5 yildir beraberiz. Aramizda bazi seyler yasandi dogal olarak ama cinsel birlesme olayini yasamadik. Artik bunun sacma oldugunu ve bunu yapmak istedgini soyledi ama benim isteyip istememe olayima gore karari bana birakiyor. Cok kararsizim bu konuda. Ben de ilkimi onunla yasamayi cidden istiyorum ama korkuyorum da bir yandan. Dusuncelerinizi alabilir miyim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yıl5 yıllık bir ilişki ve boşa geçen onca zaman. Bence haklı ve artık bu engeli kaldırmalısınız. Neyin 5 yılı bu? Adı ne? Aşk mı? Kankalık, arkadaşlık, dostluk mu? Nasıl olur da sevgilim, aşkım, her şeyim dediğiniz bir ilişkide şimdiye kadar cinsellik tüm yönleri ile yaşanmadı hayret.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Merhabalar,
5 yıl istersen 10 yıl birlikte yaşa bunun cinsel ilişkiye girmek için uzun bir ilişkiyle alakasi yoktur bu o kişinin tamamen zihinsel yapısıyla alakalıdır kafasında o kadar büyütmüş ki bu durumu illa yaşamak zorunda oysaki mastürbasyon yapmak daha zevklidir benden tavsiye birlikte olmayın birlikte olduktan sonra hevesini almış oluyor ve sizde bekaretinizden olmuş oluyorsunuz ve sonuç olarak ayriliyorsunz seçim sizin
Sevgiler00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 311 cevap paylaştı.
+1 yılCanım madem hak olduğunu düşünüyorsun ben de artık nikâh derfteri ne imza atmanın hâk olduğu düşünüyorum diyeceksin. Madem çok istiyor adam gibi çıkar ailenin karşısına ister seni basar nikâhı. Eğer bunu yapacak yürek yoksa yok sana mama de evlenmeden
00 Yorumla
+1 yılKarar senin kararın. Herhangi birinin fikrini almak bu konuda çok gereksiz. Biri yap dese ve pişman olsa onun lafıyla mı yapmış olacaksın? Bence ikinizde düşünün. Pişman olmayacağınız hareketi yapın
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
48
Cevap
98Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik yolunda gidecekseniz haklı gadası
00 Yorumla Hak ne demek sanki çalışıp da maaş bekler gibi, bir de lütfedip de kararı sana bırakmış, ya kime bırakacaktı elbette karar sana aittir zaten, hadi iyisin eğer istemezsen sana tecavüz etmiyeceğim der gibi bişi.
Bunca yıldır birliktelik düşünmediysen evlenme taraftarısın demektir, sonradan üzülmen büyük olası, zaten soruş tarzına bakarak bu tip insanlara givenilmez derim, söylenmesi gereken bunca yıldır birlikteyiz artık evlenelim olmalıydı, bence terketme bahanesi aramaya başlamış da gitmeden önce bir şunu yapaydım düşüncesinde, her iki şekilde kazanan kendisi olacak sen değil.31 Yorumla- +1 yıl
Katiliyorum🖒
Ben evlilik öncesi cinsel birlikteliğe karşıyım. İsterse 10 yıl birlikte olalım, evlenmedikçe bu isteğini geri çevirim. Bizim düşüncelerimizin senin için hiçbir önemi olmamalı. Sen doğru buluyor musun evlilik öncesi cinsel birlikteliği? Asıl önemli olan bu. Yarın öbür gün ayrılmayacağınız ne malum? Ki cinsel birlikteliği olan çiftlerin ilişkisi çok da uzun ömürlü olmuyor. Etrafımızda çok sık duyuyoruz, görüyoruz...
91 Yorumla- +1 yıl
Haklısın ama evleneceğin insanın senin kadar duyarlı olmayabileceği gerçeğinide göz ardı etmemek lazım 😄
Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. İlişkinin süresinin uzunluğu veya kısalığı cinselliğin yaşanmasını gerektirip gerektirmediğinin sonucuna varılamaz. İki tarafında biribirine olan saygısı, güveni, huzur vermesi, sadakati, sevgisi önem arz eder. Yani bir ilişkinin doğal akışına gitmesi durumunda olacak bir durumdur. Size saygı duyması güzel bir davranış. Önemli olan sizin kararsızlık sendromundan kurtulmanız bir kere. Emin olmanız bu duyguyu yaşamayı istemek için. Haklı olmaktan ziyade ortak bir fikir birlikteliğinde olmanız. Bir taraf isterken diğer tarafın istememesi. Kafaca ne zaman hazır olursanız o zaman yaşarsınız.
20 Yorumla
+1 yılHayır haklı değil o zaman çok istiyorsa evlensin neyi bekliyor. us ileride pişman olacağım şeyi yapma kardeşim onunda uyar bu konuda yoksa seni kullanır sonrada evlenemez olan sana olur aman dikkat et öyle demesi haklı değil haksiz olduğunu gisterir dikkat et
60 Yorumla
+1 yıl5 yılın sonunda artık işimi görüp kendi yolumu ayırmak istiyorum demektir bu. Elinde çöp olup bir kenara atılmak, sonrasında köpek gibi pişman olmak istemiyorsan o adamdan uzak dur. Seviyorsa zaten bu mesele için seni bırakmaz.
713 Yorumla- +1 yıl
@axish2s Şimdi şöyle ki güzel arkadaşım insanların sevgisi bitebilir. Şer*fsiz olan kısım da madem sevgim bitti başka türlü yararlanayım diyor. Hayat kazığı yemediyseniz bilemezsiniz :)
- +1 yıl
güzel kardeşim toplum olarak yanlış olan düşğncrmiş şu.
beş yıl sana bütün güzellikler yaşatmış az değil beş yıl neredeyse bir ömür.
sen bu beş yıllık ilişkini kaybettiğine değilde sevişmişliğine üzülüyorsan zaten hiç kimseyle birlikte olma.
ertesi gün boşanan çiftler var :) imza atmış olmak insanları namuslu yapıyorsa buysa düşüncen ve zihniyetin birşey diyemem - +1 yıl
@axish2s Yahu ne alakası var abi adam kızı kullanıp atmışsa tabii ki ona üzülecek. Ayrıca namus konusuna nerden geldi ben otur namusum gitti diye ağla da demedim :D
Ertesi gün boşanan çiftlerin kendi problemleri bunu da bırakalım onlar düşünsün. Üzerimize vazife olmayan işlere bulaşmayalım, milletin hayatına da sazan gibi atlamayalım :) - +1 yıl
kimse kimsenin hayatına atlamıyor şu an tam da bu platforma uygun şekilde gareket ediyoruz.
biliyorsundur tabikii sende burası soru cvp bilgi fikir alışverişi yapılan bir yer.. yani öyleydi..
demek istedipim şey şu kullanıp atmak için 5 BEŞ FİVE BEEŞ YIL 60 AY 1800 GÜN 43 200 SAAT kimse kimseyle birlikte olmaz :) - +1 yıl
@axish2s Sen bu gidişle çok kazık yersin kardeşim geçmiş olsun :D
- +1 yıl
@ѕυrαтѕız_ĸız böyle bir senaryo daha yazılmadı
- +1 yıl
@Lone_Samurai Artık yazıldı :D
- +1 yıl
@axish2s Tı duvara asacaklar hatıra olsun diye :D
- +1 yıl
@ѕυrαтѕız_ĸız tebrik ediyorum vallahi swhjjh
- +1 yıl
@Lone_Samurai Ne sandın kral var bizim de numaralarımız kendine göre 😎😂
- +1 yıl
@ѕυrαтѕız_ĸız ayıqss... swhjj
+1 yılNeye göre hak kime göre hak, cinsellik hakla olmuyor iki tarafında birbirini istemesiyle oluşuyor. "Ben seninle 5yıldır beraberim bu bana hak ama kararı sen ver" komik bir tutum olmuş. Sen istemiyorsan istemiyorum diyeceksin "oldu o zaman ben cinsellik yaşayıp dönerim" mantığına giriyorsa direk ayrıl arayıp sorma zaten.
