- Cinsellik konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılEvet oldukça normal artık 1,5 yıl olmuş insanlar ikinci aydan itibaren ya da üçüncü aydan itibaren yaşamaya başlıyorlar geç bile kalmışsınz yani önemli olan aslında ilişkiyi ne zaman yaşadığın değil ki önemli olan güven eğer Güveniyorsan üçüncü ayda bile çok rahat şekilde yaşayabilirsin ama güvenmiyorsan yıllar geçer yine de hala bazı Taşlar yerine oturmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok güveniyorum ama işte zamanla sıkıntı olur mu diye korkuyorum ama ilişki olmasa daha kolay vazgeçilir
En İyi Cevaplar
+1 yılYani bunun zamanı yok, istediğiniz zaman olur. Cinsellik yaşadın diye soğuyacak olsa zaten bunun için çabalardı. Sadece cinsellik için yani. Oturup ağlayacak kadar taklit yapıyorsa zaten cinsellik yaşamadığın için seni terk ederdi. Kısacası o çocuk seni seviyor muhtemelen, ayrıca terk etmesinden de korkma. Bekaret gibi bir şeye takılma yani, hayatını yaşa.
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler evet sevgisinden eminim de işte arada korku oluyor
- Cinsellik konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yıl8. Ayınızda istediğini almış ve üzerinde nerdeyse 10 ay geçmiş ve bu sürede birden fazla kez bazı şeyler yaşanmıştır illaki. Bu kadar zaman içerinde sıkılıp soğumadıysa anormal bir durum yok gibi yoksa şimdiye kadar bazı olumsuz hal ve hareketleri hisseder veya karşılaşırdın eğer böyle bişey olmamışsa çok da detaya takılma daha iyi olur
04 Yorumla
Soran+1 yılYok askine alkolü bıraktı dışarı gezmeleri bitti tamemen bir aile babası olmaya çalışıyor üzerine sorumluluk aldığının farkında sanirim
- +1 yıl
Sana karşı olumsuz Bi tavrı yoksa sıkıntı yapma o zaman soğur mu soğumaz mı diye
Soran+1 yılÇok sağ ol
- +1 yıl
Rica ederim
Cinsellik konusunda 463 cevap paylaştı. biran evvel evlenin balim...
cun ku her gecen zaman sadece birbirinizden sogursunuz..
cinsellik varsa Rabbim sogutuyor sevgiyi zamanla023 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah öyle olmaz çok seviyoruz Rabbim affetsin
Soran+1 yılBenim okuldan dolayı ailem kabul etmez bizde çok istiyoruz zaten inşallah rabbim en kısa sürede nikahı bize de nasip eder
Soran+1 yılSanmıyorum babam aşırı tutucu üniveristeyi bile yanlarında okumam için çok israrciydi ve çok dindardir sevgilimin ailesi tam tersi nasıl kabul ettiricem inan bilmiyorum
Soran+1 yılNeden sordunuz
Soran+1 yılBende öyleydim:) işte hayatımda tek işlediğim günah bu işe bulaşmak denebilir evet tesettürluyum
Soran+1 yılTesisatçı diyelim elektrik falan babası pis bir insan da ayrılar zaten babasiyla ama elalemin azı torba değil işte
Soran+1 yılYok 4
Soran+1 yılPsikoloji
Soran+1 yılHazırlığı sayarsak 3 saymazsak 2
Soran+1 yılOnun derdi baskaymis ozaman sevgilim orta okul mezunu bir gün bile gözüme gelmedi herkes layikmi sana falan kafasına girdi milletin derdi para olmuş o kız da zengin koca arıyordur güzel kardeşim karaktere bakan kim ki zaten sinir oluyorum öyle assagilik insanlara
- +1 yıl
ve ben uni okurken matematik bolumu okuyan kiz arkadasimla 2. sinifta tanistim ve mezun olduktan sonra da 1 yil devam etti ablacik... yani 4 sene suren bir iliskiydi ve o da ayrildi dersanedeki tarih hocasini tercih etti 🙂
demem şu ki özetle ;
mezun olana kadar evlendin evlendin !
okul bittikten sonra meslegini yapmaya basladigin zaman SEN KENDIN o adami istemeyeceksin 🙂
Soran+1 yılYok öyle bir düşüncem olmaz da pis zihniyetli insanlardan değilim elhamdülillah
- +1 yıl
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
- Cinsellik konusunda 455 cevap paylaştı.
