1 ay önce evlendik hala kavuşamadık, karı koca olamadık eşim yanaşmıyor ilişkiye her şey seks değil değil mi?

2Ay önce evlendim eşimle 2 aydır ve sevgililik zamanları da dahil hiçbişey yaşamadık, Yanaşmıyor kolundan tutum zorla yapacak halim de yok... Ben günaha girmeyeyim diye yıllardır dişimi sıktım şu duruma bak karı koca olamadık gerçek anlamda... Ne zaman yapacaz 2 ay oldu ben söylemeye utanıyorum ben senin ağabeyin değilim nikâhlı kocanım Gerdek yapmadık daha senin yaptığın normal değil dedim... O da bana herşey seks değil dedi...
Güncellemeler
+1 yıl
Gece Gece tuttum kolundan kalk doktora gidecez bana bakire olduğunu ispatla sonra istersen hiç yapmayalım dedim arabaya bindirdim kolundan tuttum montunu aldım...2 aydır bu yaptığın nedir sen beni saf mı sanıyorsun eğer benle kendini temize çıkarmak için evlendiysen eğer başkasıyla düşüp kalkıp beni kandırmanın yolunu arıyorsan seni süründürürüm aileni de seni de Ümmeti Muhammed'e rezil ederim... Sağlık sorunun varsa söyle hallederiz söyle söyle sinirden gözlerim karardı söyle dedim bağırdım
Güncellemeler
+1 yıl
Gaza bastım konuşana kadar ayağımı gazdan çekmiyecem dedim ilerde duvar vardı yine de konuşmadı... Aileleri yemeğe çağırdım herkes oradayken açıklama yapacağım dedim ayağa kalktım... Hepsi güldü yoksa hamilemisiiiiiin dedi eşime ben hiç gülmüyordum çok ciddiydim... Ne hamilesi... Evlendiğimiz günden beri beraber olmadık ki ne hamileliği... Hastamısın, sorun mu var diyince ağlıyor, bakire değilsin de beni mi kandırıyorsun... Hastaysan anlarım sabrederim en azından kafamda soru işareti olmaz dedim
1 ay önce evlendik hala kavuşamadık, karı koca olamadık eşim yanaşmıyor ilişkiye her şey seks değil değil mi?