Senin vereceğin karara saygı duymak zorunda 5 yılda geçse 50 yılda geçse yaşamak istemiyorsan saygı duymak zorunda.10 Yorumla1- bu bir hak değildir, evlenseniz dahi hak görülemez, çünkü hak tek taraflı, seks ise karşılıklı isteğe ve uyuma bağlıdır.
2-arkadaş 5 sene iyi dayanmış, benim için maksimum 1 aydır. Ne bu rahibe hayatı mı yaşayacağız sürekli, cinsellikte yaşanan bir şeylerden biri sadece.
3-Yinede anlayışlı kararı size bırakıyorsa, yoksa tecavüz olur zaten.:)
4-Evlenin o halde, bir ömür yaşayınız.:)13 Yorumla- +1 yıl
Mantıklı yorum ohh misler gibi
- +1 yıl
@tentens keşke ^_^
+1 yılVay be. 5 yıl nasıl sabretmiş. Aslında bunu talep etmekle haklı. Çünkü herkes sevdiğine dokunmak ister. Seks karşılıklı rıza olursa bir anlam ifade eder. Ben ilk cinsel birlikteliğimi 19 yaşında yaşadım. Sana şunu söyleyebilirim ki bekaret olayı önemli bir konu. Eğer bekaretini verdikten sonra bunu kaldırabileceksen dilediğini yapabilirsin. Bu adam seni seviyor ki beş yıl sabretmiş 🌺
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe kadar ciddi olsanız da yarın bir gün ayrılmayacağınızın bir garantisi yok, düğüne üç gün kala ayrılan insanlar görüyoruz sonuçta.
'Her şey bir zar mı' diyorsunuz fakat ayrıldığınız vakit hayatınıza giren insanlar sizi bu yüzden yargılayabilir hatta öyle ki bu durumdan faydalanmak bile isteyebilirler.
Eğer tüm bunları göze alıyorsanız karar sizin..20 YorumlaE artık hakkı yani, seni bu kadar sevmiş değer vermiş, hele ki bir erkek için cinsel hayat bu kadar önemliyken. Sen de güveniyorsan o adama yap gitsin. Ama bir yıl daha yapmayacaksan adamı bağlamış olursun.
30 YorumlaTabiki de hakkı insanlar 5 yıl evli bile kalamazken bukadar ilişki yurutebilmek ve bunu senden beklemek hakkı ya da aldatılmayı göz ardı et
66 YorumlaSeks yapmaya bir hak olarak bakmak çok ilginç ama seninle sevişmek istiyor olması da çok doğal. Belli ki sen de istiyorsun ama elalem ne der düşüncesi seni tereddüte düşürüyor. Elalemi s*ktir et.
30 Yorumla
+1 yılEvlenmeden önce yapma bence, sonradan pişman olursun ve buraya başka başka sorular sorup fikrimizi yine alırsın
40 Yorumla
+1 yılcinsel birlesme zamanı hakkında yorum yapıyor ve aklına geliyor da neden hic evlilik gelmiyor acaba?
50 Yorumla
+1 yılBence girme sevgililik ne kadar sürerse sürsün bu ilişki yaşamak için imkan sağlamaz evlenmeden yaşama bence
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 499 cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik dışı cinsel ilişkiye girmek yanlış, çünkü evliliği soğutuyor, ben öyle bir yanlış yaptım evlilik dışı ilişkiye girdik ve 2 yıl evli kalabildik büyüsü bozuldu işte.