+1 yılSürekli ayni seyleri yapmayın. Mesela sürekli ayni yerde ayni ortamda iliskiye girmeyin. İliskinize macera katın. Karakterlerinizi bilmediğim icin örnek veremiyorum
04 Yorumla
Soran+1 yılMantıklı bir fikir ve cidden doğru sürekli farkli yerdeyiz hiç sıkılma söz konusu olmadı
- +1 yıl
Macera katın ilişkiye girdiğinizde. Farklı şeyler deneyin farklı yerler farklı pozisyonlar. Mesela gece bütün şehir uyuyorken, dışarda hem aksiyon hem macera olsun diye ilişkiye girebilirsiniz. Mesela bir eğlence yerine gittiğinizde o yerin tuvaletinde deneyin gibi gibi sürekli farklı şeyler yapmak iyidir
Soran+1 yılTeşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim bol şans 🙏
+1 yılofff ne olabilir ya tabiki normal geç bile başlamışsınız
24 Yorumla
Soran+1 yılKafam karışıyor ya
Soran+1 yılBir ilişki de önemli mi cinsellik?
- +1 yıl
yani çok önemli bence birbirinize daha yakın olursunuz daha samimi olursunuz ne bileyim daha çok bağlanırsınız tabi bu benim düşüncem yapmadan da ilişki yürüten var
Soran+1 yılEvet önceden özel olarak hiç konuşamıyorduk çünkü sürekli buraya çıkıyordu yol şimdi öyle değil daha düşkün banada bilmiyorum ki
+1 yılSoğursa soğusun illa onunla evleneceksin diye bir kural yok
01 Yorumla
Soran+1 yılAma kendimi kirlenmiş hissederim yani kolay değil o işler
Genelde öyle olur bu işler birlikte olursun biri bağlanır biri korkar
04 Yorumla
Soran+1 yılKorku yok mutluyuz fakat aklım karışıyor illaki bir kadın olarak
Soran+1 yılAnladım teşekkürler
- Cinsellik konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik baglayici olabiliyor ozellikle ilkler yasandigi zaman
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet baya değişti alkol kullanırdı istemiyorum diye bıraktı şu an elinden geldiğince namaz kılıyor falan tamamen benim istediğim gibi olmaya çalışıyor soğur mu sence
- +1 yıl
Sogumaz aranizda ten uyumu varsa hem senin icin hem onun icin daha da baglayici olur ama yoksa boyle bir sey ileriki zamanda cinsel iliskilerden kaynakli olarak o tene hep alisik olup soguma olur ama zaten boyle bir şey soz konusu degilse sorun yok
Soran+1 yılYok henüz hiç öyle sıkıntılarımız olmadı aşırı düşkün ve çok bağlı umarım olmaz da
- +1 yıl
Olmaz umarim
Soran+1 yılTeşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim 🙂
Cinsellik konusunda 1,6b cevap paylaştı. Güveniyorsan sorun yok zaten belli düzeye gelmişsiniz bundan sonrası da olur
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
Gizli Üye(36-45)+1 yılNikahsız her yakınlaşma normal değildir kendi değerini bilmeyenin başkası değerini bilmez
05 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın belki ama böyle olup sonu mutlu biten insanlar da var
Cevap sahibi+1 yılHaram da huzur olmamıştır hiç bir zaman
Soran+1 yılİnşallah bir an önce helalim olucak bende bu konuda çok vicdan azabı çekiyorum ama oldu bir kere işte
Cevap sahibi+1 yılHelalin olunca zina yaptığın gerçeği değişmiyor maalesef yine de mutluluklar diyeyim
Soran+1 yılmaalesef... teşekkürler
+1 yılherşeyin fazlası zarar özlettir kendini ki sıkılmasın gerçekten seviyorsa değer in azalmaz ama her şeyin azı karar çoğu zarar
