+1 yılŞimdiye kadar sadece geç boşalıyorum yemin ederim ben 1 boşalmadan partnerim 2 boşalırr uzun sürdüğü için de en son boşalmaya başladığım zaman 1 dk en fazla oh aaah gibi şeyler söylüyordum sadece 🙄 ama bir süre önce sevgilim 20 santim titreşimli aynı gerçek gibi olan zenci penisi ekledi bize kız psikopat sanki 😂 neymiş o önden ya da arkadan alınca çok zevkli oluyor ama canı da acıyormuş kendi inleye inleye gözünden yaş geldiği olurken ben ağzına boxer çorap falan sokup sesiz olsun istemişim ve ben de bundan zevk alıyorum oh diyorum başka şeyler de dedim diye bir süre önce kendi bana o aleti yağlayıp sokup üstüne otururttu titreterek ben kımıl damadan dururken o da benim kucağıma oturuyor zıplıyor hem bana hem ona giriyor en az 1 saat oturuyorum titreyerek şimdi de kendi bana çorapsız olduğun da bile kuzeninin falan kız erkek fark etmez kim olursa tanıdık yemin ederim ayağın dan çoraplarını alıp ağzıma sokuyor neymiş inliyorum yalvarıyorum diye 😅 4 aydır her hafta sonu ya üstüne oturup ya ayaktayken içime sokup 1 saatte 1 10 dakikalık çıkarıyor sonra devam bir de belden bağlanıyor bir kaç kez beline taktı beni boşaltana kadar inletti yoksa ben inlemeyi dinlerdim hep 😂😍😋
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılBu işin kadını erkeği de yok. Ortam müsait ise ne yaşadığını saklamayacaksın acıyor ise de acıyor diyeceksin, haz alıyor, hoşuna gidiyor ise de ahh, ohhh, işte buu, devam et, daha sert, daha derine diyerek te yönlendirecek, yüreğinden koparcasına bağıra bağıra da geleceksin...
12 Yorumla- +1 yıl
@Erhancanlar. Aaa Erhan hoş geldin 🙋 nasılsın iyimisin canım uzun zamandır yoktun
- +1 yıl
Bazen öyle yapıyorum aşkım. Biraz özlenmek, özletmek, hayatında ki yeri göstermek istiyorum insanlara kendimin. Sen nasılsın bebeğim?
+1 yılinim inim inlesin yer gök dinlesin
108 Yorumla- +1 yıl
O kadar da değil
- +1 yıl
@seçimkurbanı ne denek okadar da değil 😂 kurbanlık dana gibi böööğürmrdikten sonra ne anlamı var ilişki yaşamanın 😂
- +1 yıl
@ruyaruzgari bencede mantıklı 👍 ben destekliyorum 🤣 inleyen nağmeler ruhunu sarsın dimi ama 😂
- +1 yıl
Hahaha ya şakamı yapıyosunuz hafif inilti Tabiki olabilir ama yani yeri göğü inletmek yapmayııınn 😂
- +1 yıl
@r_engarenkyollar
Çok haklıyız ama haklı olmamız bir şey değiştirmiyor. Bunlar kendini aslan sanıyor ama kedi gibi miyav bile diyemiyorlar. 🤣🤣🤣 - +1 yıl
Gömmeye devam tabii..😁edin siz niye yani bir erkeğin o kadar kükremesi sizi nasıl tatmin ediyor ki
- +1 yıl
@ruyaruzgari içine kaçıyorlar demekki 🤣
- +1 yıl
@r_engarenkyollar demek ki 😀
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
65Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 939 cevap paylaştı. Ara sıra bir ses çıkarsın tabii.
33 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
🤣🤣👍🌺❤️🥰
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılErkek de kadın da zevk aldığını partnerine hissettirmeli. Bu da inlemeyle olur
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBen ses çıkartmam çünkü gereksiz bulurum ama sevdiğim kadın ses çıkartabilir tabi ki de.
00 Yorumla genelde inleyenlere rastladım hep, belki de inletenle ilgilidir sjsj
81 Yorumla- +1 yıl
At sahibine göre kişner derler 😂 olabilir
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılSeks de cinsel ilişkide her şey mubahtır sesi inlemesi nefesi renk fantezi için şart en iyi örneği benim
15 Yorumla- +1 yıl
@İST34MLT44 ama siz inlemiyorsunuzki kurbanlık dana gibi böööğürüyorsunuz 😂🤣
- +1 yıl
@r_engarenkyollar
Şahsım böğümeź o anki şiddeti şenliği neyse öyle rutin devam ederim boşalma orgazm sırasında biraz yükseliyor ama böğürme tunne - +1 yıl
😂😂
- +1 yıl
@r_engarenkyollar
Aynı durum sizde yaşıyorsunuz - +1 yıl
@r_engarenkyollar
Dizginler ata binenin elinde dır
+1 yılEvet inlesin..
Ruh gibi durmasin61 Yorumla- +1 yıl
İnleyen nağmeler ruhunu sarsın 😂😂
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bazen ensturumental bazen clup bazen de duet oluyo😂😂😂😂
12 Yorumla- +1 yıl
Sen sanstsal ruhunu yatağa taşıyorsun demekki 🤣🤣
Bunlar nasıl sorular ya ben dedimki seni istiyom dedim sen diyon erkek inlemeli mi
12 Yorumla- +1 yıl
@ beyin yakan sorular bunlar 😂 sen mi beni istiyorsun 😂 yorumu bile cesaret edemeyip gizli üye olarak yazan bir adamla yola çıkılır mi sence ben cesaretli adam severim korkak adam değil
+1 yılHoşuna gidiyorsa elbet bağırır. Bende tabii 😄
16 Yorumla- +1 yıl
@ertugrulkartal1903. yaa siz inlemiyorsunuzki kurbanlık dana gibi böööğürüyorsunuz 😂😂
- +1 yıl
Ahaha yok artık. Benim tizim incedir 😄
- +1 yıl
@ertugrulkartal1903 sen seranat yapar gibi şair ruhunu sanatla birleştirip yatağa taşıyorsun demekki 🤣 🤣
youtube.com/shorts/OUURr0EV3Eg?feature=sharedmı - +1 yıl
Ahaha yıkmıyorum ortalığı nazik nazik 😂
- +1 yıl
@ertugrulkartal1903 Görmeden bir şey diyemem 😂😂
- +1 yıl
😄😄
Böğürmesin yeter ki , hafif iniltiler ve düzensiz nefesler heyecanlandırıyor ama.
83 Yorumla- +1 yıl
Merhaba
Gizli Üye(18-24)+1 yılİnlemeli tabii. Kadınlar bayılıyor, yani en azından partnerlerim öyleydi😅
11 Yorumla- +1 yıl
tamam pikiii öyle olsun
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkek arkadaşım arada yapıyor bence hoş oluyor. Zevk aldığının göstergesi o.. sesi azıcık tiz o biraz garip kaçıyor sadece xjksshsisj
90 Yorumla
+1 yılİnlemesin ya gülme krizine girerim ben 😂
62 Yorumla- +1 yıl
@ne_diyem_carpe_diyem bunlar zaten inlemiyor ki canım kurbanlık dana gibi böööğürüyorlar. 😂😂😂
- +1 yıl
Doğru 😂
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. İnlemek değilde hayvan gibi böğürmeli..
43 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Kadının inliyor olması daha fazla rastlanan bir durum. Erkek için ilişki esnasından çok oral seks veya kadının ona dokunuşları erojen bölgelere temas etmesi gibi daha özel şeyler gerekiyor.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. İyi sevişip inletecek kadar haz yetişen inler. orgda tuşuna bakmazsan ses vermez iletmek için tuşlara iyi basacaksin
02 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle öyle çok haklısın 👍👍
Sessiz kalmasından iyidir diye düşünüyorum
31 Yorumla- +1 yıl
Degilmi ama 😂 kurbanlık dana gibi böööğürmedikten sonra ne anlamı var ilişki yaşamanın 😂😂
- Cinsel Yaşam konusunda 382 cevap paylaştı.
+1 yılJapon anime karakteri gibi ciyakliyalarak mi inleyelim yoksa Tarzan gibi göğsümüze yumruk atarak mi🤣
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet erkek de inlemeli kadın zaten inliyor kullandığı kelimeler yetiyor
10 Yorumla
+1 yılİyi geceler Küçük Hanım
Boşalırken istemsizce oluyor... kendimi sıkmanin da manası yok yani (:
İyi bisey bence bu kadınımın haz aldığını görmek/duymak ve veya benim zevkten inledigimi duyması diye düşünüyorum... ❤️ :)00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBilmem inlemeli mi ama partnerimin içine boşalirken herhalde zevkten o an yapabilirim çok olmasa da boşalma anında
00 Yorumla
+1 yılzevk almayla ilgili iyi bir oral yapılması mesela beni inletebiliyor saksooooo severiz 😍 @r_engarenkyollar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılErkeğin inlemesi saçma ve itici geliyor bana zevk aldığına dair sesler çıkarabilir ama inlemek komik ya 😂 hem erkek adam inlemez , inletir 😈
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılİş kazasına uğrarsa inler
12 Yorumla- +1 yıl
@gecekusum3434 ozaman inim inim inler yer gök dinler 😂😂
- +1 yıl
🤣🤣
+1 yılOhhh diye inliyoruz zaten 🙂 bide boşalırken
13 Yorumla- +1 yıl
@crayzman06 yok öyle olmaz 😂 kurbanlık dana gibi böööğürmedikten sonra ne anlamı var ilişki yaşamanın 😂😂
- +1 yıl
Bogurmedigimizi kim dedi hunharca boşalıyoruzzz valla hısımlaa ohhhhjh diye boşalırken bir yandan sertçe ileri geri yapmaya devam ediyorum istekli boğa gibiyimdir 🥵🥵
- +1 yıl
Az önce böğürerek boşaldim 🙈🙈
Hafif sesler çıkara bilir.
13 Yorumla- +1 yıl
@alien9 Hafifse olmazzz 😂 kurbanlık dana gibi böööğürmedikten sonra ne anlamı var ilişki yaşamanın
- +1 yıl
😂😂
Cinsel Yaşam konusunda 908 cevap paylaştı. Bu soruya cevabım... möööö🤣🤣 olsunn🤣sen anladın
11 Yorumla- +1 yıl
Evettt möööö 😂
Başkasını bilmem ama ben inlemiyorum
12 Yorumla- +1 yıl
@mrt_5555 bak olmadı şimdi 🤣 kurbanlık dana gibi böööğürmedikten sonra ne anlamı var ilişki yaşamanın 😂😂
+1 yılKadınlar inler genelde biz çalışırız 😅
14 Yorumla- +1 yıl
@Covid-_-19. Ne güzel işte çalışan demir pas tutmaz derler 😂
- +1 yıl
Evet öyle gerçekten arada çalışmak lazım 😅
- +1 yıl
İşte çalış çalış hep bir karış 😂
- +1 yıl
😅😅
+1 yılKız biz bööörüyoz inlemiyozki 😂
14 Yorumla- +1 yıl
@siirden-bikmis-sair harbiden yaa siz neden bu kadar bööğürünüz ki
kurbanlık dana gibi 😂😂 - +1 yıl
Öküzüz ondan😂
- +1 yıl
Evettt möööö 😂😂
+1 yılBen inliyorum hiç kasmam kendimi partner de iyi zevk veriyorsa
00 Yorumla
+1 yılİnlyecek biri varsa o da kadındır:)) erkek inler mi
00 Yorumla
+1 yılİnler ama daha çok inletirim nefesini keserim
01 Yorumla- +1 yıl
Çok fazla inlemek inletmek peki kötü mü
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılPartnerimin ağzının içine boşalırken hafif böğürüyorum :D Böyle bir zevk yok...
00 Yorumla At sahibine göre kişner😂
110 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 593 cevap paylaştı. İnletebilecek bir kadınsa, evet inlerim. O uyumu yakalamak zor ama
00 Yorumla
+1 yılSessiz sinema oynamıyoruz sonuçta inlemek derken kadın gibi çığlık atılmaz ama illaki inleme olur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılinlemek kadına
kükremek erkğe yaraşır..
ama apartman daireleri gibi ya da kalabalık aileler gibi rahatsızlık uyandırıcı mekanlarda sessizliğe önem verilmeli00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet ama inlesek de yalan, çünkü gerçek olan biz asla sizin kadar sekste zevk alamıyoruz ya da kendimizden geçemiyoruz. Onun için de inleme numarası yapıyoruz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence inlemek erkege yakismiyor
22 Yorumla- +1 yıl
@pesimist123 onlar inlemiyor ki zaten 😂 kurbanlık dana gibi böööğürüyorlar 😂😂
Cevap sahibi+1 yılOffff kesinlikle😄😄😄😄
Gizli Üye(18-24)+1 yılBence çok olmasada az miktarda inlemeli hoşuna gittiğini kadın anlamlı.
25 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Herakkles evet
Cevap sahibi+1 yıl@Herakkles evet beni eder
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. ben doğallıktan yanayım. mimikler ele verir insanı. benim yüzüm kasılır nefesim hızlanır
00 YorumlaErkek inlemeli mi? Sorusu bence mantık hatası çünkü bazı erkekler de bu özellik var zevk oranı arttıkça boşalmaya yaklaştıkça inlemeye başlar istemsiz olan bir şeydir. Bazıları da böğürmeye başlar 😅
00 Yorumla
+1 yılİnlesin
33 Yorumla- +1 yıl
İnleyen nağmeler ruhunu sarsın dimi ama 😂 yere serilmiş halı gibi de yatmasın 😂😂
- +1 yıl
Aynen aynen ruh gibi 😂
- +1 yıl
Hı hııı 😂
+1 yılTepkiyi görmek, duymak lazım ;)
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBence iki tarafta kendi zevkinden önce karşı tarafın zevkini düşünmeli böyle olursa iki tarafında zevki zirve yapar.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
u +1 yılİnlemeli bence.
70 Yorumla Erkekler inlemez. Hırlar 😉
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 600 cevap paylaştı.
+1 yıloral yapılıyosa inleyebilir
00 Yorumla inletebilen kadın varsa tabii ki inler
00 YorumlaSes çıkarmak iyidir candır.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle Bence her şey karşılıklı olması
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılKadın inlettirmeli bence
00 Yorumla
+1 yılHayır s adece kadınlarda olmalı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Erkek inlemez ki amasyada
00 YorumlaBence çiftlere bağlı bir şey ❤️
00 Yorumla
+1 yılBiraz zor ama analda evet 🙄
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılZevk alınca erkekte inliyor ki
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılBoşalma anında :)
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBiterken inleyeni makbuldür
00 Yorumla - Devamını Gör (25)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat