23 yaşındayım 1 ay önce evlendik o da 27 yasinda.1 aydır hic ne cinsel bi muhabbet açıldı ne de oldu. Çok sessiz içine kapanık bi adam 4 yıllık ilişkimizde de böyleydi ama bu durum normal mi sizce neden olabilir utanıyor olabilir mi? Ben konu açınca da hiçbir tepki alamıyorum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılMerhaba, bu durum elbette ki normal değildir, genelde bu tip durumun nedeni, yaşadığı korkular, utanma duygusu gibi durumlara bağlı olarak kadınlar olur. Ancak bir aydır karısına yaklaşmaya, hele hele daha önce 4 yıllık ilişkisi olmasına rağmen uzak duran bir erkeğin bu davranışları asla normal değildir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gerçekten böyle sorularda şunu anlıyorum ki gerçekten insanlar değişik değişik yani şahsen benim şu anki düşüncem biraz da 3 yıl önce boşandığımdan dolayı ben düşünüyorum şahsen ben tekrar evlenirsem artık daha fazla ilişkiye girerim ama bilemiyorum yani böyle sorular gördükçe acaba diyorum yani acaba gerdek gecesinde bir defa ilişki yaşadıktan sonra benim için de böyle ilişkiye olan hevesim, isteğim vesaire biter mi? Yani düşünmekten jendimi alamıyorum bu sefer
00 Yorumla
+1 yılÖncelikle yaşadığınız büyük bir sorun, sağlıklı her birey cinsel yaşama sahip olmalıdır.
Ülkemizde devlet, insanların cinsel yaşamına çok farklı açıdan yaklaşır. Bekar bireylerin seks yapma ihtimallerini minimalize etmeye çalışırken, evlilik dahilinde ise maksimizasyon politikası izler. Kısacası eşinle beraber bir sağlık kuruluşuna konu hakkında başvurursanız, SGK kapsamında gerekli her türlü yardımı alırsınız...
Geçmiş olsun...00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. madem böyle kardeş kardeş oturacaktınız neden evlendiniz. yahu evlilik cinsel tabanlı bir kurumdur temel taşı cinselliktir.
bir beraberlikte cinsellik yaşanacaksa nikah şartı vardır. eğer cinsellik yaşanmayacaksa nikah şartı yoktur çünkü dost arkadaştır nikahsız bir arada durabilir. siz neden evlendiniz derdiniz neydi madem böyle olacaktı00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
33
Cevap
120Cevap
+1 yılbence eşinde psikolojik olarak bir sorun problem olabilir yani erekte olmuyor olabilir ya da cinsellik hissetmiyor olabilir aksi halde normal değil en verimli güzel ve çekici olduğun yaşlardasın aynı evin içinde yanaşmaması mümkün değil demekki hissetmiyor
10 Yorumla
+1 yılNormal canim herkesin akli uckurunda degil bazi aptal insanlar geymi filan demis beyinlerine sctiklarim bide cinsel terapist demis bos bos seyler konusun ima edin agzini arayin ya da acik acik soyleyin beyinsiz insanlar sorun aramak icin hazirda bekliyomus sanki e tabi herkesle yasadiklari icin tum insanlari kendileri gibi saniyolar sllsls bunun belli bi zamani yok ayrica su zaman olcak bu zaman olcak diye sartlamayin kendinizi sadece biraz zamana ihtiyaciniz var okadar
11 Yorumla- +1 yıl
Tbrk ediyorum 👏👏👏👏
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadınlar playbpylara sabh akiam yavşayıp onları şımarttıkları için onlar her açıdan ve her yerde rahatlarken kadınların ezip hor gördüğü efendi erkekler için hayat çok zor... Hemcinslerinizin yaptığı korkunç zulümlerin bedelini ödüyorsunuz maalesef...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKardeşim muhafazakar olabilirsiniz, bu iş gecikmiş de olabilir çoook çok büyük hata ama olabilir.
Siz aşağıdaki, hele ki şu kapalı olu da tecrübelilyim diyen alenen erkek olan kişiye hiç aldanmayın olur mu?
Eşinize yanaşın, güzel bir gelecek sizi bekliyor, siz helal dairedesiniz. Mutluluklar.03 Yorumla- +1 yıl
Benim soruma da bakar mısın acaba bu konuyla ilgili.
Cevap sahibi+1 yıl@EricaFeuer sorunuz nerede?
- +1 yıl
Profilimdeki soru.
Gizli Üye(30-35)+1 yılMuhafazakar bir birey ise yurtlarda kalmışsa eğer onlarin yemegine sap atarlar bol bol belki ondandır. Eğer ki sen ona bunu söyleyemiyorsun cinsel istek arttırıcı ilaç içir o farledene içeceğe ya da yemeğe at. O akşam yine bisiler olmazsa bu sefer kesin rahatsızlığı vardir derim.
Sabah uyanınca insan ereksiyon olur uykundan uyandığı icin. Sabah önüne dikkatli bak sertlik var mi?
Üzüldüm gerçekten bu yüzden nice yuvalar dağıldı.00 YorumlaEşinizin bekarlıktan kalan mastürbasyon alışkanlığı olabilir ama yeni evli olmanız hiç yataktan çıkmayacaksınız anlamına gelmesede sizi bu kadar boş bırakması sizcede çok tehlikeli değilmi? Şaşırdım. Çalışıyormusunuz? Yok ev hanımımı
06 Yorumla
Soran+1 yılNormalde çalışıyordum evlenince çıktım işten ama biraz ev düzenini oturunca tekrar girerim 5 6 ay sonra
Soran+1 yılHiç ilişkiye girmedik değilim
Soran+1 yılDenedim ama kaçıyor hep benim de hevesim kaçtı
Soran+1 yılOlur
+1 yılBunu eşinle konuş gerekirse bu konuda uzman birinden destek alın yani size yol göstersin ikinizi dinlesin istekleriniz ve beklentileriniz neler onu dinlesin bilsin sonra size açıklasın
24 Yorumla- +1 yıl
Nasıl yani sen olsan analtanilrimisin başkasına
- +1 yıl
Eğer evliliğim bitme derecesine geldiyse , Yatak odasındaki özel anlar dışında evet bunu uzman biriyle görüşürdum psikiyatriste anlatırdım. Bunda ayıp bir şey yok sonuçta evliliğimi kurtarmak adına çaba sarf ediyorum
- +1 yıl
İşte o ise girince hiç bir özel şey kalmıyor.. her şey internet te var artık.. uzman benden çok ne bikiyir acaba
- +1 yıl
Senin ne bildiğini bilmiyorum ama psikoloji diye bir şey var uzman onu biliyor
- Cinsel Yaşam konusunda 461 cevap paylaştı.
+1 yılya eleman gay
ya da kalkmıyor
ya da senle para ıcın evlendı , iğreniyor.
baska acıklaması yok. 3 gunu bahsetmıyoruz 1 ay yahu 30 gun 720 saat .02 Yorumla
Soran+1 yılParayı geç o yok djsjwjhe
- +1 yıl
bacım ,
entresan bır durum 720 saat 1 ay . farkında mısın?
bı elıne alıp kontrol ettınmıydı ? var dmeı yerınde bılgın var yanı
Bence sen teşvik etmelisin yani şahsen ben öyle yapardım ondan değil kendim teklif ederdim kısacası at yatağa işte ☺
323 Yorumla- +1 yıl
Doğru düşünce @zeroe bende onu o şekilde yapardım
- +1 yıl
@yalnız_adam-25 yani çokta bir zahmeti yok atacaksın yatağa o kadar
- +1 yıl
Evet ama onunda istemesi lazım zorla sevişmek güzel değil karşılık olmalı @zeroe
- +1 yıl
@yalnız_adam-25 öylesini nereden bulacaksın
- +1 yıl
Sen olsan nasıl davranırdın mesela @zeroe
- +1 yıl
@yalnız_adam-25 yani her gün saatlerce bence güzel olabilir
- +1 yıl
Haklısın hiç zamanı olmamalı insan her zaman kendini hazırda tutmalı @zeroe
- +1 yıl
@yalnız_adam-25 kesinlikle ne olur ne olmaz hazırda kalmak gerek
+1 yılTabi ki normal değil. Niye evlendin böyle bir adamla?