10 Yorumla Önemli olan senin istemen hazır olman hazır hissetmen eğer istemiyoraan sırf o istiyor diye yaparsan pişmanlık ve göz yaşı kalır geride. O medenle iyi düşün öyle karar ver.
10 Yorumlaevlenmeden olmazcı mısın? değil misin? bekaret takıntın yoksa o çocukla ilişkiye girmeyeceksinde kimle gireceksin?
12 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmeden once olmazcı degilim. Ama korkuyorum. Pisman olmaktan
+1 yılHakki degilde yani neyi uzatiyorsunuz ki evlenin artik ikinizede zulm hem günahada girmezsiniz
Zaten boyle dusunceler yoksa neyin nazi bu?20 Yorumla
+1 yılYani 5 yıl olduysa bence olabilir ama zor bi karar cidden Kızlıgın gidecek ve herseye ragmen valla ben hep mal gibi hamile kalma riskini de düşünüyorum . d
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 357 cevap paylaştı.
+1 yılTebrik ederim, sevgilinde güzel kafa varmış. Güle güle kullansın.
30 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEvlenene kadar bulaşma benden sana abi nasihatı Bir sürü sıkıntısı olucak korunma derdi ya hamile kalırsam derdi acaba benimle evlenirmi derdi Çok seviyosa basar nikahı alır seni
30 YorumlaEmin değilsen ileride pişman olacağın bir şey yapma
30 Yorumla
+1 yılSakın müsade etme. 5 yıllık beraberlik sonrasında hakettiğiniz şey evlilik. züküşmek değil
30 Yorumla
+1 yılneden korkuyorsun ki? İstiyorsan yaşa. Yani düz duvara mi tırmansın adam
30 Yorumla
+1 yılGüzelim senin ne düşündüğün önemli senin hayatın tabii. Fakat seks benim hakkım diye düşünüp bunu böyle dile getirmek saçma değil mi?
10 Yorumla
+1 yılEvlenmeyi düşünüyor musunuz? Eğer düşünüyorsanız senin kararın tabi ama olabilir. Bana sorarsan bence ilkini evlendiğin zaman yap
10 YorumlaHelal olsun bence evlenin artık sonra düşünün çünkü sonra seni bırakabilir belli olmaz tapuyu al önce
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHak? Bu olayı özetlemek için ne saçma bir kelime. 5 yıldır beraber iseniz bir gelecek planı kurup evlenin bence. Çünkü bazı şeyleri beklemek te heyecanlıdır. Heyecanını kaybederse sorun olabilir. Sonra pişman olma..
10 Yorumla
+1 yılne alaka belkide sen evlenmeden yapmak istemiyorsun saygı göstersin
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılYapacak sonra hevesini alacak bıkacak başka kızların peşine düşecek ;)
20 Yorumla İyi beklemiş ama en azından Bi nişan yapıp öyle istesin ve senin kendini sağlama alman lazım yarının ne getireceğini hiç kimse bilemez
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlen öyle yap, ya ayrılırsanız 1 dk sonrasını hesap edemezken böyle bir şeye sakın kalkışma beklesin oda, istediğini verirsen seninle yaşayacak başka bir hayali olmayacak o yüzden gitme olasılığı yüksek olur
00 Yorumlaşeyler yaşandı kısmında sadece öpüşme koklaşmamı var. Ne diyelim istiyorsanız sevişin bize pek laf düşmez :D
00 YorumlaBence hakkı değil. Bunca zaman cinsellik yaşamadıysanız sizden zaten olmaz 🙂 cinsellik yaşasanız da çok ateşli olacapını sanmıyorum
00 YorumlaBu bir hak mı oluyormuş?
iki kişinin isteyeceği ve hazır olacağı bir durum bu.
