Biriyle evlenme kararı yanlış mı?
Bu konu dışında her şeyde anlaşıyoruz ve iyi vakit geçiriyoruz
Bu konu dışında her şeyde anlaşıyoruz ve iyi vakit geçiriyoruz
Senin için önemli olmasa bile karşı taraf için önemli bir konu, birinin mutlu olmadığı beraberlik herkesi mutsuz eder, bütün ilişkiye yansır. Yemeği tuzsuz yemek gibi düşün 1,2 kere yersin ama 3. de isyan edersin elbet karnın doyuyo ölmezsin açlıktan ama istediğin olmadığında arayışa düşersin. Aldatır bir taraf🤔 en iyisi hiç bulaşma ya da bunu göze al.
Merhaba, karşılıklı sevgi, saygı tabiki çok çok önemlidir bir ilişkide. Ancak yatak odası evliliğin en önemli parçası. Yatak odasındaki mutsuzluk, tatminsizlik evliliğin h3r alanına olumsuzluk olarak yansır.
Cevap
25Cevap
Esimle cinsel anlamda uyumsuzluk doyumsuzluk var ben istekli o jsteksiz. Kisacsi evlilik devam ediyor ama bana zinda olmaya başladi hayatimin nesesi tadi tuzu kayboldu..
Ama benim evde yaşadığım hayat zindan, yani en azından , cinsel sorunu çözmesek te rahat hayat yaşarım sevdiğim insanla dimi?
Yasarsin cinsellik onemsizse mutku olursun. Aksi takdirde kendini tatmin edememek sorun olursa ozaman iste sorun olur mastürbasyon ilr avunur ya da aldatmaya meyillenebilirsin
Cinsellk önemli benm içinmaalesef, neyse o konuyu boş ver 😂
Bosverde bir evliligi dusunurken boyutlarin hepsinin artisi eksisine iyi bak. Bak ben evliyim bazen sexting yapmak bile zevk vermeye basladi. Bir iki goruntulu konustugum oldu uzun sure. Onlar bile seks olmdan zevk almami degisiklik yasamami sagladi. Partner aradim guvenilir bulamayinca insan maalesef bunlara kaliyormuş. Kisacasi şu karari verdigimde kendim seçtim. Şimdi kendi secimimde kendim hapsettim. Bundan memnun olmayinca bu hale geldim
Anlıyorum seninki biraz üzücü 😢erkeksen çocuk yoksa ayrılrdm
Cocuklar ic8n zindanda kalmayi sectim ya bu hayatta
Bişey sorcam özel, mesela oral yapsan istekli olmaz mı eşine?🙈
Olmuyor anca relg oncesi istekli 2gun olur
Yapmadigimida dusunmeyin seksi seven biriyim oralida fantazisine sevdigim halde böyle oluyorum
Aa üzüldüm 😢evet regl zamanı 5 gün aşırı istekli oluyorm ama diğer zamanlar da oral yapılınca olurum, herkes öyle sanıyordum 🙈
Herkes farkli maalesef bendeki isteksiz seks cinsellik sadece telg oncesi oda kendi doyumuna kadar yasanilan birsey misali biliyor
Uyumsuz olduğunuz ne tam olarak? Karşılıklı tatmin olamamaksa önemli olur ilerleyen zamanlarda.
Evlendikten sonra duzelebilir belki her şey cinsellik değil
Yanlıştır, çünkü mutlu evliliğin yüzde 70'i iyi ve doyurucu sekstir.
Evliliğin %80’i seks. Bence yanlış bir karar. Yaşlandığında anlaşırsın ama ya şimdi?
Anlaşamadığınız ne ki tam olarak, yetersiz mi olacağını düşünüyorsun?
Bence önemli ya diğer türlü samimi arkadaş oluyosunuz
Cinsel uyum en başta gelmiyormu zaten?
O yoksa kankinle de evlenebilirsin.
Hayır ten uyumu yoksa ciddi düşünemem. Sonuçta onun da benim de ihtiyaçlarımız olacak bu konuda.
her arzu için ayrı arkadaşlıklar mı kurulmalı
Çok yanlış... coookkk
Birlikte oldunuz mu peki
Hayır
Cinsel olarak uyumlu olmadığını nerden biliyosun
Denedik, çok tecrübeli değil, benim yaşım büyük
Bakire değilsin sanırım. Sen kaç o kaç yaşında ki ve meslekler
Değilim evet
14yaş küçük benden
Aaa. Ya yaş önemli değil uyum varsa ama sen neden evlilik düşünüyosun ki düzen için mi ev vs
Evet düzen için
Hangi şehirde yaşıyosun
Cinsellik de zamanla oturur
Problem ne?
Yok ya evlen ne güzel yuva kurarsın işte
Yanlış değil
Cinsel uyum yoksa evlilik biter
Hiç denk gelmedim ya bugune kadar
Nerden anlıyosunuz cinsel uyımu
Beni tahrik edemiyo😔
Seni kim tahrik ediyoo
Güzel soru😃