Neden yabancı erkekler alman veya amerikan bi kadınla ilişkiye girince daha çok bağlanıyor yinede evlenmek istiyor ve bizim türk erkekleri kadına değersiz davranıyor ilişki yaşadıktan sonra anlam veremiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Yabancı kadınlar erkek seçmiyor erkeğin aklına ve karakrerine bakıyor türk kızları öyle değil erkekleri giibi fizik tip ne varsa bunları arıyorlar karşısındakinde karaktere bakan yok akıllarıyla hareket etmiyor nefsinin istekleriyle hareket ediyorlar.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
14Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 740 cevap paylaştı. Hata değil de..(seçmek lazım) kadınların bir çoğu bodoslama gider sonunda duvara çarpar suçu erkeklere atar yıllardır böyledir bu..(klasik artık)
00 Yorumla
+1 yılÖncelikle dediklerin doğru değil. Cinselliği evliliğe bırakmak da en doğrusu
02 Yorumla
Soran+1 yılneden
- +1 yıl
Bizde de cinsellik yaşadıktan sonra evlenmek isteyen var, gavurda da cinsellik yaşayıp tekmeyi vuran var. Dediğin gibi bi kaide yok. Himym dizisindeki barney karakteri uydurma bi karakter değil. Kendi halkları için vermeye çalıştıkları bi sosyal mesaj mesela. Evlenmeden cinsellik yaşamak hata mı, evet benim inancıma göre öyle.
Öyle bir şey yok, bunu nereden çıkarıyorsun? Nerden vardın bu kanıya?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBizim için opje siniz ve hep böyle kalacaksiniz
09 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@suras o olamaz çünkü biz istesek genel ev bile var siz okdar özgür değilsiniz malasef
Cevap sahibi+1 yıl@suras 28 tane türk kızı ile birlikte oldum yabancı flan saymıyorum oda 13 civarı flandir şimdi sen kaç kişi ile birlikte oldun da gelmiş konuşuyorsun seni kim opje yaptı burada bana sariyorsun gerçekleri diyorum ben
Cevap sahibi+1 yıl@suras üzülmedin zoruna gitti aynı şeyde değiliz doğru senin alamayacagin parfümleri ben ayakabima sıkıyorum çünkü ayrıca istesem seni de ayarlarım yani benim için kolay herkes
Cevap sahibi+1 yıl@suras ben vazgeçilmez değilim zaten yatar atarım varoş flan ise burada resim paylaşalım görelim ozm ispatlı şekilde benim için kolay lokmasin konuşman dan belli kuyruk acın var piskolojik olarak bir bakmışsın benim kollarimdasin merak etme ama senden güzelleri var şu an da onlarla ilgileniyorum yedekte kalacaksın gel
hata değil bizimkiler kullandıktan sonra atmayı çok seviyor
00 Yorumla
+1 yılbenim gibisini bulmazsan olacagı o
00 Yorumla
+1 yılKültür farkı yetiştirilmek tarzı var daha sayarım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bizim erkekler sc gözluler
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTürk erkeklerinden bi halt olmaz kardeşim
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Öyle biriyle zaten yapmamak lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden hata olsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılNeden hata oolsun
00 Yorumla
+1 yılNiye hata olsun
00 Yorumla
+1 yılValla ben ilişkiye girsem sevsem evlenirim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılDemek ki hata.
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım