Ayy çok tuhaf soru başlığı oldu ama anladınız siz xlkfkfkf

Ayy çok tuhaf soru başlığı oldu ama anladınız siz xlkfkfkf

Bence evet, inlemeli. Bu sadece bir cinsiyete ait bir ifade biçimi değil; zevkin, bağlılığın ve o anın içtenliğinin bir dışa vurumu. Erkekler bazen “Bizim sesimiz kadınlar kadar hoş değil” diye susmayı tercih ediyor. Ama mesele sesin melodikliği değil; samimiyeti. Bir erkeğin o an duyduğu hazza sesle eşlik etmesi, partnerine “Seninle olmak beni gerçekten etkiliyor” mesajını verir.
Erkek olmak, duyguları bastırmak anlamına gelmemeli. Seks sırasında inlemek, bir zayıflık değil; bir özgüven göstergesidir. Yani sesiniz mükemmel olmasa da, hissiniz gerçekse yeterlidir.
İnlemeli mi demek biraz görev icabı, şartmış gibi anlaşılıyor. Böyle bir şeyi hiçbir kadın istemez, zevk de almaz. Çünkü doğallıktan uzak, yapmacık bir tepki olduğu mutlaka belli olur. Seks esnasında inlemek reflekstir aslında. İçten gelir, alınan hazzın dışa yansımasıdır nasıl ki gözler baygın oluyor, kasılmalar gerçekleşiyor, inlemek de öyle. Kadının da erkeğin de buna ihtiyacı var. Sadece görsel ya da temassal değil, duyarak da o haz alınmalı. Bu anlamda inlemek, inletmek ekstra zevk katar. Seksi güzelleştirir, yangını körükler
Yok türkü söylemeli 😂😂
Diyarbekir yoluna ley diyarbekir yoluna toydum düştüm toruna ley mfkfkd
Hahaha
Ya seviyoruz yapıverin ne olmuş 😅😂🖤
Gerçekten tahrik ediyor mu
Cevap
83Cevap
Evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet
bence erkekler kesinlikle seks sırasında inlemeli çünkü o sesler hem kadını daha çok tahrik ediyor hem de erkeğin ne hissettiğini duymak kadına kendini daha çekici ve istekli hissettiriyor o inlemeler, nefeslerin hızlanması, dudaklarından dökülen o boğuk sesler kadının arzularını deli gibi körüklüyor sessiz bir erkekle sevişmek sanki duvara dokunmak gibi hissettiriyor. Ama inlediğinde onun da o anın içinde kaybolduğunu anlıyorum o sesler kulağıma gelen o hafif hırıltılar bedenimi titretiyor ve içimdeki arzuyu iyice alevlendiriyor o an sadece bedenlerimiz değil seslerimiz de sevişiyor gibi hissediyorum.
Aman çok da şey gibi olmasın herşeyin azı iyi sndb
Dimi ya djfjfıf
Bir partnerim çok sahte ve feminen sesler çıkartıyordu, onun gibi değilse sorun yok. Hırlamasına bile okeyim.
Hıııııırrrrğğğğp
😂😂
Cidden isterse hırlasın ama benim gibi sesler çıkartmasın. Çok tiksinmiştim ya...
Sen nasıl ses çıkarıyon fjjdjd
Aynen öyle.
Çekinmeden inleyen erkek bulursak biz
Sekste çıkan doğal sesler, boşalma esnasındaki sesler gerçek olduğu sürece iki taraf için de tahrik edici. Erkekler de inlemeli, hırlamalı o eşiğe geldiğinde.
Ben de yeri gelmişken kullanıcı adımın hakkını vereyim; Art Blakey and Jazz Messengers’tan Moaning’i önereyim
Bu yalandan yapılınca çok belli olan bir şey. Zaten o an o inleme istemsizce oluyor herkese oluyor kadına da aynı yalandan yapılınca özellikle bende istek kaybı oluyor. 1 hadi hadi hadi 2 yalandan inlemeler direk modumu 0 a indiriyor benim
İnlemek değilde ben geç boşalıyorum 1. Seferi yaparken 1 saati geçiyor ve yaparken yavaş yapmamı istiyor deniyorum ama yine sert oluyor farkında olmadığı inlemeler iç çekmeler yapıyor ben de sona gelince son dakikalarda rahatlama o uzun süre yapmanın zevkiyle oh gibi bazı şeyler söylüyor seslerim oluyor
EVET sevgilim çok nadir inliyor ama dünyanın en seksi sesi bence
Bu kendini kasarak yapilacak bir sey degil ki. İcten geliyorsa inliyorum ben, kendimi niye tutayım ndjdnff
Kaliteli bir skso çeken kadın ruhumu dışarıya fırlatırsa...
Bu erkeği inletmeli de mi yemeli, inletmemeli de mi yemeli 😋
Mmmm, inletmeli de yemeli🤤
Çok mu yedin?
Neyi?
Çok yemedim😀
Genelde boşalırken inleme olabilir. Çıkarmadan 2. ye gidiliyorsa ilk başlangıç inletir. Orası daha zevklidir.
Evet inler. * öyle değil, tahrik edici bir ton ve yaptığı hareketler ile uyumlu...
Erkekler inletmeli derttmişim o değil de abdest alın yatsıyı eda edin şekerler
Benim hoşuma gider zevk aldığını görmek
Kanka beni gülme tutar😅
Gül gitsin😂
Hahahahahahahahahha
Kızlar bunu seviyor ve tahrik oluyor bizde inleriz madem
Ense köküne eğilir kulağına fısıldarım..
inleyen erkek pembedir.
Saçma ötesi.
@düşünmektükenmektir sen inleyenlerle yola devam et o zaman
İnlemenin cinsiyeti olduğunu kim söylüyor. Faşist misin sen,
@düşünmektükenmektir Sana 10-12 seans psikiyatri yazıyorum. Hal, tavır ve gidişatın iyi değil.
Tanismadik bile 😃
Kendine de yaz. Erkek inleyemez diyorsunn, ancak faşizm erkek kadını böyle eylemsel kategoriye sokar.
@düşünmektükenmektir Evet kadınlar inlemeli, erkekler inlememeli. Evet kadınlar ve erkekler bazı konularda farklı eylemlerde ve kategorilerde ilerlemeli. Aynı görüşte ve zevkte olmak zorunda değiliz.
Erkek de inlemeli hatta inlemeli diye bir zorunluluk yoktur. Kendiliğinden olur bu. O ses güzeldir bir kere!!!
Kadın erkek kategorisi diye bir şey yoktur
@düşünmektükenmektir Peki tamam dersem beni rahat bırakacak mısın? 😅
Hayır
@düşünmektükenmektir Şimdi biraz daha sakin ve iyi hissediyor musun?
Bence kadın konuşmalı ama erkeğin izlemesine gerek yok
Erkek adam inlemez inletir 🤨🤣 ama bir ses çıkaracaksa da yine inlemez kükrer ndnd
içinden ne gelirse herkes onu yapmalı. inlama planlı olmaz
benim erkek arkadaşım o esnada bağırıyor ve bitiyor
Hemen boşaliyor mu bağırır bagirmaz
@Hassas_Dokunuşlar evet öyle olurken haykırıyor sanki neden öyle bagırıyor
Boşalmaya yakın o anki zevkle bagiririz elimizde olmadan. Ama o anki patlama ve sert vuruşlar harikadir
Kolay kolay sesleri çıkmaz.. inleyen adam sağlam zevk almıştır
İnleyebilir insanı doğal durum
Bir kadın olarak ve cinselliği sevmeyen ve ilgilenmeyen birisi olarak benim fikrim. Erkekler inlemesin abi kadınlar daha iyi inliyor jdkdhjdf.
gelin anlaşalım!!!
kadınlar nelerden zevk alıyorlarsa aynı zevk noktaları da biz erkeklerde var ve kaıdnlar yapmacık olmayan inleme orgazm ne varsa eh bizlerde de var elbette
Bu soruyu bir kezde anketli mi sorsan. Çok değişken cevaplar var. Ama biz bu inleme işini kadınlara bırakmışız sanki. O yüzden partner ile konuşup ona göre bi yol izlemek daha iyi sanki.
Çoğu boşalırken bağırıyo bağırması kötü ama hafif mırıldanarak inlemesi güzel bence
Benimki sessiz inliyo oda kafi djjdjd
Onu nasıl beceriyor fkfjfj
İçinden bdbdhbd
Yav adamsın djdjdjdj
Evet kesinlikle. Sessiz erkek hiç çekilmiyor yatakta ya
oral seks cektirirken ve bosalirken istemsiz inliyorum
Olması gereken budur.
Evet kesinlikle. Ama yapmak için yapmamalı. Kendiliğinden olmalı. O ses kadını coşturur.
Ben vurduğum zaman o sesi duymak istiyorum. Mümkünse hiç kimse inlemesin 😎😎 vurma sesi beni daha çok tahrik ediyor ve daha sert vermak istiyorum 💪💪
Her iki taraf da inlemeli zevk aldığını duyurmalıdır.
Hayır sadece en sonunda suyu gelince inler erkek niye inlesin
birde oral da kadın iyice yerse biraz sesi çıkar
Kadının inlemesi daha baskın
Bazıları anırıyor mgkfk
Ya neden erkekler çekiniyo ki inlemekten
Neden cekinsin ki
Kadınlar inliyo hep erkeklerin geneli inlemez
Valla ben kendimi o anin akisina birakiyorum
Sonucta iki tarafta cok zevk aliyorsa o an kendini kasmanin ne anlami var ki?
Yok Bee az bişey tamam da abartmasın 😄
Niye inleyelim özellikle ağzımızdan cıkıyosa çıkar yoksa inlemek saçma.
Oh demek rahatlamak anlamında oluyor inleme sayılmaz djdh
Zaten yabancı erkekler inliyorlar benim bildiğim kadarıyla ama biz tuhaf sesler çıkartıyoruz🤣😅😆😀
Erkekler inlemeli mi bilmiyorum ama ben kadını inletirken aşırı zevk alıyorum
öyle bir gereklilik olmaz. zevk alınır ama öküz gibi de böğrülmez her daim
Sessiz seks mi olur zaten ya. İnlemeli de konuşmali da. Dirty talk vazgecilmezimizdir.
Bence hayır çünkü erkeğin inlemesi kadın kadar keyifli olmaz o anın zevkini kaçırabilir 🙃🙃🙃
inleyen nağmeler şarkısını okuyorum, Seks yaparken şarkı söylemek en büyük hobim.
inlemeli mi bilmem ama başlığı Okurken kükredim
Onlara pek bişey girmiyor zaten inlediklerini de hiç görmedim (inlese hayır demem)😅
Inleyelımmı
Tabiki
Saçma olmuş ama evet olmali
Yok ağzımız bantlanmalı biz kimiz ki
her şey doğal olmalı yapmacık olunca güzel olmuyor
İşiniz gücünüz seks ula
Bütün mahalle duymalı
İnletebilen kadınlar yorum yazsın. Hepsi inletecek kadar zevk vermez
Yok ya inleme kadına yakışır erkek hırlama tarzı ses çıkarıyor
Hayvan gibib hırlamasın dozunda inleme iyidir
Nadiren inlesin bence
Kadına bağlı iyi inleten kadın inletir