Şu konuya bir açıklık getirir misiniz artık. Bağlanırsa mutlaka yanında kadının başka özellikleri de hitap etmelidir diye düşünüyorum sizce?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılEskiden f*ck tarzı takıldığım bir kadın vardı o istediği zaman gidiyordum yanına ama bir süre sonra bu kaçamak ilişkinin verdiği haz ve ayrıca kızla aramızdaki uyum ve kızın bana karşı sınırlarının açık olması benim sınırlarımn ona karşı açık olması beni acayip şekilde azdırıp ona bağlanmama sebebiyet veriyordu.
Her dönem onunla yaşadığı cinselliği özledim sevgilim gibi her an dibinde olmak istemiştim bir süre zarfında öğrenci evinde iken birlikte evde bile kalmıştık03 Yorumla
Soran1 yılE sevgili olmaman için hiçbir sebep yokmuş zaten neden olmadın? Birde sınırlarının belli olmasından kasıt ne
- 1 yıl
Şöyle söyliyim anal oral önden her şey vardı sevişme yani sert seks bir de kırbaç kelepçe tokat sopa gibi ürünler
Teşhir halka açık alanda cinsel ilişki gibi düşün bu alışveriş merkezlerinin kabinlerinde ya da böyle sahil kenarlarında duş alınan yerlerde hani duş almaya girer gibi giderdik orada cinsel ilişki yaşardık .
Dışarıdan bakan zaten bizi sevgili zannederdi.
Onun benden önce de benden sonra da başka ilişkileri olmuştu hatta ben iki bile oluyordu arada
Mesela mekandan çıkıyor birini buluyor gidiyor . Sonradan öğreniyorum ki onlarla yatmış hani ben bir tek ben olayım istiyordum ama sonuçta birbirimizin işine karışmıyorduk
Biz ilişki yaşamadan önce de zaten grup seks falan yapmış benleyken doğurmuş benden sonra da olduğunu söyledi yani böyle bir kızı elinde tutamazsın Ç
Sadece benim de olsa sürekli tamam ben kabul ederim ya da geçmiş geçmişte kalmıştır derim devam ederim
Mesela bir gün diyor ben biriyle yatacağım sen de sevgilim eve gel izle buyur buradan yak
Bir tane kapıya oturmaya gidiyoruz karşıdan birileri bize bakıyor kız kalkmış biriyle yatmış sonra beni aynı mekana götürüyor hani sevgilim falan demiş onlara ya ben direk güzel kardeşim konumuna düşüyorum öyle düşün
Ya bir de daha absürt durumlarda var da buraya yazsam ban yerim yani öyle düşün
Soran1 yılAnladım, zor bir durum içinde hissetmiş olmalısın
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
1 yılaçıklık getirelimde yaşın kaç olmuş bunu aklı başoında zekası olan herkes bilir. cinsellikle erkek bağlancak olsaydı genelev kadınlarına aşık olunurdu. kalple baglanmayan erkek başka kadın gördüğünde seni 2 dakikada sepetler gider ona bagalnır.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
19Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. bu tamamen bi karakteristik bişey. ben bağlanıyorum genelde ama arkadaşım bağlanmıyo
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 362 cevap paylaştı.
1 yılHis ve duygu varsa bağlanır ve kadın önemli ya Cook detaya giremiyorum ince bir çizgi var
00 Yorumla
1 yılBen baglanirim onun için evlenmeden seks yapmıyorum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sokulana kadar bağlanır
02 Yorumla
Soran1 yılNasıl yani?
Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Bağlanmaz aksine soğur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 419 cevap paylaştı.
1 yılErkeğin karakterine göre değişir
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 747 cevap paylaştı.
1 yılÖyle bir şey yok şunu bir anlasanız keşke.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılCinsellikle bağlanan için zengin olman. lazim yoksa orp kaşar olursun fakirsen
00 YorumlaEvet unutamam o kişiyi
00 Yorumla
1 yılTam kaşardır gözüyle bakıyoruz
00 Yorumla
1 yılSadece cinsellikle zor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYatakta çalı biriysen baglanir
06 Yorumla
Soran1 yılÇalı?
Cevap sahibi1 yılCanlimisin yatakta?
Soran1 yılCanlıdan kasıt nedir herhalde ölü gibi olmuyoruz
Cevap sahibi1 yılYani pozisyon değişikliği severmisin ne bilim üstte zıplar misiniz ya da inlemeyi severmisiniz
Soran1 yılEvet hepsini yaparım ne var bunlarda
Cevap sahibi1 yılYaşlar kaç? İyisin baya
Gizli Üye(30-35)1 yılKisine bagli ama %90 ihtimali yuksek
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBir erkeği cinsellikle bağlayamazsın bunu unut.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Kısmen
00 YorumlaBaglanirr evet
00 Yorumla
1 yılBağlanmayız
00 YorumlaBaglanmaz
00 Yorumla
1 yılsıkı sıkıya
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBağlanmaz
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz