Not: polis
Yaklaşık 1,5 aydır evliyiz ama aramızda ilişki anlamında hiç bir şey olmadı. Sizce eşim neden böyle?
Not: polis
Yaklaşık 1,5 aydır evliyiz ama aramızda ilişki anlamında hiç bir şey olmadı. Çirkin bir kadın da değilim 170 boyunda 56 kiloyum göğüslerim kalçam ideal. Yeşile bakan ela gözlüyüm beyaz tenliyim. Ama adam da tık yok. Evlenmeden önce 1 yıl sevgili 7 ay nişanlı kaldık. O zaman bile arada dokunuyor öpüyordu evlenince ne değişti. Sevgisinden de hiç şüphem yok...
Yani konuşmayı dene bir ilk önce. İlk önce mevcut sorunu ortaya çıkar ki sonra ona çözüm bulabilesin. Ama sorunun kaynağı burada değil eşinin kendisinde. Burada sadece spekülasyon döner. Sağlıklı bir şekilde yol alman için bizzati ondan bu sorunun kaynağını öğrenmelisin.
Sen şu dediğin kadınsan ben seni her gün kasıklarım ağrıyana kadar yer bitirirdim. Fantezilerimden ilk başta çekinirdin bile. Ela göz falan abov yani şu anlattığın fizikle soluksuz geceler geçirmesi lazım. Üstelik taptaze evlilik. Hadi ben hayvanım da eminim bir çok erkek de yapardı pek çok şey. Seninki kesin ib. ne
Lan böyle hatunlar da hep gizli ib. nelere gidiyor ha...
+1
Bunun altında cinsel özgüven sorunu yatıyor olabilir. Buna sebep olacak ereksiyon ya da erken boşalma sorunları olabilir. Ancak hangisi olursa olsun terapiyle çözümü mümkündür bu sorunların heepsinin.
Bu anlattığın boşanma sebebi belki psikolojik bir sorunu var ya da gizli gay olabilir eşin bir doktora gitmeye ikna et yoksa boşanacağım senden de. Sevgi karın doyurmuyor bir süre sonra başkasından ararsın sevginin dokunarak da olması gerekir hiç yoktansa bi sarılma öpme olmalı.
Cevap
28Cevap
O adamı kaldır balkondan aşağı fırala
Derhal ailene söyle ve ayrıl
Senin adamın arızalı. Net. Başka toz pembe açıklamq bekleme. Ne yani eve jgl mu çağıracak ne yapacak. Gitsin defolsun.
boşanma sebebi resmen, o ne öyle. git açık açık sor kardeşim derdin ne senin diye. keyfini mi bekleyeceksin onun.
Sana bişey diyim mi o çok kötü bi durum benim bi arkadaşımın kocasıda öyleydi
çok garip cidden insan cinsel yönelimini bile sorgular yani
Esinizde eşcinsel yönelim olabilir. Normal değil bu durum
Bencede
Oha ya yazıklar olsun o adama, yuh diyorum.
Elde etmiş olmanın hazzını yaşamakla meşgul sanırım eşiniz.
Çok özel bir durum gerçekten konuşalım mı mı bu konuyu
baakiremişin yoksa hallaa saglık sorunu olabilir
Adam tobe mi etti ne sana ya vardır bir neden ama nedir acaba
Tek sorum var hiç ilişki yaşamadınız mi gerdek gecesinde bile mi? gerdek gecesinde dahi mi olmadı
Soruda dediği gibi olmadı
Bu çok garip, yani acaba büyü falan mı yaptı eski sevgilisi? Ben böyle şeylere inanırım bak bu olabilir çünkü sevgiliyken dokunan eden adam evliyken neden dokunmasin?
Muhtemelen öyledir. Soğutma büyüsü vs var bıçak gibi keskin
Yani tarif ettiğin bir kadını kim istemez ki sen biraz yaklaşmayı denedin mi
Evet
Peki sen bu olay olmadıkça dahada sert ve tutkulu yapsın istiyor musun
Bazısı böyledir. Elde edince buz gibi soğur. Anlamaksa mümkün değildir! Böyle ömür asla geçmez.. Bir an önce ayrılın bence.