Onun hakkı varmış ve sende verecekmişsin. Yanlış yaklaşım.00 Yorumlakorkuyorsan hazır değilsin , hazır olana kadar beklemesini iste zaten kararı sana bırakmış saygı duyacaktır.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkararı sana bırakması güzel istersen reddet ve tepkisini ölç bakalım kararına saygı gösterecek mi gösterirse zaten seni hak ediyor demektir
sonrasında yavaş yavaş ilerlersiniz
acele giden ecele gider :D00 Yorumla
+1 yıl5 yıl olmussa evlenin eğer ki seviyorsa evlenir. deki hani evlenmek istiyorum sence zamanı değilmi? bir ağzını yokla
00 YorumlaGeleceğinde üzntü yaşayabir sıkıntıya düşebilirsin sevgilin in seninle gelecek planları nedir bir gözden geçir sonra mahremin sana aittir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmeden önce olmazcı değilim demişsin, e o zaman 5 yıllık sevgilinle yapmaktan neyine korkuyorsun zaten çoğu şeyi yaşamışsnız her şey zar mı yani
00 Yorumla
+1 yıl5 yil beklediyse seni gercekten seviyorsa bi 5 yıl daha bekler. sen istemiyorsan tabiiki eger ki sende istiyorsan bütün sorumlulukları üzerine alip birlikte olmalisin bedir bu sorumluluk. Evlenmeden kadin olmak gibi egrisiyle doğrusuyla iyi düşün 😉
10 Yorumla
+1 yıl5 yıllık ilişkide ilişki yaşamamak mı:D Rahibe teresa ve isanın aşkı oynat bakalım
10 YorumlaYa yaparız ya da giderim demek gibi bir şey bu. Yanlış tasfir etti isem düzeltin.
10 Yorumla
+1 yılHerkesin cinsellige hakkı vardır ama bunu dayatmak çok saçma
10 Yorumlaİsterse 50 yıl geçsin istediğini aldığı anda tekmeyi basar biraz açık gözlü olun. @gnl_1998
14 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
- Cinsel Yaşam konusunda 418 cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik düşünüyorsan evlenmeyi bekle derim. Düşünmüyorsan neden kendine engel oluyorsun ki?
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlenene kadar dokunmaya kıyamamak Evlendikten sonra dokunmaya doyamamaktır madem 5 yıl geçmiş beyazları giydirsin öyle söyle adam olsun saçma sapan hareketler yapmasın.
10 Yorumla
+1 yılKorkuyorsan demek ki bi tereddüt var içinde yapma bence
10 Yorumla
+1 yılHayat senin hayatın, ne yapmak istiyorsan onu yap. İşi ister hak yoluyla olması gerektiği gibi yap istersende böyle. Olay tamamen vicdanında.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHak ne hakkı saçmalamış o. Hakkıysa evlensin senle o zaman? Yatıp kalkmayı istemek hak evlenmekte senin hakkın o zaman
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla çocuk 5 yıl iyi sabretmiş gerçekten seni çok sevmiş. Erkeklerin çoğu nerdeyse ilk buluşmada istiycek utanmasa
20 Yorumla
+1 yılArkasini dönüp giderse baska biriyle evlenirsen , bunu açıklayabilirim diyosan ver gitsin !
10 Yorumla
+1 yılÇok kişisel bir karar. Bence buna kimseyi dahil etmemen lazım.
00 Yorumla
+1 yılseni insan haklari mahkemesine versin okadar hakkiysa 😂😂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
s +1 yılBiz ne desek yalan olur. İstiyorsan pişman olmayacaksan yaşa
01 Yorumla
+1 yılileride pişmanlık duygusuna kapılıp keşke demeyeceksen yaşayabilirsin karar senin yorum senin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 995 cevap paylaştı. Eğer ciddi düşünmuyorsan yapma, sonra çok pişman olursun.
00 Yorumla
+1 yılYaşa, sonrada seni ortada bırakınca gelip
Bize sor00 Yorumla- Devamını Gör (86)
Devamını Gör(131)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sevgilimle 5 yıldır beraberiz ve artık cinsel birlikteliğin hakkı olduğunu söyledi. Haklı mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler