AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
102Cevap
Madem hakkıysa nikahına alsın sende kendini güvende ve kullanılmamış hissedersin
Bence tam zamanı gelmiş bırak kim ne derse desin hayatını yaşamaya bak derim hayat ve zaman kisa
Evliliği beklemek daha mantıklı ama yinede siz bilirsiniz sonuçta hayatının aşkı yarın ne olacağını bilmiyorsun
Haklı gibi 5 yıl demek evlilik adımları demek. O seni evleneceği kadin olarak görüyosa, sende onu evleneceğin adam olarak görüyorsan neden olmasın.
Ya hamile kalırsan... Millet birak prezervatifi doğum kontrol hapiyla hamile kalıyor. Hiçbirseye güvenme. Evlen öyle
Kısmen haklı ama son karar ortak olmalı. Sende isyemelisşn
korkuyorsan yapma. ne zaman hazır hisedeceksen o zaman yap
5 yil icinde adi konmadiysa o iliskinin...
Yasinz kc madem 5yldr birliktesnz evlilk vrmi planlrinzda
Burda yap diyen de olur yapma diyende. Bu senin vereceğin bi karar. Başkalarının fikirlerine bırakmamalısın. Ayrıca yapacağın işin geri dönüşüde yok.
Haklı, 5 yıl nedir evliliğe terfi etmişsiniz. Güven vermiştir çoktan
Soruna KS 'nin düşüncesine göre mi yorum yazsam yoksa gerçeklere göre mi
İçine girmediği sürece sürtünerek bir şeyler yaşanabilir. Her ne kadar uzun süreli bir ilişki dahi olsa yarın ne olacağı belli değil. Sonradan pişman olmaya değmez.
Evlendiğin kadının böyle bir geçmişi olması seni rahatsız etmez mi bilmesen mesela böyle düşün
@Şeytancık-Aley Etmez. geçmiş de neler yaşadığı de pek alakadar etmez. Tabi ki insan kıskanabilir ama zamanı geriye alamayız, ve geçmişte cinsellik yaşadığı için ayrılmam.
Sana bunu söylemeden bakire biriyle evlendiğini sanman bence çok acı verici bi durum olurdu
@Şeytancık-Aley Sevgili olduğum birine önceden bir şeyler yaşayıp yaşamadığını sorarım. Yaşamadığını belirtiyorsa ve ben sonradan yaşadığını öğrenirsem yalan söylediği için sinirlenirim, Ancak dediğim gibi bunun için ayrılmak vs çok saçma bence.
Bunun için değil zaten yalan söylediği için ayrılır insan yoksa isteyen istediğiyle sevişsin bu kimseyi alakadar etmez
@Şeytancık-Aley Evet öyle.
Ve dediğin şeyin sevişmekten veya seks yapmaktan aşağı kalır bi yanı yok bence evlenmeden böyle şeyler çok yanlış sanal seks vsbile
@Şeytancık-Aley Açıkcası evlenmeden önce yaşanılan cinselliğin yanlış bir şey olduğunu düşünmüyorum.
Kızım bunla laf dalaşına ne giriyorsun şimdiki erkekler sikilmis sm yalamayi seviyorlar gavatlik moda😂
@Baharl ya herkes istediğini yapar illa seks gerekli değil bence bakire kalmak için bence sevişmek bile artık o kişinin bakire olmadığı anlamına gelir veya bedenini bir erkeğe açması eskortluktan aşağı kalır bir yanı yok yani bana göre yanlış şeyler
@Baharl Ne alakası var açıkcası ben daha önceden sevgilimin başkasıyla ilişkiye girmesini istemem. Ama yaşamışsa dahi bu yüzden terslemem hor görmem ayrıca laf dalaşına girdiğimizi düşünmüyorum düşüncelerimizi belirtiyor tartışıyoruz
@Şeytancık-Aley İnsandan insana değişebilir ama kimseyi bu yüzden yargılayamayız bence her iki taraf da istiyorsa evlenmeden de yapılabilir
Olay yapması değil zaten çoğu kız ve kız arkadaşım ters ilişkiye girip milleti kandırıyor ya da ne bilirim oral ypıyor knk bakireyim zaten diyolar bu bakirelik değil yani öpüşmek bile insanı kirleten bir şey yaşan söylenmesini doğru bulmuyorum
@Şeytancık-Aley seninle aynı fikirdeyim her boku yapıyorlar bakireyim diye geziyorlar
@Şeytancık-Aley Açıkcası 'ben böyle şeyler yaşamadım' denileceğini düşünmüyorum. Sonuçta içine girdikten sonra kanama olmadığı zaman karşısındaki kişinin anlayacağını düşündüğü için yalan söylemez. Karşısındaki kişi ile bir şeyler yaşadığı için kirlenmiş kişi olarak görülmesi de saçma.
@Baharl Ve sen de bunları yargılıyor özel hayatlarına karışıyorsun. Yazık..
Kimseye karışmıyoruz madem namuslu değil ozaman zarını da patlarsın bileti kandırmasın 2 damla kanla
Ters ilişkide kanama değil anca çatlak oluşuyor ve diktirebiliyor
Madem her boku yiyor zarını da patlatsin mileti namusluyum diye iki damla kandırmasın
Namuslu değil tabirinin kullanılması hoş değil ayrıca olaya sadece kız yönünden bakmanız da saçma karışmıyoruz diyerek burda yargılaman da hoş değil kandırmaca olduğunu da düşünmüyorum isteyerek yaptıysa utanmadan anlatır her boku yiyor gibi adlandılırması da saçma yaptığı şey yapılmaması gereken yanlış olan bir şey değil
Şimdiden boynuzların sana yakışmaya başladı hayırlı olsun başarılar her yerine sperm fiskirtilan kasarlarla sana mutluluklar sen seversin peynir afiyet olsun
Sizde bu mide varken genel evden de kadın alırsınız diktirir bakire olur o da 😅 erkek içinde doğru değil zaten ama vereni cami avlusunda s*kerker yani
Dediğim gibi midelik veya kaşarlık bir durum değil her cinsel ilişki yaşayan kaşar bacım olmuyor sevgilim bakire değilse de içten içe bozulurum ama belli etmem yargılamam sizin yaptığınız yobazlıktan cahillikten başka bir şey değil açıkcası
Ben sadece zardan bahsetmiyorum farkında mısın? Bedeninin fotoğrafını stmak kendini elletmekte aynısı bunlarla
Cinsel ilişki de sadece içine girmekle olmuyor elletmek vs de dahil buna ama dediğim gibi bunun kaşarlık gibi gösterilmesi ya da yanlış bir şey mi gibi gösterilmesi doğru değil
Yanlış bişi değilse o zaman kıskanmicaksın
Aklına istemeyer de olsa o olaylar gelir gözünün önünden geçer herkes kıskanır ama yargılamam neden demem
Çelişkili cevaplar
@Baharl Kıskanırım ama yargılamam diyorum
E kıskanmaya hakkın yok evli değilmiş yaptıklarıyla senle evliyse o an doğal bişi ya bu yaptığı
@Şeytancık-Aley Kıskanmak elimde olan bir şey olmadığı için doğal olarak kıskanırım ama yargılamak isteyerek yaptığım/yapmadığım bir şeydir ve yargılamam. Anlamak mı istemiyorsunuz anlatamıyor muyum bilemedm
Kıskançlık tercihtir keşke bunu da bilsen neyse iyi günler sana kıskanç çocuk
@Şeytancık-Aley Kıskançlık insanın yapısında olan bir durumdur bunu değiştiremezsin elinde değildir keşke bilip bilmeden konuşmasan..