Seni daha iyi tanıması soğutmuş olabilir mi mesela vajinan göğüslerini daha detaylı görmesi ya da bazı konularda seni yetersiz bulması seni eksik bulması gibi şeyler olabilir mi?
Görmedi ve soğutucak bir yanı da yok
Anlattığına göre güzel alimlisin kocanın libidosu düşüktür
Kokuyor musun yoksa, bir erkek hele ki yeni evliyse asla karısından kaçmaz.
1 kere korkarım 2 kere dimi elinde sonunda olucak ama eşim istemedi
Benim mesela kan fobim var , bakire mıza yaklaşınca huylanıp uzaklaşırım. Bilmiyorum düşük ihtimal ama hala bakireysen yapmaya korkuyor olabilir.
Sen girişimde bulun bakalım ne olacak
Kaç kez bulundum ama tık yok
saka yapiyosun nasil dokunmadan duruyo
Bilmiyorum istemiyor
bi hastaligi var mi
şu an aranızda ne sıklıkla ilişki oluyor
Hiç olmadı
Ereksiyon sorunu var mı eşinin
Bilmiyorum
Ne demek istediğimi istersen anlatayım sorun yoksa eğer
1.5 yıldır hiç ilişki olmadı mı?
Hayır
İyide niye olmuyor sen yapmak istediğinde ne diyor. Kendisi bi a normallik olduğunun farkında değil mi sorun ne yani
Aldatırım ki net ya da ayrılırım
Elde edince hevesi geçmişte olabilir bak
Bir şekilde senden soğumuş olabilir
Demek ki ereksiyon sorunu var
Burcu ney önce onu söyleyin
Onun burcu başak yükseleni koç benim burcum aslan yükselenim terazi
Arkadaşım açık söylüyorum eşinin ya doğum tarihi yanlış ya da doğduğu saati yanlış biliyorsunuz
Hayır eminim
Dilersen istek atabilirsin bu sorunun nasıl çözüleceğini biliyorum bir şey önereceğim
Doğduğunda eşlik etmiş olmalısınız
1.5 ayda kaç kez oldu ilişkiniz?
Hiç olmadı
Nasıl yani evlendiniz ve hiç ilişkiye girmediniz mi? Peki aranızda bunun sohbeti muhabbeti olmadı mı? Yakınlaşma, öpme vs aynı yatakta yatıyorsunuz sonuçta.
Soruyu düzgünce okusan
Okudum anladım. Yani arkadaşça yaşıyorsunuz şu anda o kısmı merak ediyorum o yüzden önce bunu çözmeniz lazım. Niye karşı karşıya oturup konuşmuyorsunuz bunu.
Doktora gitmeniz lazım
Belki o da benim gibi aşırı utangaçtır
mastürbasyon da yardimci olunur
Cinsellik olmadı mi
Evet
Hiç siftah yokmu
Yok
Belki istikrarsızdir. Karşına kalıp konuşmalisin
Gay belkide
Ona sor
Bilemiyorum
Son güncellemen o meslek çok sıkıntı uzak mesafe mi yaşadınız evlilik öncesi
Hayır ikimizde edirnedeydik
Anladım bence durum normal değil benimde polis sevgilim var oda yoğun çalışıyor ama çok istekli sen biraz onun telefonunu filan kurcala başka bir durum olabilir ya da cinsel sorunlarıda olabilir erken gelmek ya da sertleşememek gibi belki o yüzden yaklaşamıyordur çekiniyordur
Telefonuna zaten hep bakıyorum öyle bir şey değil bence
O zaman cinsel sorunu var bence uygun bianda konuş onla ama sakin sakin onu sevdiğini onla olmayı istediğini söyle öp filan yinede yanaşmazsa sıkıntı
tuhaf insan bi dener
Gay olabilir
iktidarsızlık vardir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?