Cinsel ilişki sırasında inlemek, cinsel deneyimlerin bireysel ve çiftler arası farkliliklara bağlı olarak değişebilen bir davranıştır. Bazı insanlar cinsel ilişki sırasında doğal olarak inlerken, bazıları ise sessiz olabilir. Herhangi bir "doğru" veya "yanlış" şekli bulunmamaktadır. Cinsel deneyimler kişiden kişiye değişir ve her bireyin tercihleri, rahatlığı ve partneri ile iletişimi önemlidir.
Cinsel ilişki sırasında inleme, kişisel tercihler, cinsel kültür, çevresel faktörler ve partnerle iletişim gibi birçok etkene bağlıdır. Bazı insanlar cinsel deneyimlerini ifade etmek ve keyiflerini ifade etmek için inlemeyi tercih edebilirken, bazıları sessiz olmayı tercih edebilir. Önemli olan, cinsel ilişkide samimi bir iletişim kurmak ve partnerinizle rahat olmanızdır. Her iki tarafın da rahat ve keyifli olduğu bir deneyim önemlidir ve inleme veya sessizlik gibi davranışlar kişisel tercihlere bağlıdır. Partnerinizle iletişim kurarak, birbirinizin sınırlarını ve tercihlerini anlamak ve saygı göstermek önemlidir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayırlı Ramazanlar dilerim, ben de mübarek ayda hassasiyetlere aldırmadan dalga geçip öyle yaşayanlara bakınca gülmem geliyor, anlatamam ne kadar ansızın hem de.
Öte yandan, sorunuza gelecek olursak, özel yaşamda herkes istediği gibi olur, bunu da ortaya dökmek mahremiyete edepsizliktir.
21 Yorumla- +1 yıl
Saygı duyarım ✋ yorumun için teşekkür ederim eline emeğine sağlık 🙏
- Cinsellik konusunda 574 cevap paylaştı.
+1 yılŞarkını mırıldandım. Allah iyiliğini vere senin :)
İnlemek yetmez.
Cepheye çıkmış komutan gibi. Sağa bağırmalı sola çağırmalı. Zıplayıp hoplayıp engelleri bir bir aşmalı. Kılıcını kınından çıkartıp saplamalı düşmanının hedefteki son kalesinide kuşatmalı.
Pardon soru neydi :)
28 Yorumla- +1 yıl
Göster bakiyimm teyzelere nasıl inledigini 😂 teyzeler görsün 😂😂
- +1 yıl
Ha soruyu anladım. Yok yok aile planlaması bozulur kalsın :) 85 milyon yeterli :)
- +1 yıl
Birazdaha konuşursan " seni inletirim " 😂😂
- +1 yıl
Susmak bir eylem ise ben o eylemden vazgeçip konuşmaya devam heyooooo :)
- +1 yıl
Bak bak laflara bak sen 😂 sende az hınzır değilsin hee hınzır şeyyy seni 😂
- +1 yıl
Ahh sen benim elime bir gecsen varyaa 😂🤣
- +1 yıl
Ben bilirim işimi. Gece sen uyuduktan sonra geliyorum :)
- +1 yıl
Sus bakiyim teyzelere cevap verilmez 😂çok ayıp ağzına kimyon sürerim senin 😂
- Cinsellik konusunda 470 cevap paylaştı.
+1 yılister istemez önsevişmeden sevişmeye geçtikten sonra 20. dk dan sonra bir hayvanlık geliyor. inleme, seslenme, konuşma derken boşalmaya yakın aşırı titreme ve hırsla inlemeler de artıyor. tam fışkırmaya yakın inlemeler şiddetleniyor ve sesin desibeli artıyor.
14 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
teyzeler ilgi alanımda değil
- +1 yıl
Deme yaa bak bu beni üzer 😂😂
- +1 yıl
Artist 😂😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
- Cinsellik konusunda 1,8b cevap paylaştı.
u +1 yılİnlemeli, hrrr grr :D şaka bi yana buna odaklanması gerekmez. Anlık içinden nasıl geliyorsa öyle, aldığı zevki başka türlü dışa vuruyorsa inlemesine gerek yok.
24 Yorumla- +1 yıl
@özgür1022 kalpli gözlerinizi patlatırım :) iyi forumlar
- Cinsellik konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılİnlemeyen karına kızarken beni inşemeden durabilir miyim diye düşündüm bir an. Olmaz netekim.
00 Yorumla - Cinsellik konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılBence isteyen inler
00 Yorumla Cinsellik konusunda 32,4b cevap paylaştı. İnlemek ve inletmek için arzulu bir kadın bulmak gerekir. Kadın arzulu olursa son noktayı koyarken kökleyerek ses veririz. Bu işte istekli arzulu inleyen kadın olursa erkeğinde inletir. Bol inlemeli geceler dilerim.
29 Yorumla- +1 yıl
Birazdaha konuşursan seni inletirim 😂😂
- +1 yıl
Hadi kafamı bozma çok pis inletirimmmmm 😂 arkana bakmadan kaçarsın 😂
- +1 yıl
Yaa senin canını yiyeremm haaa 😂 seksi şeyyy seni 🤣
- +1 yıl
Hadi bu soruda bir pembe gizli üye yorum yazmış ona benim nasıl bir insan olduğumu anlatır mısın rica etsem kişiliğim nasıldır beni bir tanısın öyle konuşsun istiyorum
- +1 yıl
Degerli arkadaşım sen cana yakın güzel, insan olarak sevecen mutfakta başarılı, el becerisi iyi, insanı değerleri çok iyi espirili sempatik, kıvrak zekalı ailesi ve çocuklarına çok iyi bakan onları sevdiğini onlara hissettiren gözleri ve yüzü güzel gül yüzlü bir arkadaşımdır. seni burada tanıdığım için teşekürler arkadaşım iyi ki varsın
Erkekte inleme kötü duruyor, derinden soluklanma olayı güzel.
52 Yorumla- +1 yıl
Anliyosun bu isten mandalina
- +1 yıl
@aciseverim niye sen anlamıyormusun hınzır şeyyy seni 🤣🤣
Bana saçma geliyor. Erkek neden inlesin,
Kükresin deseler anlarım veya kişnesin deseler yine anlarım ama inlemek nedir ya :D
19 Yorumla- +1 yıl
Sende hep havlasin kukresin kişnesin bunları söylüyorsun 😂 yavru ceylanim hayvan belgeseli çekiyoruz ki hayvanlar alemimi burası 😂😂
- +1 yıl
Kendimi överken ben temsili 🤣🤣
- +1 yıl
Hadi bir kükre bakıyım teyzelere 😂 teyzeler görsün 😂😂
- +1 yıl
At mi la bu vuruyorsun kırbacı 🤣 kadın düşmanı seni 🤣
- +1 yıl
Her kadın sevmez ama bulmasi zor olur sen en iyisi internetten sipariş ver 🤣
- Cinsellik konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yıl14 mayısa bu konuda bir referandum da sıkıştırılabilir.
Gerekli yasal düzenlemelerle önü açılabilir bence 🙄😆12 Yorumla- +1 yıl
Anayasayı karıştırma 😂 seni çok pis inletirimmmm 😂
- +1 yıl
Söz mü?
- Cinsellik konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılTabikide seks yapmayi yasayan erkek partneriyle birlikte inlemeli arti eksi misali bu arada sen havlayan bekcileri boş ver kendileri gizli gizli yasadigi icin anca boyle millete bok atiyorlar boş ver zevk al ani yasa kim ne yapiyorsa yapsin 😂
14 Yorumla- +1 yıl
Ya aslında alışkinim böyle şeylere her soruda bir iki kişi mutlaka çıkıyor genekde pembe gizli üye oluyor çünkü herzaman kadın kadının düşmanıdır derler aslında üzüldüğüm konu söyledikleri değil burada günde 3 tane soru soruyorum kaç kişiye laf yetiştiriyorum ve burayı açık ve net samimi birsekilde mizah amaçlı kullanıyorum bunu yapmakta bir zeka işidir bu soruları bulmak o insanlara mizahi cevaplari yerli yerinde bulup kullanmak buda bir yetenektir ve herkesin harcı da değildir çünkü bunları yapabilmen için hem çok kültürlü , hem tecrübeli , hem bilgili hem mizahi bir zekaya sahip olman gerekiyor renkli bir kişiliğim var mizahi bir zekaya sahibim bunuda burada en iyi şekilde kullanmaya çalışıyorum bunu yaparken de şeffaf oluyorum bunu anlayamaması ve beni yorumlara bakarak ahlakımi namusumu sorgulaması üzdü
- +1 yıl
Ben cinselliği konuşmayı , seksting yapmayı seven birisi değilim ben cinselliğin mizahini yapmayı seviyorum az çok beni tanidiysan bunu farketmişsindir zaten ben onun dediği gibi birisi olmuş olsam mesaj kutum kapalı olmaz onun dediği gibi birisi olsam bunu ulu orta değil ozellerde yaparım oysaki ben konuştuğum hiç kimseyi özele tasimiyorum bile yorumlarda sohbet ederim ve tadında bırakırım gördüğün gibi takip ettiğim insan sayısı bile iki kişi onlar gibi gizli ue olup ne b. o. k yediikleri belli olmayan birisi değilim enazindan erkeklerin altına yatmaktan carsamba fanilasına dönmüşler daha gencecik yaşlarda 😊 gelmiş bana burada beni namusumi sorguluyor bunlar keşke olsada benim kadar namuslu olsa ben onları ayakta alkışlarim bak erkeklere ne diyorlar bakire kız yok evlenicek kız yok ( istinalar hariç tabiki ) çünkü erkeklerin altına yatmak için yarış yapıyorlar adeta. Ben hadi yapsam bile diyelim benim bekaret sorunum yok , sevgilim yok kocam yok buda normal olmazmıydı ama ben onlar kadar rahat davranmıyorum ve herzaman da lafımin arkasındayım
- +1 yıl
boş ver bebegim sen havlayan it isirmaz onlar ilk kendini uckuruna baksin bos kisiler icin tadini kacirma
- +1 yıl
Zaten mizah eglenme icin buradayiz ben et ete degmeden seks yaptim yapacagim ediyorum demem zaten sonucta sosyal olan birsey temas yoksa seks yoktur hersey herkesin agzinda iste kuzum simdikiler heo biyle gereksiz gereksiz seyerl sıkma tatli canini seni cekemeyene eyfel girsin 😂
- Cinsellik konusunda 589 cevap paylaştı.
+1 yılTabiki inlemeli karşısında ki kadından zevk aldığını hem inleyip hızlı nefes alıp verip ve bunu kadına sözlü olarak söylemi
18 Yorumla- +1 yıl
Göster bakiyimm teyzelere nasıl inledigini 😂 teyzeler görsün 😂
- +1 yıl
Fırsat versen göstereceğim ama yazmıyorsun arkadasim
- +1 yıl
Burada misin
- +1 yıl
Bu profil foton daha iyi olmuş
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙏 ama saçlarım normalde siyah benim ama gittiğim yerde kırmızı LED ışıktan dolayı kızıl çıkmış çok enteresan olmuş bende koydum öyle işte
- +1 yıl
Güzel görünüyor
- +1 yıl
Sağol gülüm teşekkür ederim ağzına yüreğine sağlık 🙏
- +1 yıl
Birde sadece buradan etmesen sohbet varya ❤❤
Ooooo yeee gibi mi 😂 ayy yavaş hayvannnn demeyen erkekte ne bilim. Ldjsjsb
14 Yorumla- +1 yıl
Yok o çok uzun olur sevişmeye gidiyorsun 😂 konferans vermeye değil 😂 sen şey de " Gayseri ıhhh ıhhhh Gayseriii ıhhhh ıhhhh 😂 sen böyle de kızın aklını başından al 😂 bak ben bile sana karşı yükseldim şu an. 😂😂
- +1 yıl
Yaa çok tatlısın 😂😂 ama birazdaha konuşursan seni inletirim 😂😂 beni bilirsin hiç acımam çok pis inletirimmmmm 😂😂 Gayseri ıhhh ıhhhh Gayseriii ıhhhh ıhhhh 😂😂
Cinsellik konusunda 7,4b cevap paylaştı. Bence kadının inlemesi daha zevkli ilişki için erkek o anın hazzını bozabilir inlerse 😊
12 Yorumla- +1 yıl
Göster bakiyimm teyzelere 😂 nasıl inlettiğini teyzeler görsün 😂
Cinsellik konusunda 391 cevap paylaştı. 😂😂😂 inleme de sonuçta bir ses. Erkekte robot değil. Elbette ses çıkarır. Ve ses çıkarttırır.
114 Yorumla- +1 yıl
Nasıl inliyorsun anlatsana biraz 😂😂😂
- +1 yıl
Çok iddali gördüm seni 🤣 seni görmeyince sevesim görünce inleyesim gelir benim şimdi 😂😂
- +1 yıl
Bu gidişlede göremiycem galiba 😂 iyi günler
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙏 anlayışın icin sadece biraz üzüldüm her sorumda böyle bir iki kişi mutlaka çıkıyor gizli üye geçenlerde bir pembe gizli üye soruyla hiç alakası yok bana bu sitede senden egolu başka bir insan var mı diye yazmıştı oysaki herkese okadar samimi saygılı yaklaşımım vardir ki yapılan bir eleştiriyi bile saygıyla karşılayip teşekkür eden bir insanımdır sayfamı bir inceleyin bir tane hakaret içeren , saygısız , aşağılayıcı insanların enerjilerini düşüren bir yorumumu göremezsiniz tam tersi hep mizahi cevaplar veririm sorularımda yorumlarımda hep bu şekilde dir saygısız bir üslubumu göremezsiniz bir bskin sayfama böyle bir yorum görürseniz ben lafımin arkasındaydım ve hep burdayım burayı da açık ve şeffaf kullanan bı kişiyim sohbetlerimi de yorumlarda yaparım ve tadında bırakırım hiç bir konuşmayı da özele taşımam zaten gördüğünüz gibi iki kişi takip ediyorum en azından ne yaptığım iyi ya da kötü ortada ama kalkimis 21 yaşındaki kız gelmiş bana burada yorumlarimi okuyarak benim ahlakımi namusumu sorguluyor
- +1 yıl
Bunlar keşke olsada benim kadar namuslu olsalar ben onlari ayakta alkışlarim bir baltaya sap olsmsyan erkeklerin altlarina yatmakmaktan gencecik yaşta Çarşamba fanilasina dönmüşler akıl yoksunları, bana gelmiş ahlak dersi veriyor bunların yaşı kadar benim yaşanmışlığım var
- +1 yıl
Ben bu sitede neşeli pozitif , renkli ve muzip kişiliğimle tanındim ve sevildim herkes bu özelliğimi ve samimiyetimi sevdi zaten hatta burada bana neşeli bayan , pozitif kadın, çılgın rmuhazebeci , sitenin gülen yüzü lakapları takıldı çünkü renkli kişiliğimle buraya renk kattığımi düşünüyorum gerek sorularımla gerekse yorumlarımla
- +1 yıl
Neyse konuyu kapatalım istersen anlayışın icin çok teşekkür ederim kusuruma bakma seninde başını agrittim 🙋🙋🙋🙋
- +1 yıl
Tekrar teşekkür ederim 🙏
- +1 yıl
🙋🙋🙋
- Cinsellik konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılİsteyen inlesin istemeyen inlemesin kime ne?
15 Yorumla- +1 yıl
O kadarrrrr 😂 çokta şeyimdeydi dersin sen şimdi 😂
- +1 yıl
Şeyi karıştırma da evet öyle derim.
