Uzak mesafe 2 yıllık ilişkimiz var, cinsellik yaşıyoruz ama sevgilim ilişkiye girmek istiyor. Sizce bu durumda kim haklı?

Sevgilimle uzak mesafe 2 yıllık ilişkimiz var, cinsellik yaşıyoruz ama sevgilim ilişkiye girmek istiyor, ben istemiyorum istememe sebebim ise evliyken o duyguyu yaşamak istediğim için ama sevgilim bana o konuda inanmıyor dün aksam tartıştık bana güvenmiyorsun oyuzden istemiyorsun dedi, bende sevgiliyken değilde ailenden bir parça olcağım zaman istiyorum dedim sevgilim de korktuğumu seni bırakırım düşüncesini giriyorsun bu yüzden güvenmiyorsun dedi ben ise hayata güvenmiyorum bugün aramız iyiyken belki yarın kötü olur hayat neyi gösterir bilemeyiz dedim ve ona sevgiliyken ilişkiye girip evime gelmek yerine nikahına alıp kendi evimizde yaşamak daha anlamlı dediğim de ise bana benim dediklerim doğru beni garantiye almak istiyorsun güvenmiyorsun bir dediğin bir dediğin tutmuyor dedi ben de sevgiliyken herseyi yaşıyoruz evliyken tadi kalmaz dedigimde ise madem bu düşüncedesin ozman sevişmeyelim. dedi bende her sey adım adım kademeli dedim bana laflar söyledi ve ben şu an soğuk yapıyorum

Uzak mesafe 2 yıllık ilişkimiz var, cinsellik yaşıyoruz ama sevgilim ilişkiye girmek istiyor. Sizce bu durumda kim haklı?