Dün +18 konuştuktan sonra "Seni seviyorum" dedi 3 kez 😅..
Güncellemeler
10 ay
Yapmayın ayrılacağım şimdi yaaa 🙄 hepiniz bu arada kötü müsünüz ki
Erkekler cinsellikle bağlanır mı?
Beğen
Paylaş
Takip Et
4 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
30
Cevap
Gizli Üye
(25-29)
10 ay
Cinsellik bağlılık yapmaz sevgi oluşturmaz yani. Ama sevgi cinselliği de oluşturur. Çok takılma seviyorum demesine. Reddettiğinde hali tavrı değişiyorsa kullanıyordur hareketlerini gözlemle bakalım
2
2 Yorumla
Soran
10 ay
Reddettiğimde ve sert tepki verdiğimde duruyor sanki ama bazen... Tekrar konuşmak için uğraşıyor da gibi ☹️ kötü hissediyorum
Zamanla anlayacağın bişey tavır her şeyi gösterir ağızdan çıkan kelimelerin bir anlamı yok herkes herkesi konuşarak kandırabilir ama tavır saklanacak bişey değil illa ki belli eder kendini. Kötü hissetme herkes menfaatine göre oynuyor sende öyle olacaksın gözün açık kalacak
tek bu yeterli olmaz ama oladabilir ama amaç cinsellik konuşmak gibi bir dahaki istediğinde konuşmaktan kaçın nasıl davranacak seviyorsa soğuk ilgisiz davranmaz
Ben cinsellik ile bağlanan birisiyim normal sohbetler beni kesmiyor
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
10 ay
Çocuk başarmış. Mesela cinsellik sonrası bağlandığını görünce (zannedince) napacaksın? Bu daha çok bağlansın diye cinsel dozu arttiracan. Zeki çocukmuş
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Cinsellik bağlılık yapmaz sevgi oluşturmaz yani. Ama sevgi cinselliği de oluşturur. Çok takılma seviyorum demesine. Reddettiğinde hali tavrı değişiyorsa kullanıyordur hareketlerini gözlemle bakalım
Reddettiğimde ve sert tepki verdiğimde duruyor sanki ama bazen... Tekrar konuşmak için uğraşıyor da gibi ☹️ kötü hissediyorum
Zamanla anlayacağın bişey tavır her şeyi gösterir ağızdan çıkan kelimelerin bir anlamı yok herkes herkesi konuşarak kandırabilir ama tavır saklanacak bişey değil illa ki belli eder kendini. Kötü hissetme herkes menfaatine göre oynuyor sende öyle olacaksın gözün açık kalacak
tek bu yeterli olmaz ama oladabilir
ama amaç cinsellik konuşmak gibi
bir dahaki istediğinde konuşmaktan kaçın nasıl davranacak seviyorsa soğuk ilgisiz davranmaz
Mümkün de yakınlık, bağ kurma, sıcaklık vs yoksa tek başına cinselliğin etkili olacağını sanmıyorum.
Ben cinsellik ile bağlanan birisiyim normal sohbetler beni kesmiyor
Çocuk başarmış.
Mesela cinsellik sonrası bağlandığını görünce (zannedince) napacaksın? Bu daha çok bağlansın diye cinsel dozu arttiracan. Zeki çocukmuş
Bağlanacak olsa her kız gözüne kestirdiği erkeğe verir ve ömür boyu köle olarak kullanırdı.
Bağlanır ama her erkeği cinselikle kendine bağlayamasın cinselikle bağlayabileceğin erkek 1 abaza birde uzun süre cinseliğe aç erkek
Ben bağlanıyorun mesela özellikle cinsellik iyiyse
Cinsellik konuştuktan sonra diyorsa ben zor derim. O cinselliğini sevmiştir seni değil
Şimdi böyle diyince de kötü hissettim ilişkinizi bilmiyorum ama demem o ki normaldeki tavırları da önemli
Evett senin o inanımaz azgınlığın onu sana bağlamış yaş kaç senğn
Yaş kaç senin
Ben 19 o 25
Imm hıyar senin gibi tazecik Bir kızı bulmuş daha ne istiyor senin boy kilo ten rengin ne seks hayatınız var mı
Beyinleri çüklerinde
Soruyu soranın beynide erkeğin çükünde
2 haftaya da engel yersin
Yatağa atmak için demiş
Cinselliği ver adm sana tapsın 😂
Yaşadıktan sonra anlarsın
Korgudum ile baglanmaz
bağlanmaz o ciğeri kapana kadar
hahahahah derr derrrr
Doktorculuk oynuyorsunuz
Bla Bla Bla 🫠
O olmadan kendine bağlamak için en güzel şey