- +1 yıl
Onu karıştırımiycaksak ben çeker giderim 😂😂
- +1 yıl
Gidebilirsin :D
- +1 yıl
Tm pikiii 😄
- Cinsellik konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yıltepkim ektedir
11 Yorumla- +1 yıl
😂😂 valla bende gülerim
+1 yılErkekler normalde inleyebilirler lakin sünnetli oldukları için git gel yaparken zevk alamazlar. Zevk almadıkları içinde inlemeleri abes olur.
Ama isteyen inlesin, isteyen bağırsın bizi bağlamaz :)112 Yorumla- +1 yıl
Seni baglanazsa peki bağlar 😂 kafamda deli sorular 😂
- +1 yıl
Kimi
- +1 yıl
ne dedin :)
- +1 yıl
Neler demedim ki 😂 ahh seni bir elime geçirsem varyaa 😂😂
- +1 yıl
hahahaha zor geçirirsin :)
- +1 yıl
Deme yaa işte bu beni üzer 😂 hicumut yokmu şimdi 😂😂
- +1 yıl
Net olarak sıfır :))
- +1 yıl
İncindimmm 😂😂 ... yorumun için çok teşekkür ederim eline emeğine sağlık genç adam 🙏🙏
- +1 yıl
Korktum senden çok korktum bu ne istek böyle ahahahah
- +1 yıl
Ya senin canını yiyeremm haaa 😂 yürüyen cazibe seni korkma korkma tecrubeli ellerdesin 😂
- +1 yıl
Sen böyle diyince aklıma şey geldi " polyannaya bir gün ormanda tecavüz etmişler ohhh miss gibi dağ havası aldık demiş 🤣😂 sende öyle yaparsın zevk almazsan bile ohh mis gibi dağ havası almış olursun ürkek ceylanım benim 😂😂
- +1 yıl
Sen bizi bahçede gördün bahçıvan mı sandın :) gel bakıyım buraya asdfasdg
Gizli Üye(36-45)+1 yılo an zevk aldığında tepkisini çıkardığı seslerle belli eder ama erkeğin inlemesi çokta cezbedici bir durum değildir diye düşünüyorum en azından kendimi öyle düşünemiyorum
13 Yorumla- +1 yıl
Nerde biliyorsun kötü duracağını daha önce inledinmi ki 🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılbunu sana özel olarak anlatacağım hatırlat bana 🤣🤣
- +1 yıl
Tm pikiiii 😂😂
Canı nasıl isterse öyle inlesin djd bana kalırsa hızlı hızlı aldığı nefesler beni sesli inleyişinden daha faxla tahrik eder, benim için nefesinin kesildiğini bileyim yeter 😄
41 Yorumla- +1 yıl
Çok etkileyici
+1 yılneden inlesin 😃nasıl inlesin.
İnlememz için sebepler lazm17 Yorumla- +1 yıl
Ahh sen benim elime bir gecsen varyaa 😂🤣
- +1 yıl
🤣🤣🤣
- +1 yıl
Eeee 🤔😃😃
- +1 yıl
Seni çok pis inletirimmmmm 😂😂 arkana bakmadan kaçarsın 😂😂
- +1 yıl
O nasıl oluyor 🤣
- +1 yıl
Valla bende bilmiyorum 🤣 ne desem yalan olur şimdi
- +1 yıl
Doğru olcakları merak ettım🤔😃😃
+1 yılVallahi ben inanıyorum arkadaş Sessiz sedasız kayıp gidiyorum ama çok inletiyorum of of of bir gör titriyorlar resmen titriyorlar böyle elektriğe kapılmış gibi
00 YorumlaYok ıkınmalı doğum yapar gibi hasbin Allah
Neyse ben kaçar hayırli sahurlar.30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyşeyi sorucaktım sana, hani kardeşlerinin birisi down birisi de yine hastaydı iyi anlaşiyordunuz.
Nerede o? Hesabını kapattı geri gelmedi mi? Çok önemli lütfen09 Yorumla- +1 yıl
Benim öyle bir arkadasim yok canim sen kimden bahsediyorsun
- +1 yıl
Ben özelden bir bayanlada konuşmuyorum ki
- +1 yıl
Hesabının ismi neydi
- +1 yıl
Birde bu nasil bir konuşma üslubu böyle sana hiç yakışıyor mu ben mecburmuyum sana cevap vermeye bunun egoyla ne alakası var konuşurken bana mı sordun da ortadan kaybolunca bana soruyorsun
- +1 yıl
Benim en azından gö tüm gibi suratım var senin oda yok
- +1 yıl
Ne bok olduğun belli bile değil
- +1 yıl
Belli konuşma üslubundan ne kadar seviyesiz bir insan olduğun seni tanımam etmem gelmişsin burada bana hakret ediyorsun küfürlü konuşuyorsun ben mal oluyorum bu durumda senin sorduğun konuyla benim tipim ne alaka
- +1 yıl
Ooff senle uğraşamam kaybol
- +1 yıl
Kıza da nasıl davrandiysan kız bile kaçmış senden
- Cinsellik konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılErkek inlemez inletir saçmalamayın.
110 Yorumla- +1 yıl
Sen benim bir elime geçsen varyaa 😂 inim inim inlersin 😂 inleyen nağmeler ruhunu sarar 😂
- +1 yıl
Geçir o zaman eline 😉
- +1 yıl
Ben lafa değil icraate bakarım 😉
- +1 yıl
Bende bir lafa bakarım laf mı diye sonra söyleyene bakarım adam mı diye 😂 sonra gider ocağa bakarım çay var mı diye 😂 çay önemli çünkü 😂😂
- +1 yıl
Adamlığımdan şüphe ediyorsan istediğin zaman istediğin şekilde ispat ederim sen rahat ol senin gibi boş laf etmem ben
- +1 yıl
Gel bari döv beni için rahat etsin burada mizah yapiyoruz bilmem farkindamisin küçük bey olaya mizahi yaklasabilirdin çünkü eğlenmek için burdayiz öyle degilmi genç adam
- +1 yıl
Sen benim adamlığımı sorgula sonra gel mizah yapalım de öyle bir dünya yok KÜÇÜK HANIM
- +1 yıl
Saçmalıyorsun ama şu an farkindamisin laf olsun diye yazdım seni kırmak ya da rencide etmem gibi bir amacım yoktu. farkında olmadan Kirdiysam çok özür dilerim senden
- +1 yıl
Saçmalayan bariz belli.
- +1 yıl
Ben sadece laf olsun diye yazdım ve bunu içinde sizden özür dilerim sizi kırmak gibi bir amacım yoktu
+1 yılhem inlemeli hem inletmeli
13 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
teyzelere olmaz ayıp. çd
- +1 yıl
Bencede olmaz çok ayıp olur 😂
+1 yılOlmuyor ki hiç inlemişliğim yok. 😂
14 Yorumla- +1 yıl
Ahhh senii bir elime geçirsem varyaa 😂 oluyor mu olmuyormu anlarsın 😂
- +1 yıl
Sanmıyorum başarabileceğini, sen bile yani. 😂
- +1 yıl
Sus bakıyım 😂 teyzelere cevap verilmez 😂😂
- +1 yıl
Teyze demeyeyim lazım oluyor. 😂
+1 yılErkek genelde boşalırken inler
16 Yorumla- +1 yıl
Göster bakiyimm teyzelere. nasıl inlettiğini 🤣 teyzeler görsün 😂😂
- +1 yıl
Yok senin göstermen lazım kız olarak erkeği inletirken :D
- +1 yıl
Çok pis inletirimmmmm 😂😂 arkana bakmadan kaçarsın 😂
- +1 yıl
@r_engarenkyollar
Sen beni inlet ben sana daha çok koşarım dfhdfhdt :D - +1 yıl
Vay be 😂 hiç benim için at gibi dört nala koşan olmamıştı 😂 koşarken birde arada bana bakıp kişnersin artık 😂😂
- +1 yıl
Yok erkek at kişnemez dişi kişner kişnemezsen kişnetme yöntemlerimiz mevcut at dünyasında 😂
Bence gerekmez ya kötü
15 Yorumla- +1 yıl
Nerden biliyorsun ki kötü oldugunu daha önce inledinmi ki sen hınzır şeyyy 😂
- +1 yıl
Seni benim elime bir gecsen varyaa 😂 iyimi kötümü anlarsın 😂 seni çok pis inletirimmmmm 😂😂
- +1 yıl
Ne denek imkansuz 😂 hiç umut yokmu şimdi 😂😂
+1 yılzevk alıyorsa inlemeli
131 Yorumla- +1 yıl
Göster bakalım teyzelere nasıl önlediğini 😂 teyzeler görsün 😂😂
- +1 yıl
Altımdaki teyze görüyor onu😂😂😂
- +1 yıl
Neyi 🤣🤣
- +1 yıl
İnlemek görülecek somut bir şey değil ki duyulacak soyut bir eylemdir 😂😂
- +1 yıl
anladın sen oni😂😂😂
- +1 yıl
Valla anlamadım 😂 sor bakıyım teyzeye o anlamış mı 🤣
- +1 yıl
o her fırsatta iyi anlıyor 😂😂😂
- +1 yıl
Sen anliyormusun peki 😂 zalımm
- +1 yıl
hemde nasil😂😂😂
- +1 yıl
Sen bugün neler söylüyorsun böyle çılgınnnnn 😂😂😂
- +1 yıl
güzel şeyler diyorum😂😂
- +1 yıl
Ağzından bal damlıyor gelde siliyimmmm 😂😂
- +1 yıl
sil sil😂😂😂
- +1 yıl
kizdirdilar mi seni boş ver takma ya degmez
- +1 yıl
Ya hiç sorma her soruda bir iki kişi mutlaka çıkıyor ya çok egolusun diyor , ya aklak abideligi yapıyor benim yorumlarımi okumaya millet neden bukadar meraklı anlamadımki arka taraflarda ne b. o. k la yedikleri belli değil gelmiş gelmiş benim ahlakımi sorguluyor ben burada kaç kişinin ozellerde attıkları resimleri konuşmaları bizzat gördüm ama kimseyi yargilamadim çünkü beni ilgilendirmez ne yuva yıkan kızlar var burada yaa geçen samimi olduğum bir arkadaşım var adam polise gidicektim diyor eşime kadar ulaşmış diyor adam hesabını silmiş ben en azından ulu orta yapıyorum konuşuyorum burayı mizah amaçlı kullsniyorum kimseyi özele tasimiyorum yorumlarda iki makara yapıp cikiyorum bunun mizah amaçlı yaptığımı anlayin artık rica ediyorum. Ben gerçekten böyle bir şey yapmak gibi bir amacım olsa ulu ortamı yaparim Allah aşkına özele çağırıp konusnazmiyim görüyorsun işte iki kişi takip ediyorum birtek onlarla konuşuyoruz normal olarak
- +1 yıl
haklısın boş ver keyfine bak
- +1 yıl
Birisi cok ahksktan n namustan bahsediyorsa namussuzun önde gidenidir zaten çünkü kişi aynaya baktimmi kendini görürmüş derler erkeklerin altına yatmaktan carsamba fanilasına dönmüşler daha bu yaşlarda
gelmiş bana burada ahlak namus dersi veriyor onlar olsun da benim kadar namuslu olsunlarda ben ayakta alkışlarim onları - +1 yıl
kesinlikle
- +1 yıl
Ya beni tanımaz etmez nasıl bir insan olduğumu nasıl bir yasantim olduğunu bilmez beni nsmussuzlukla suçluyor sürekli yorumlarını okuyorum diyor benim namusumu yorumlara bakarak mi anliyor bunlar gizleniyorlar bir şeyin arkasina ne b. ok oldukları belli değil kafalarına göre yazıyorlar işte
- +1 yıl
çekememezlik böyle bir şey herhalde
- +1 yıl
Gülüm beni az çok tanıyorsun ben cinsellik konuşmayı seven birisi değilim ben cinselliğin mizahini yapmayı seviyorum cinsellik konuşmayı , seksting yapmayı seven birisi olsam bunu ulu orta değil ozellerde yaparım doğrumu ama ben delikanlı gibi sayfam açık profilim açık sohbetlerimi yorumlarda yapan i cinselliği makarnaya alan bir insanım iki makara yapıp cikiyorum biliyorsun ki hangi erkek burada bana ben bununla özelden seks konuştum ya da seksting yaptım diyebilir varsa bunu yapan çıksın ortaya ben burdayım , birde ben zaten eleştiriye de açık bir insanım saygıyla nezaketle karşılayıp cevap veriyorum zaten
- +1 yıl
aynen öyle bunu kendine yediremeyen varmış demekki
- +1 yıl
Dün bir beyefendi mesela yazmış ben ramazanda böyle sorulara cevap vermek istemem yanlış buluyorum demis ben adama kalkıp vay ozaman buraya orucluysan niye giriyorsun ozaman ya da sana ne benim sorumdan seni ilgilendirmez vss gibi bir cevap vermedim tam tersi saygı duyarım dedim ve yorumu için teşekkür ettim sayfada duruyor bakabilirsin
- +1 yıl
bakmaya gerek yok doğrudur
- +1 yıl
ya da geçenlerde bir bayan bana dedi ki ben senin konuşmalarını davranışlarını çok sahte ve yapmacık buluyordum ama yorumlarıni seni gözlemledim çok samimi bir insansin gerçekten senin hakkında ön yargılı davrandigim için özür dilerim senden demiş bende hemen bunezaketli davranışından dolayı kendisine teşekkür ettim ve kısa hoş bir diloğumuz oldu ve çok mutlu oldum öyle degilmi @çirkinkalpliinsan yanlışım varsa düzelt gülüm 🧡❤️💚
- +1 yıl
güzel hareketler
- +1 yıl
@drertugrulbey Ben eleştiriye bile saygıyla nezaketle cevap verneye çalışıyorum ve hiç bir yorumumda bir insanı aşağılayan, hakeret eden , argo kelimeler kullanan saygısız insanların enerjilerini düşüren negatif bir yorumumu göremezsin sayfama gir bak herzaman lafımin arkasındaydım çünkü eğlenmek için burdayiz çünkü öyle degilmi kimseyi elstirmek , ya da yargilamak benim haddim değil zaten kişiliğime ters bir durum çünkü herkes kendini yakışanı yapar
- +1 yıl
işte olay bu herkes kendine yakışanı yapar o zaman aynen devamm😀😀
- +1 yıl
Devam mı enerjim yerle bir oldu modum düştü bu modla ancak insanların enerjilerini düşürürüm şu an sana yaptığım gibi. Anlayışın için ve zamanını ayirdigin için çok teşekkür ederim 🙏 kusuruma bakma seninde başını ağrıttım
- +1 yıl
estafulah ne demek
- +1 yıl
@çirkinkaplinsan ❤️
Kadının içine girerken bir oh larım sadece.
