Cinsel Yaşam Aylar oldu evliyiz ama hala cinsel ilişki yaşamadık, bu durum normal mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Güncellemeler5 ay Herkes nerede Güncellemeler5 ay Nerde herkes Aylar oldu evliyiz ama hala cinsel ilişki yaşamadık, bu durum normal mi? Cevapla İlişki Soruları Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
alpertanga1 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% 5 ay Anormal mk. Soruyor bir de. Karım olsa delik deşik ederim ben o karıyı. 1 0 Yorumla
Serappturk Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 518 cevap paylaştı. Sen erkek olsan, karın şimdiye seksomanyak olurdu; evlenmişmiş ama hala düzüşmemişler. Ne bu şimdi 3 0 Yorumla
uygargünn Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 96% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 458 cevap paylaştı. Bizde de olmuştu başlarda. Önceden yaşadığı travmalar varsa etkili olabilir. Doktorlara görünmekte sabırlı olmakta yarar var. 0 0 Yorumla
emre00488 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% 5 ay Sorun kimde ? Karındaysa anlayış göster ve ne olduğunu sor.Çözüm arayın, çok baskı kurma. 0 0 Yorumla
JackCouper Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% 5 ay sordun mu neden sofraya bir tabak daha eklemek ister misin diye 0 0 Yorumla
Akbey5252 Takip Et Xper 7 Yaş: 47 , eic 100% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 889 cevap paylaştı. Nasıl yani ya sen ciddi misin Yok öyle bir şey olmasın mümkün değil yani sıkıntı büyük o zaman 0 0 Yorumla
sexuallifecoach Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. deyil tabi , ama anormal şeyler var , konuştunmu , ya da o anlattımı sorun ne? 0 0 Yorumla
Bilmemki_göreceğiz Takip Et Xper 6 Yaş: 110 5 ay Normal değil. Ama sabır ve saygı gerek. İletişim şart. 1 0 Yorumla
ℓuciffєя_ Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 517 cevap paylaştı. O nasıl oluyor 1 0 Yorumla
Sengelyeterr Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 81% 5 ay Hiç normal değil ben asla kucaktan inmezdim 2 1 Yorumla Soran 5 ay Ne hatunlar var şuraya bak kafayı yicemm Yorumla
ewfegfwetwe Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 5 ay ya aseksüel ya da bir rahatsızlığı var 0 1 Yorumla Soran 5 ay Dr kayganlaştrıcı önerdi sadece Yorumla
Denizliden1seyyah Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Neden olmadı? 1 0 Yorumla
GovanıAli Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 973 cevap paylaştı. Sorun kimde 1 0 Yorumla
jackhans73 Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 100% 5 ay bu kimden kaynaklı 1 1 Yorumla jackhans73 5 ay yaşlar kaç Yorumla
Kıvanc3435 Takip Et Yoda Yaş: 31 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 433 cevap paylaştı. O mu istemiyo 1 0 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Normal değil. 0 0 Yorumla
Kayacem3501 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ne alaka 0 0 Yorumla
u _-Dream-_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Normal değil 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. Normal değil. Neden? 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Anormal mk. Soruyor bir de. Karım olsa delik deşik ederim ben o karıyı.
Sen erkek olsan, karın şimdiye seksomanyak olurdu; evlenmişmiş ama hala düzüşmemişler. Ne bu şimdi
Bizde de olmuştu başlarda. Önceden yaşadığı travmalar varsa etkili olabilir. Doktorlara görünmekte sabırlı olmakta yarar var.
Sorun kimde ? Karındaysa anlayış göster ve ne olduğunu sor.
Çözüm arayın, çok baskı kurma.
sordun mu neden sofraya bir tabak daha eklemek ister misin diye
Nasıl yani ya sen ciddi misin Yok öyle bir şey olmasın mümkün değil yani sıkıntı büyük o zaman
deyil tabi , ama anormal şeyler var , konuştunmu , ya da o anlattımı sorun ne?
Normal değil. Ama sabır ve saygı gerek. İletişim şart.
Vajinismus muhtemelen
O nasıl oluyor
Hiç normal değil ben asla kucaktan inmezdim
Ne hatunlar var şuraya bak kafayı yicemm
ya aseksüel ya da bir rahatsızlığı var
Dr kayganlaştrıcı önerdi sadece
Kral yanlis anlamada cok anormal bi durum
Lan manyakmısın aynı yatakta yatıyon halledemedin mi aq
Ben olsam kesin yaşatırdım
Allah başa vermesin ne denir bilemedim
Neden olmadı?
Sebep ne