Güncellemeler
+1 yıl
Kimsede cıt yok...
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaslar kasinlara s. ksi hak gormeyen ama ben yaparim kullanip atan diyen adamlar sapkındır pedofili cıktı yorumlarda bi tane dikkatli olun bole adamlarla muhattap olmayın...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
İster istemez güçlü olmasa da bir bağ oluşuyor yinede.. ama öyle olmazsa olmaz değil..
benim oluşuyor aslında ama o kız o bağı koparacak hareketler yaparsa kopuyo
Cinsel ilişki yaşadığı kişiye bağlanma içgüdüsü kadınlarda oluşan bir durum. ve gereksiz
Neden ole ya cok sinir bozucu bence erkeklrdede oluyodur belki?
Neden olacak tabularla alakalı. ama bunu bilen ve baseden kadınlar öyle olmaz
Biyolojik diye dusunuyorum ben dinledigime gore..
Biyolojik olarak bağlılık oluşması saçma. psikolojik temellidir.
Bu kişiden kişiye değişir. Sevdiğin insanlaysa bağ oluşadabilir, soğuyadabiliriz.
Tatlim f. ckbuddy olarak kulüpte tanistigim cocukla sevisirsem baglanmam sadece keyfime bakarim fakat birine asik olup onu taniyip öyle iliskiye girersem o zaman dogal olarak bir bag olusur diye düsünüyorum.
O tensel çekim oluştuysa ve güzel seks yaptıysak başkasına gitmeyiz ki
Yani bu kadar kolay daldan dala nasil anlatiyo anlamiyorum..
Senle olan seksi güzel değil miydi
Hayir ben iliski yasamadim anlamaya calisiyorum
Bir erkek cinsel anlamda mutlu oluyorsa gitmez daldan dala
Baglanma olmuyo mu peki
İşte diyorum ya güzel olursa olur o bağ
Bag degil ozman cekim oluyo bad daha duygusal 😔😔
Evet bağ oluşur
Biri bag olusur dedi sukur😂😂
Ya bağ olmadan olmaz ki zaten. Ben mesela para karşılığı o işi yapanları anlamam çünkü parayı verdin mi onu görev olarak yaptığını bilirsin buda beni mutlu etmez. Bağ olarak kendi isteğinizle içten gelmeli
O igrenc bisi bence zaten ole erkeklerin kadini ne olarak gordukleri belli ve kendileride travmatik bisi yasiyolar brnce 🤮🤮
Ya işte o tür şeyler bağ ile olur ve o an yoksa bile beni mahremine soktuğu için sonrasında oluşur bende ya
Bencede demekki sende manevi seyelr kalmıs duygusal tarafinida kullaniyosun erkeklerin %80inde yok bu taraf..
Erkeklerin çoğu kullandım zevkimi aldım yol ver gitsin kafasında. Ben öyle değilim ya
Evet halbuki kendilerinide kullandıriyolar ve degersizlestoriyolar bence kendine saygisi olan adam böyle dusunmez zaten erkkelerde etten kemikten
Hatta sana bişey desem gülebilirsin bile :)
N edicen
Yazsana
ne bagi ya kullanip kullanip atiyorum o tür kolay kizlari, bir de onu düsünüp evime es mi yapicam
Yazık sana
Onlarda seni kullanip atiyo hic yipranmiyon mu igrenc cogu erkek hayvan olarak dogmus demekki
beni mi kullaniyolar? :D :D hic gülecegim yoktu ya :D bu devirde bekarete kiz da bakiyorlar canim erkekte degil, acip acip birakiyorum bende, evlilik dedinmi kizlara zaten kolayca oluyor bu isler, gerisi köprüyü gecene kadar.
Yoo ben bakıyorum bakan kızlarda var kafası calisan kizlar senin gibi pisliklere fırsat vermezler biz kendi degerimizi biliylruz senin gibi kendini kullandıranlarla isimiz yok hadi by 🖐 kopruyu gecebikir misin acaba 😂 herseyin bedeli vardir hepsi gelir seni bulur bu dedigimi unutma kul hakkı de karma de ama ödersin bir sekil 😏😏
o kadar cokki kanan, sonra diktirme pesine düsen evlendigi adami da kandiran, gizliden yapiyolar birde... sayilari cok, hic yapmaz dedigin kizlar yapiyor.
Aynen iste bu karma diktirrn kizlarla evleniyonuz bole bi son oluyo ben o kızlarıda kinamıyorum bi erkek yatmamıs gibi ortalikta dolasiyo yalan soyluyo bi kızda aynısini yapiyo iste mustehak size 😂😂
Erkeklerde diktirmede yok onlarda yatip yatip karilarina yalna soluyolar maalesef.
evet, o yüzden yeni 18-20 olmus citirlarla evlenmeliyim, zaten yaparken belli oluyor daha önce birinin magaraya girip girmedigi, o kadar tecrübemiz var sonucta.
Onlar seni almaz uzuluyorum sna bole hayaller kuruyosun 😂😂 yeni nesil zeki magarada kalmissin sen hadi dayi by 😂😂🖐
:D beni görsen sen bu tüm dediklerime ragmen alirsin :D
Almam kullanilmis mallarla isim yok
:D beni gören kullanilmis mullanilmis demeden sormadan evlen benimle diyor :D
Hmm abaza kızlardir onlar oe abaza cok 😂😂
abaza degil sadece, normal hic beklemeyecegin kizlar da... bende onlara sasiriyorum.
Onlarda Iqsü dusuk senin gibi jsjsjs oyleyse burda isin ne kendiniz ovup duruyonuzda hepinizin 31ci sapiklar oldugunuzu biloyoruz 😂😂🖕
burdanda düsürüyorum, daha gecen sene 16-19 yas arasi 4 genc kizla Ankara da, bu yil icin iki genc kizla da İstanbul icin anlastim, ankaradakiler harikaydi bakalim istanbuldakiler nasil olcak.
Güzel utopyadasin valla biz istesek bizde buluruz ama cinsiyet degil karakter meselesi irade herkeste yok.. ve pedofilisin bunuda ifsa etmis oldun yani bu dusuncedeki birindne baska bi b. k brklenmezdi sasirmadim sapik pislik
ne alaka ya, avrupa normlarinda gayet normal bunlar, avrupa medeniyeti pesinde kosmuyormuyuz sanki. Annen baban zamaninda 15-17 yasinda kizi istemeye gidilirken bisey yok ben onlara hayatin en güzel seyini zevkten inlete inlete ögretirken mi bisey var.
Lan avrupadan bahsedecek son kisin kullanip attin diyosun 18 yas alti suc bi kere seni sikayet etseler icerdesin pedofili pislik
ne alaka ya kurallardan yasalardan haberin yok konusuyosun, iki tane kimlik var bende hersey kuralina uygun.
Ya hadi senin gibi herkese uckur cozen adamlarla isim yok erkegin ororspusuda bu oluyo seninle niye evlenmek osyesonler evlenince aldatiyo senin gibiler doyumsuz olduklari isin pedoymussun onuda normallestirmeye calisiyosub 15 yasindaki kizlarla seks yaoman normal senin ama 25 yasindaki kiz cinsellik yasayamaz magarandan cıkma bence kal orda.
15 degil 16 bidafa, sen bence önce annene ve babana sor, kac defa sahit olmuslar 15-17 yas kizlarin istenmesinde ondan sonra konus, bakalim velilerine de pedofiller veya pedofillerin akrabalari/tanislari diyebilecekmisin.
Sen 30larindasin kiz 16sinda pedofilisin iste s. ktir git
:D 18 yasindaki kiz 48lik adamla olunca bisey yok dimi :D
Cinsel deneyimim yok kanki
Her cinsellik yaşadığımla bağım oluşmadı hyr.
Ozan duygusal tafiniz zayif
Hayır zayıf değil.
Çok duygusalım.. Balık burcuyum ve hoşlanmadığım hiç birisiyle beraber olmadım.
Çok kişiyle cinsellik yaşadım belki ondandır.
Hmm cok cinsellik yasayinca gidiyo ozamn anladim cok kotu olmus
Aslında en güzeli. Kimseye minnet etmiyorsun duygusal olarak.
Ne tür
Bag iste baglanma olmuyo mu
Fazla olmuyor
Ama nasil olmuyo duygu yok o zman sizde duygusuz cinsellik mi olur 🤮🤮🤮
Duyguları var mı
Olmuyot