17 Yorumla- +1 yıl
Birde birisinde oh la adettendir 😂
- +1 yıl
Bitişinde
- +1 yıl
Göster bakiyimm teyzelere nasıl ohhh ' luyorsun 😂 teyzeler görsün 😂😂
- +1 yıl
Aşk olsun ben teyze olucak yastamiyim incindimmm 😂😂
+1 yılinlemeyen erkeği sevmiyor kadınlar :)
126 Yorumla- +1 yıl
Göster bakıyım teyzelere nasıl inledigini 😂 teyzeler görsün 😂😂
- +1 yıl
hahah bi daha peşimden ayrılmazlar diye korkuyorum :))
- +1 yıl
Ah ulan sen benim elime bir gecsen varyaaa 😂
- +1 yıl
pes edersin kesin tekme tokat kovalarsın beni :)))
- +1 yıl
kafamı bozarsan Seni inletirim 😂😂
- +1 yıl
keşke bozsan :))
- +1 yıl
Beni bilirsin " çok pis inletirim ' 😂😂
- +1 yıl
bilmiyorum hiç inletemedin daha :)))
- +1 yıl
Acele etme yavru ceylanim sen ohla yeter 🤣 zamanla inlemeyide öğrenirsin
- +1 yıl
hiç acelem sabırlı biriyim inletecek ol yeterki ceylanın yer seni :))
- +1 yıl
Offf bu mevsimde çok güzel olursun düşlerimin içinde 😂😂
- +1 yıl
çıtır çıtır yersin hem inletir hem yersin :)) off dedikçe o güzel düşlerin gerçek olur :))
- +1 yıl
Dedi : Halil Sezai 😂😂
- +1 yıl
yanıyorum :))
- +1 yıl
kızlar korkak cevap veriyorlar
- +1 yıl
Nasıl yani anlamadım
- +1 yıl
gizleniyorlar demek istedim
- +1 yıl
Güncelleme kısmını bir okurmusun
- +1 yıl
21 yaşında erkeklerin altında dirift atan soytarılar bana ahlak dersi veriyor
- +1 yıl
Daha gencecik yaşta erkeklerin altına yatmaktan carsamba fanilasına dönmüşler beni yorumlarımı okuyarak nsmussuzlukla suçluyor akıl yoksunları yaa millet ne merakli benim yorumlarımi okumaya anlamadım gitti ben cinsellik konuşmayı seksting yapmayı seven birisi değilim öyle bir amacım olsa burada ulu ortamı konuşurum özelden konusnazmiydim neden ozaman benim özelim kapalı neden konuştuğum hiç kimseyi özele tasimiyorum ben burayı makara yapmak için kullanıyorum cinselliğin de mizahini yapmayı seviyorum gördüğün gibi doğru mu yanlış mı
- +1 yıl
Bak seninle iki makara yapıp gülüyoruz iki stres attık peki ben seninle meseka bu konuşmayı özele taşıdimmi hiç Allah aşkına
- +1 yıl
Ben yorumlarda konuşurum konuşmayı da orada tadinda bırakırım hep de böyleydi ilk günden beri
- +1 yıl
Ne oldu ki ne takıyorsun milleti sen her şeye takma burada herkes kendi yaptığına baksin
- +1 yıl
Haklısın tm neyse konuyu kapatalım istersen anlayışın icin çok teşekkür ederim 🙏
- +1 yıl
👍
- +1 yıl
🤗🤗🤗
+1 yılinlemek saçma olur bence
11 Yorumla- +1 yıl
Sen benim elime bir gecsen varyaa 😂😂 saçma mı olur anlarsın 😂 yürüyen cazibe seni 😂
- Cinsellik konusunda 367 cevap paylaştı.
+1 yılNasıl iyi yapabiliyor muyum dese daha iyi😂
14 Yorumla- +1 yıl
Çok uzun bir cümle oldu bu olmaz 😂 sen şey de işte böyle 🤣 işte böyle 🤣 işte böyle 🤣
- +1 yıl
Yatağa seks yapmaya gidiyorsun 😂 konferans vermeye değil 😂
- +1 yıl
Kahkaha attım 🤣🤣🤣 inlemek yerine başka bişey demek lazim
Yok ya oldu olası bizde domalak siz gelin Z! kin siz daha güzel inlersiniz olmaz öyle şey 😁
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılSevişnede her türlü sesi çıkarmak mubahtır sessiz sevime seksi mi olurmuş
00 Yorumla - Cinsellik konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılİnleyen Nağmeler ruhum sardı bir rüyaki orada hep Martılar vardı
00 Yorumla
+1 yılBence aslan gibi kükremeli 🦁
11 Yorumla- +1 yıl
Göster bakiyimm teyzelere nasıl kükrediğini 😂 teyzeler görsün 😂😂
- Cinsellik konusunda 549 cevap paylaştı.
+1 yılSadece boşalırken inliyorum ben
111 Yorumla- +1 yıl
Ne diyorsun " geliyorummmmm " mu 🤣🤣
- +1 yıl
Geliyorum demiyorum da karşı taraf anlıyor nefes alıp verişimden 🙂
- +1 yıl
Olmaz öyle geliyorummm da de 😂 adettendir 😂 gelişin gidişin belli olsun 😂
- +1 yıl
Bir dahakine öyle yaparım söz 🙂
- +1 yıl
Eğer yapmazsan " seni inletirim " 😂
- +1 yıl
Seni inandirmam için ne yapmam lazım 🙂
- +1 yıl
Hadi göster bakiyimm 😂 teyzelere nasıl inledigini 😂 teyzeler görsün 😂
- +1 yıl
Teyzeler daha çok hoşuma gidiyor, yangına körükle gitme istersen😄
- +1 yıl
Bak bak laflara bak sen 🤣 sende az hınzır değilsin hee hınzır şeyyy seni 🤣
- +1 yıl
Beni takip eder misin 🙂
- +1 yıl
Seni takip mi edeyim niye laa ben dedektif miyim 😂😂
- Cinsellik konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılGereksiz bence inleme kadına yakışır.
18 Yorumla- +1 yıl
Sen inleten birine denk gelmemişsin 🤣 ah sen benim bir elime gecsen varya 🤣
- +1 yıl
ben inletiyorum zaten sen nasıl inletiyorsun anlat bence.
- +1 yıl
Arkana bakmadan kaçarsın 😂😂 çok pis inletirim 😂
- +1 yıl
ne yaparsın merak ettim :)
- +1 yıl
Edersin tabi 😂 merak edilmeyecek bir insan değilim ki 😂😂
- +1 yıl
anlat bence ne yaptığını :)
- +1 yıl
Ben anlatırım da sen anlayabilirmisin hınzır şeyyy seni 🤣🤣
- +1 yıl
anlamaya çalşırım arkadaş olalım konuşuruz merak ettim seni.
+1 yılBu isteyerek yapilan bisey olmamali, kadinda olsa erkekte olsa inlediginin farkinda olmamali diye dusunuyorum
00 YorumlaCinsellik konusunda 792 cevap paylaştı. İnlemesin ya erkek 🤪
19 Yorumla- +1 yıl
Ahh sen benim elime bir gecsen varyaa 😂🤣🤣
- +1 yıl
Bence korkmalın 😂😂
- +1 yıl
Kork benden 😂 inim inim inlemekten 😂😂
- +1 yıl
İstersin tabi acemi şoförle usta şoför bir olur mu işte bız buna tecrübe diyoruz beyefendi 🤗
Sonlara doğru boşalırken oluyor zirvedeyken 👍
13 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Benden basliycan tabi kimden basliycaktin yaa 😂😂 hınzır şeyyy seni 😂
Cinsellik konusunda 2,8b cevap paylaştı. Kadın ineletebilirse 😁
19 Yorumla- +1 yıl
Ah ulan sen benim elime bir gecsen varyaa 😂
- +1 yıl
Gaza getirme milleti bak basina cikacak var senin sjsjsj
- +1 yıl
Saçmalama neden kızıyım eğlenmek için burdayiz öyle degilmi iki gülüp stres atıyoruz işte
- +1 yıl
@aciseverim beni boyke düşünmen gözlerimi yaşarttı doğrusu 😂 baktım sen beni düşünme ben başımın çaresine bakarım 😂😂 olmadı kaçarım 😂 baktım üstüme geliyorlar ağzının üstüne terlikle vurarım 🤣
Erkekler inlemez bayanlar inler
18 Yorumla- +1 yıl
Nerden biliyorsun olup olmayacağını daha önce inledin mi 😂 ahh ulan sen benim bir elime geçsen varyaa 😂 seni inim inim inletirim 😂 ozaman görürsün olur mu olmazmi 😂😂
- +1 yıl
Çok pis inletirimmmmm 😂 arkana bakmadan kaçarsın 😂😂
- +1 yıl
Takib etsene @r_engarenkyollar
- +1 yıl
Seni niye takip edeyim anlatsana biraz 😂
+1 yılErkek inler mi bacı ayıp ayıp 😁
19 Yorumla- +1 yıl
Niye ayip olsun Dayıoğlu 😂 oh , geliyorum bilmem ne derken ayıp olmuyorda inleyince mi ayıp oluyor
- +1 yıl
Ben inlemem inletirim 😂peki sen inler misin güzel bacı?
- +1 yıl
Arkana bakmadan kaçarsın 😂 çok pis inletirimmmmm 😂😂
- +1 yıl
Ahahaha çok kötüsün
- +1 yıl
Offf hemde nasıl 😂 kötülüğün kitabını yazsam roman olurdu 😂 oyuzden yazmıyorum 😂😂 şimdi gereksiz şova girer 😂
- +1 yıl
Yaz yaz ama beni nasıl inleteceksin onu da de merak ettim 😂
- +1 yıl
Birazdaha konuşursan seni çok pis inletmek zorunda kalıcam küçük bey 🤣🤣
- +1 yıl
Tamam sustum :(
- +1 yıl
😂😂 tamam pikiii
+1 yılınlesin konussun yerınde durmasın bencede
14 Yorumla- +1 yıl
2 gundur ınlete ınlete bı hal oldun erkegı
- +1 yıl
Bunun mizah amaçlı yapıldığının farkına varin artık rica ediyorum
- +1 yıl
:) bızde mızah yaptık da 2 gun bosalmayan erkek mı olur
- +1 yıl
Ben bunun zaten bilincindeyim gülüm sizinde bunun farkında olduğunuzu ben biliyorum da bilmeyen bunu anlamayan insanlar var surda iki makara yapip sters atıyoruz işte
Gizli Üye(25-29)+1 yılKarşı taraf basını ısı.. rmadigi sürece sıkıntı yok
00 Yorumla
+1 yılİnletebilecek kadın partner e bağlı
00 YorumlaCinsellik konusunda 1,5b cevap paylaştı. Şahsen fena izliyorum böğüren gibi elimde olmadan
00 Yorumla
+1 yılYerine zamanına göre değişebilir
00 Yorumlaİnlemeli mi bilmiyorum ama inletmeli
00 YorumlaCinsellik konusunda 2,3b cevap paylaştı. o anki haz ile ola bilir
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBi bilene sormak lazım 🍕
00 Yorumla
+1 yılKeyfi bilir.
40 Yorumla- Cinsellik konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılİsterim inlemesini
41 Yorumla
+1 yılHayır itici duruyor
011 Yorumla- +1 yıl
Nerden biliyorsun daha önce inledin mi ki 😂
- +1 yıl
İnledim
- +1 yıl
Göster bakiyim teyzelere nasıl inledigini 😂 teyzeler görsün 😂😂
- +1 yıl
Dkkff kime göstereyim
- +1 yıl