01 Yorumla
Soran+1 yılYa zaten en erken bir ay da yapıyoruz aşırı özlüyo
- Cinsellik konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılZamana bırakacaksin en kısa sürede sıkmadan nikah masasına oturtmaya çalışacaksın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYani 7 ayda 5 defami ilişkiye girdiniz birde sevgili iken bence sizin en az haftada bir deli gibi sevişmeniz lazım normal şartlar altında
01 Yorumla
Soran+1 yılBenim fırsatım olmuyor o çalışıyor o sebeple çok zor görüşüyoruz uygun ortam vs o sebeple böyle yoksa bir kere olduktan sonra vazgeçemez zaten insan
+1 yılKeşke evlenmeden önce yapmasaydin
25 Yorumla- +1 yıl
Neden yapmiyacak onun için mi evleniyor
Soran+1 yılAçıkçası cidden isteğimiz dışı gelişti bizi tanıştıran çift çok baskı yaptı ve ikimizinde ilk iliskisiydi elimizde olmadan gelişti
- +1 yıl
İsallah hayırlısı olur mutlu olursunuz
- +1 yıl
@Kayıpgezginn isteyen istediğini yapar bu benim fikrim
Soran+1 yılBende böyle düşünüyordum işte hayat her zaman bize birakmiyormus.. güzel dileklerin için teşekkürler:((
Nasıl mutluysanız öyle devam
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler ♥️
+1 yılBence yaşama yoksa büyü bozulabilir.
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
Cinsellik konusunda 601 cevap paylaştı. Cinsel ilişki oldumu yoksa sevismemi
07 Yorumla
Soran+1 yılBir yil olunca ilişkiye girdik çok seviyoruz çok bağlı dikkat etmem gereken konular neler sizce?
Soran+1 yılEdeyim:)
Soran+1 yılBende yazdım çok sağ olun
- +1 yıl
Sude
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyrılırsınız siz. Yazmadı demedi deme.
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
Cevap sahibi+1 yılAğlayıp zırlıyorsun
Soran+1 yılOf nasıl zekisin genel sorunlarimdan bahsettim orada bu konudan değil düzgün anla rica ediyorum
Cevap sahibi+1 yılBebeğim üzülme. Maksadım seni üzmek değil.
Gizli Üye(30-35)+1 yılSürekli ağlarsa terk ederim.
07 Yorumla
Soran+1 yılAğlamak gibi bir durum yok mutluyuz
Cevap sahibi+1 yılAçıklamanda ağladığını yazdın
Soran+1 yılYok o anlamda değildi sorunlarımız olunca veya ailemle sıkıntılar falan hep yanımda olur anlamında dedim
Cevap sahibi+1 yılAnladım. Ayrılmayın zaten beraber olmuşsunuz. Yaşlarınız kaç.
Soran+1 yıl20 evlilik düşünüyoruz okulum bitince
Cevap sahibi+1 yılİnşallah olursunuz.
Soran+1 yılAmin
Gizli Üye(30-35)+1 yılBizde sizi. Gibiydik.
09 Yorumla
Soran+1 yılSonra ne oldu
Cevap sahibi+1 yılSonra ne oldu
Cevap sahibi+1 yılEvli mutlu çocuklu 🥰😊
Soran+1 yılEğer gerçekse çok mutlu oldum soğuma falan oldumu hiç mecbur kaldığın için evlenmedin değil mi
Cevap sahibi+1 yılGizlilik açtım sor ne sormak istediğin war ise
Soran+1 yılTamam geliyorumm
Cevap sahibi+1 yılTM
Soran+1 yılYazdım
Cevap sahibi+1 yılBak mesaja
Gizli Üye(36-45)+1 yılNormal canım. Bol keyifler.
011 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler 😂
Cevap sahibi+1 yıl😘 nasıl iyi mi performansı?
Soran+1 yılÇok mühim değil ki o sevdiğin insanla olduktan sonra
Cevap sahibi+1 yılTamam. Doğru. Belki önceliğin değil ama güçlü haz almak da önemli.
Soran+1 yılDaha toplasan beş kere falan ilişkiye girmisizdir suanlik her şey yerli yerinde zamanla ne olur bilemem
Cevap sahibi+1 yılAnladım. Sanırım o da tecrübesiz. Neyse şimdilik idare edin. :)
Soran+1 yılİlk ilişkimiz ikimizinde
Cevap sahibi+1 yılÇabuk boşalıyordur. Dikkat et içine boşalmasın. Zamanla ikiniz de tecrübe kazanırsınız.
Soran+1 yılDikkat ediyoruz o kadarına
Cevap sahibi+1 yılPeki tatlım.
Cevap sahibi+1 yılHayatıma nasıl girdiğini özel anlatabilirim istersen.
- Cinsellik konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılYanlış bir hareketinin gördün mü yoksa devam et
012 Yorumla
Soran+1 yılYa çok mühim mi bilmiyorum ama yeni yakinlastigimiz sıralarda bir kere p*rno izlediğini itiraf etti bu bile kafamı bulandırıyor çok mu abartiyorum
- +1 yıl
Bence o kadar ayrıntıya takılma her insan izler yani
Soran+1 yılKendime ihanet olarak hissediyorum ya
- +1 yıl
Ya peki dürüst olmak gerekirse sen hiç mi izlemedin peki bu yaşına kadar
Soran+1 yılYok ilk elini tutugum bile o hiç bir şey bilmiyordum denebilir aslinda
- +1 yıl
Hım yani senden önce bakmış ama seninle birlikte olduktan sonra bakmış ise ihanet olur ve en azından sana dürüst ve söylemiş
Soran+1 yılYok bu iş oldukdan sonra çekti elini eteğini
- +1 yıl
O zaman sende kendinle gurur duy onu izlemekten baz gecirlissin demekki bu işin hakkını vermişsin yani ☺️
Soran+1 yılYa onu bilmem ama ikimizde olgun düşündük o bana ben ona ayak uyduruyoruz o sebeptendir diye düşünüyorum çok teşekkür ettim 🥰
- +1 yıl
Yani iyi yapmışn sil kafandan onu takma yani ☺️
Soran+1 yılTeşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim ne demek 🙏
+1 yılUmarım ayrılık olmaz🤭
011 Yorumla
Soran+1 yılNiye öyle dedin ki şimdi
- +1 yıl
Sonra pişman olunuyor karşılatığın kişiye aşık olunca
Soran+1 yılŞimdiye kadar hiç pişmanlık duymadik ikimizde türlü türlü ortamlarda bulunduk kısmet artık
- +1 yıl
Zaten şimdi olmaz ilerde burada çok gördüm çünkü
Soran+1 yılBurayı salla çok uydurma ekleme var bizim olay baya farklı neler yaşadık babam öğrense öldürür mesela ona rağmen çok sadık bana kaç kere ailemden birilerine yakalandik hepsiyle güzelce konuştu yani en basidinden hiç değişme olmadı
- +1 yıl
Umarım mutlu olursun tabi ki bu arada neler yaşandı ki farklı merak ettim😅
Soran+1 yılYa çok derin mevzular bir buçuk yıl oldu beş yıl yani öyle diyim o yüzden aşırı bağlı bana bunu kaybedersem diye çok korkuyorum
- +1 yıl
Ayrılma Korkusundan birlikte olduğunu söyleme
Soran+1 yılHayır tabiki o anlamda demedim bu güzel sevgimiz bitecek diye korkuyorum manasinda soyeldim
- +1 yıl
Hım anladım mutluluklar dilerim umarım güzel bir hayat yaşarsın birde şey eğer izin verirsen ö zele gelme şansın var mı?
Soran+1 yılBir şey diyeceksen geleyim tabi öbür asalaklar gibi boşuna cagirmiyorsan sıkıntı değil
+1 yılNormal
06 Yorumla
Soran+1 yılYani artık millet ilk aylarfa yapıyormuş yeni öğrendim 😂
- +1 yıl
Yani evliliğn nasıl gidiyor
Soran+1 yılGüzel
- +1 yıl
Anladım bende boşandım
Soran+1 yılHayırlısı olsun sorun neydi özel degilse
- +1 yıl
Rica ederim mrsaj yaz
Normal