AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
154Cevap
bunun erkeği kızı yok cisellik ihtiyaç kimine az kimine çok verilmiş benim hayatıma giren kızlara baştan doyumsuzum diyorum ona göre diyorum.
sadakaty, için karşılıklı uyum şart
Valla karsilikli olmayacaksa hiç keyif almam. Karsimdakinin beni fiseklemesi daha güzel olur.
Ya evet kadınlar da damacana zaten, canı isteyince gelsin dayasın mk.
Evet zorundadır. Bu durum tam tersi de olabilir. O zamanda erkek zorundadır. Hastalık vs olmadığı sürece. Karşılıklı mutlu etmek, memnun etmek gerekir.
Tabiko degildir bu dedigin oluyorsa arada tutkudan ziyade mecburiyet vardir buda iliskiyi yurutecek zevk verceek bir durum degildir zevk almqk icin her iki kisininde havasinda ve istiyor olmasi lazim
hayır karşılıklı olmalı bence
https://voca.ro/1akbMm19577
Erkeğin her istediğini yapmak zorunda değilsiniz siz köle değilsiniz!!!
zorla ilişki olmaz seks zevk işidir erkek başının çaresine baksın bir şekilde o durumdayken
Erkek olarak çok istekliyim. Ama hatun istemedikten sonra zorla olmaz.
Becerikli bir erkek canı her istediğinde partnerini kıvama getirmesini bilir zaten. Dolaylı yoldan evet diyorum.
Değildir tabiki kadınında istemesi gerekiyorki cinsellik ateşli olsun ama kadınin her gece başı ağrıyorsa sıkıntı o zaman
Ne münasebet? Kadın istemediği müddetçe hiçbir şey yapmaya mecbur değildir! Bunu bir hemcinsimin sorması çok tuhaf...
Officegirl kocana vermessen yersin tokadı demedı deme adamın canı ceker seni ver nolcakkı cepten paramı gitcek
Hayir, degildir. Kimse hicbir kosulda cinsel iliskiye girmek zorunda degildir. Cinsel iliski kisilerin istegi, arzusu ve ozgur iradesi ike olur.
Hayır zorundalik diye bir şey olmamali. Bu iki tarafın isteğiyle olan bir şey olmalı
ewt bu gelenek böyle geldi böyle gider.. kalktımı inmeli😂🤣😂
erkek kadını hazırlamalıdır , istemesiyle dile istetmeside lazim
Erkek canı istediğinde kadınını da azdırmak zorunda
erkek istiyorsa onu mutlu etmek gerekir
Hayır tabiki kocası değilse, kimsenin her zaman gönlünü yapmamak gerek gümüşten de olsa
Bu olaya eş ve dini açıdan bakarsak eşi her istediğinde regl durumları hariç. Mecburidir. Sebep hiç bir şekilde olamaz. Sevgili ise zaten zina olmasa daha iyi.
Bence zorunda olmasa bile erkeğin o azgınlığı almalı be rahatlamalı.
Hayır tabi ki de cinsellik zorunlulukla olack bisey değil karşılık lı olursa güzel olur👍😊
Cinsel istek tek taaraflı olmaz, Kaarşılıklı olur, zorla yapılan bir şey tecavüzdür.
Partneri önce istelendirip sonra birlikte ilişkiye girilir. Affedersiniz ama ilişkiye gireceğin sonuçta bir insan.
partnerim isteksiz ise girmesin zevk almam oda istemeli seksi sevmeli
Hayır demezse iyi olur.
Yabancı kadınlar asla hayır demiyor
tamam tabi ki karşılıklı arzu olsun ama karşı tarafın da her zaman başı ağrırsa büyük sıkıntı
Şimdi erkekler cinsel ilişki istemiyor ki dünyanın sonu gelmiş. Kadınlar erkek oluyo sırf bu yüzden..
Evet yaaa kadınlar günümüzde ahir zaman tellalı olmuş durumda.
Hayır zorunda değil. Bu erkeği düşüncesiz biri yapar
Değildir. Tam tersi de değildir. Ayrıca bu konu tartışma konusu bile değildir.
Her iki tarafında istediği anda olmalı ki hazzı yaşayabilirsin
frekansların uyması lazım biri isterken digeri yok derse bu sürekli olursa çok kötü olur o ilişki
Zorunda diye bir durum yoktur. Zaten karşılıklı arzu ve istek yoksa olmaz..
erkeğin canı istediğinde kadın yok derse bu sefer erkek dışardan teselli olmaya çalışacak
Ben genelde karşı tarafı beklerim çünkü daha ateşli oluyor diğer türlü morg gibi bir sevişme olur
Öyle şeymi olur iki gönül bir olunca samanlık seyran olur hesabı olmalı
Girse iyi eder bence yoksa başka partner bulur ona girer
Değildir ve problem de yaratmamalıdır. Asıl problem partnerin her istediğinde hayır demesi veya çok nazlanmasıdır.
Zorla olacak bir şey değil. Zorla olsa tecavüzcü olurduk
Hayır değildir tabiki. Karşılıklı isteyerek olmalı. O zaman daha heyecanlı daha istekli olursun.
Öyle bir şans arada oluyor. Kadın istemedimi biraz zor.
Biri kontrölü sağlamalı ama her canı istediğinde olmaz karşıyıda düşünmesi lazım
Kadın erkek değil karşılıklı istek ve arzular çarpıştığında doğaçlama yaşanmalı bence. Yani iş gibi mecburiyetten hadi yapalım olmamali
Hayır ya kocaya her zaman vermezler dışarıda 20müşteri hergün onlara full geysa. Kocaya gelince hersey seksmi derler
evet kızların öyle bir seçeneği yok sonra başkaları ile yattı mı aldaydı demesin kimse
Ben karşılıklı diyorum. Bence istekli insanlar istekli kişilerle evlensin veya dost yaşasın. Ozaman mutluluk olur.
Eğer evlenince böyle durum yaşarsam sevdiğim kadın dışında sadece seks arkadaşı da bulurum yani
Özel haller ve hastalık dışında reddetme gibi bir lüksü olamaz, kadında erkeginde
Karsilikli olmali erkek hergun ister kizlari bilmihorum ayda bir diyen var öl daha iyi be😀
Seks bir zorunluluk haline dönerse o ilişkiden Hayır gelmez.
karşılıklı duygu olmadan olmamalı
Yok öyle bir dünya. Zorunda değildir elbette.
Ben doydum iyice, kadın isterse eşlik ederim
Hi hı saat farketmeksizin
Hayır zorunda değildir. Şahsen ben zorlamam.
Kadınlar bu kadar teslimiyetçi olursa. Daha çok şiddet görürsünüz.
Bence karşılıklı olmalı istek tek söz erkeğin olmamalı
Değildir ama girerse de erkeğin gönlüne taht kurar
şimdi erkeğin canı çekipte kadın istemezse ozaman sıkıntı çünkü kadın regldir ozaman problem olur
her ıkı tarafta gecerlı bır azeretı yoksa zorunda olmalıdır oyle hıssetmelılerdır
Hayır değil bu iki taraf içinde geçerli