gelinmemelidir.
Zorunda degilse bile libidosunu dindirmek adına yardımcı olmak zorundadir. 😌
Elbette hayır, böyle birşeyi zorunluluk olarak görüyorsa şişme bebekle birlikte olsun 🤦
Tabiki zorunda değil istemezse yaşamasın. Yıl 2022 erkekler bunu daha öğrenemedi mi
iki tarafında onayı ve isteği olması lazım bence tek taraflı olunca o kadar zevkli olmaz
🤣🤣 Kadın istemezse hiç bir şey olmaz oluyorsa kadın naz yapıyor demektir
Her istediğinde olmasa da fazla ara vermesi sağlıklı değil rahatsızlığı yoksa.
Zorunda değildir, ama sürekli olmazsa iyi olur.
Hayır zorunda değil bu karşı cins içinde geçerli kimse kimseye zorla ilişkiye zorlayamaz
Ben kolay kolay reddetmem. Yani istemiyorsam da havaya sokması için şans veririm.
Evet , bu güzel bir yorum
kadın her istediğinde erkek spesifik bir eylemi yapmak zorunda mıdır mesela cevap evetse bu sorunun cevabı da evet olsun
Yani bu işin kadını erkeğinden ziyade hani iki kişi ile yapılan bir mesele. İki kişinin de istemesi gerek
İki tarafda isteyip hergün iliikiye girilmelidir
uff sırf çok cvp yazılsın diye beyinsizce sorualr soruyorsunuz...
Aynen öyle tatlım ya.
Erkeğin canı istiyosa kadınıda canı ister hale getirmesi gerekiyo tam tersi kadın içinde geçerli
Değilll şu konuya bir açıklık getiremedik.😂Ama dine bakarsak bu kadının sorumlulukları arasında.
Getirelim bebeğim 😀
Ahahahah
Sen benim lakabımi biliyor musun 😀
No bebeğim. Çıtır bükücü 😜
😀😀
Kadınına göre değişir bazı kadınlar eşleri ya da partnerleri yanlarında olduğu sürece ıslak ilişkiye hazır halde olurlar
Öyle saçma şey mi olur ya allaşkına aklınız alıyo mu
zorunda değil diyen krallarin kalbinden öpüorum
Genelde kadın ister. Erkek istiyor kadın zoraki veriyorsa ona gizli tecavüz de denir
hayır bir erkek hadi yapalım dediği anda kadın istemiyorsa hiçbir şey yapamazsın
Erkeğin canı her istediğinde kadını tahrik etmek için elinden geleni yapar ve %90 kazanır
Evet girmek zorundadır, bu onun sorumluluğu ve görevidir, hastalık vs durumlar başka tabi
Evet zorundadır. Kadında ne zman cinsellik isterse erkek de girmek zorundadir.
Eğer evlilerse kadın da erkek de birbirini reddetmemeli sağlık sorunu yoksa tabii
Dinen evet kadının görevi. İlişkiye girilmediği zaman lanetleniliyorlar
Soruyu tam tersi olarak sorsanız ne olurdu?
Bakmak lazım ne oluyor
Yani her iki tarafında bu konuda olur vermesi gerektiğini anlatmak istedim.
Dinde evet ama kadın da istemeli sonuçta
İkisinin de istemesi lazım
Tabiiikkiiii hayır karşılıklı istek önemli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?