Alla alla peki neden insanlar kıskançlıpını bir kenara atabilir ben yaptım bunu sende yapalirsin bi başkasıda
@Şeytancık-Aley Ben yapamam zaten kendim için konuştum ama çoğunluk için de durum böyle bence dediğim gibi ben kıskanırım ama yargılamam
5 yıl sabreden derviş muradına erermiş... Bitirin artık şu meseleyi...
Hakkı öyle mi? Ana babaniza sorun, sevgilim hakkını istiyor diye. Yorumlasinlar.
İkiniz de istiyorsaniz yapin. Elalem hep konusur.
Bunu düşünen insan peki evlilik hesapları yapmıyor mu
Aileler tanıştı mi evlilik v. s için söz kesildi mi
istiyorsan yap.. korkunun ecele faydası yok. cinselliği erkekleri elinde tutumak için kullanacaksan bu taktik tutmaz...
Erkekler kızmış bu soruya.. Kızların kafasında cinsellik olursa erkek benden bıkar başkalarını ister artık düşüncesi var ki bence haklıyız bu konuda..
Evet çok haklı yorum
O hak evlilikle olur ne saçmalamış sevgilin
Hic hakki falan degil
Bunca yil beraberiz evlenim demiyorsa ayril derim
Zina zina bassin nikahi ondan sonra
Basacağı resmi nikahın, dinin üzerinde bir ehhemiyeti yok. Zinadan korunmak için, imam nikahı gerekir o zaman.
Oh mis gibi günah cehennemde yanmak vardı şimdi
@AkrepCello bende dini nikahtan bahsettim cxfccfgcv
zina en sevdiğim
@Lone_Samurai xbsbzbxbbx
^_^
Allah Allah neyin hakkı ne alaka be
Evlenmeden yapma sakın
Zina yapanlar srefsizdir haddini savunanda aynı şekilde
Hatta o srefsizlerden birisi eksi atmış gücüne gitmiş.
o eksi atarsa bizde like atarız👍
Seni yaradana kurban sizin gibi işte nmuslu şerefli kadınlara hasret bu ülke hep çoğalın azalmayın meydanı bu yollulara hastalıklı mahluklara bırakmayalım yarın birgün bizim kardeşlerimizi çocuklarımızı da aynı çukura çeker bunlar
Az kaldı namussuzları yok edeceğiz 🙂
Yani olsun artık kaçırma kuşu
Beş senedir seks yapmadinizmi yuh
ohoo haklı adam evlense ya o zaman
Evlenmenize ne kadar kaldı ki
Evlenmeyi şu an düşünmüyoruz
Peki senin düşüncen ne?
Evlenmenizin zamani geceli cok olmus yetmez mi
Bununda bi süreyle mükafatımı var
Mantıklı haklı bir düşünce, bende aynısını yaşadım
Doğru bence. Bir şeyler yaşamak lazım.
ayrilik zamaniniz gelmis demekki
öyle bi hak olamaz sen istemedikçe
Sen ona ver hemen birakir seni sakin verme evlenin
Aynen öyle erkekler nmuslu nmusunu koruyan kadınla evlenir tabi bu erkekte zina yapmaz.
Hakkı olduğunu düşünüyosa senle evlensin o zaman..
Kimse kimseyle evlenmeye mecbur değil, evlilik sadakat demek depildir.
Değil... Evlensin o zaman... ne bekliyor?
yanı 5 tyıldır el zıktırmıssın adama yazık
bebeğim biraz haklı gibi
5 yıldır bekleyen erkek vay be
neden korkuyorsun ki, yasadiklarin varsa
Evlensin yapsın
Evlenmeden öyle bir hak kimsede yok
beş yıl bekleyen varlık valla sakın kaybetme
İki taraftan biri istemiyorsa olmaz o iş.
istemiyorsan yapmak zorunda değilsin
Nikahı bassın sonra
Bence yapma.
Rızan yoksa asla olamaz
haklı değil.
Artık evlenmelisiniz
Kendini hazır hissettiğin zaman yaparsınız...
Woooow haram
ayrılırsınız yapma
Haklı
Evlilik düşünmüyormu
haklı