37 Yorumla
Soran+1 yılBilemezdim ki
- +1 yıl
4 yıl hiç cinsel bir konu açmamasından, seni arzulamamasından anlaman gerekiyordu.
Soran+1 yılDindar insanlarız oyle muhabbetler yapmadık hix
- +1 yıl
Kalırsın o zaman böyle
Soran+1 yılSen iyi biliyorsun demekki sen kalmazsın o zaman
- +1 yıl
Evet tecrübeliyimdir
- +1 yıl
@kamperastil evli misin sen
+1 yılEşiniz büyük ihtimal benim gibi muhtemelen ben evlenirsem eğer bu şekilde olurum. Eğer bu yüzden ise o kadar zor ki istemek. Sizin biraz bir şeyler yapabilmeniz lazım.
17 Yorumla- +1 yıl
Ayrıca bu normal bir durum birçok cinsellik düşkünü normal değil dese de gayet normal.
- +1 yıl
Ohaa gercekmisiniz siz ya
- +1 yıl
Evet nesi var acaba?
- +1 yıl
Biseyi oldugundan degil boyle dogrudan cinsellik dusunmeyen insanlarin olmasi guzel zaten benim gorusume gore evlilik oncesine kadar aseksuel gibi yasamak lazim ne kadar az munasebet fiziksel ve duygusal olarak karsicinsle o kadar iyi diye dusunuyom ondan dedim hatta dogrudan sifir duzeyinde insanin kendiyle bile
- +1 yıl
Evet fakat ben de cinsellik karşıtı değilim. Evlenmeden bende karşıyım ama evlendikten sonra değilim fakat bulunduğum durum beni karşı olmaya itiyor.
- +1 yıl
Seni klonlamak lazim bence ya sllsls
- +1 yıl
Neden? 🤣🤣
+1 yılDurum tabiki normal değil. Soruyu soralı bir ay olmuş eğer hala bir değişiklik yoksa yorum yaparım ama sorun giderildiyse diyecek birsey kalmamıştır mutluluklar dilerim.
00 Yorumla
u +1 yılHic normal bir durum değil. Eşinle tekrar konuş ve sorunun ne olduğunu sor bu sorunun sebebini öğrenip ona göre çözüm yolu bulmalisiniz.
Gerekirse bir doktora danişabilirsiniz.00 YorumlaFiziki ya da psikolojik bir problem var lakin ne 🤔
Bu durumun anormal olduğunu kabullenip bir iki doktora görünmesinde fayda var zira sende meryem ana değilsin00 Yorumla
+1 yılBence bi doktora gitmeyi öner. Belki psikolojik olarak rahat değildir. Diğer davranışlarında herhangi bir sorun yoksa eğer bir doktora gitmelisiniz derim.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNasıl insanlar var ya ben olsam var ya öyle bir tadını çıkartırım ki yatak odasının tavanına ayna yaparım hatunun gözü dışarı kaymasın diye belini kütletirim içinden çıkmam şans yok şans anca tek gecelik ilişki yaşayayım
017 Yorumla
Soran+1 yılSakin ol snsnsb
Cevap sahibi+1 yılSinirlendim valla kesin fıstık gibi hatunsun bu yaşta evliysen evire çevire belini kütlenmeli eşini al karşına konuş açıl söyle hakkın söylemek arzulamak cinselliği yaşamak sanada günah
Soran+1 yılYani güzel ve bakımlı olduğumu düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılGördüğüm kadarıyla güzel kadınların pek şansı olmuyor evlilikte bence al eşini karşına güzel güzel konuş onu uyar sen yanaş Başkan çıkart adamı
Soran+1 yılOlmuyor kaciyor hep benim de hevesimi kacirdi
Cevap sahibi+1 yıl@linley annenden mi biliyorsun bunları anneni mezarında kemiklerini birleştirip silkeyim…. Ben kadına yaz demedim sadece eşine yanaşmasını söyledim annenin ölüsünü silkeyim nasıl bir o çocuğu doğurmuş sa
Cevap sahibi+1 yıl@linley o saçlar ne fakir o evladı seni 🤣ananı silkeyim traş paranı veririm kabul mu 🤣
Soran+1 yılHey sakın ol o küfürler ne
Cevap sahibi+1 yıl@linley o punun fırlattığı benim görüşüme yorum yapma senin ananı karını mı silktim dert oldu sana kadına yazılsam hesabım açık olur git traş ol senin namusunun ya tipine bak afganlara benzeyen o evladı seni bak yoluna
Cevap sahibi+1 yılO sataşıyor bana görmüyor musun sana yürüsem hesabım açık olur namuslu ayaklarına yatıyor bana yaz desen bak nasıl atlıyor kavat
Cevap sahibi+1 yıl@linley su saçlarının haline bak 22 yaşında soytarı zibidi gibi dolanma kendine çeki düzen ver maymunla yarıştın doğarken tipinden belli benden yakışıklısın aynen beni görsen kıskançlıktan kendini yersin sana bu kadar yorum yeter senin gibilerine cvp verildikçe kendini bir halt sanan amdavallardansın, kadın sana yazsa sapıklık yapmaya başlarsın ah ulan şu namuslu görünen namus suz lardan çektiğimiz fazla.. by
Cevap sahibi+1 yıl@linley iban gönder aç tavuk traş parası gönderecem sana tipe bak 🤣🤣ekran görüntüsünü aldım baktıkça tipine gülecem 🤣🤣
Cinsel Yaşam konusunda 514 cevap paylaştı. Boşan derhal.
4 sene birliktelik, sonra evlenmiş 1 ay geçmiş ve hala yanaşmamışsa o adamda ya sorun vardır ya da eşcinseldir.02 Yorumla
Soran+1 yılUtangaç belki
Gizli Üye(30-35)+1 yılBizim ülkede cinsellik istemeyen erkek seven erkektir diye bir düşünce var ya kızlar arasında
doğrusu şu Cinsellik istemeyen erkek aleti kalkmayan erkektir
Kimisi var günde 2-3 ister kimisi haftada 2-3 kimisi ayda 1
Herkes farklı02 Yorumla
Soran+1 yılHiç mi sevmeyen yoktur ki
Cevap sahibi+1 yılÇekici gelen birisi ile cinsellik düşünülür. Hele aşıksa daha çok cinsellik düşünülür. Ama libidosu düşük birisi ise seks yapmak istemez. Sertleşmez penisi. Enerji veren libido arttıran gıdalarla, ayrıca tahrik etmeye çalışmanla isteğini arttırabilirsin ama çok değişiklik olmaz
ayda 1 yapıyorsa belki 2 hadi 3 olsun
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen olsam pantolonu indirip yaprağını alır yaparım. Libidom yükselmişse dinlemem valla isterse kıçı ağrısın 😂😂😂😂
47 Yorumla- +1 yıl
En iyisi😂
Cevap sahibi+1 yıl🤣🤣🤣🤣
- +1 yıl
Evet senin gibi yapan oldu biliyorum adam durmus gelin damadi soyup atmis yataga cikmis ustune 😂😂😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılEee ne var bunda
Cevap sahibi+1 yılHep erkek mi atlayacak olm
- +1 yıl
Sende haklisin birsey yok ama aklima temel fikrasi geldi
Fadime temele kadin haklari var eşitlik var gep senmi ustte olacaksin temel uzan bende kucaga cikacam demis ve kucaga cikinca temel fadime ne farketti yine benim mikim sana girdi demiş 🙊🙉🙈😂😂🙉🙉🙉🙉
Cevap sahibi+1 yılAhahha o kadar komikti ki gülmekten babaannemi yedim şimdi evi de yiycem aw
Yok artık daha neler? Bu kadar utangaçlık herkese fazla. Hiç mi sormuyorsun adam senin derdin ne diye?
00 Yorumlahiç normal değil. beraber bir danışmana gitmelisiniz bence. istemeyebilir danışmanı ama bir bahane bulmalısın götürebilmek için.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılevlilik öncesi de hiç konusu açılmadıysa hiç bi yakınlaşma olmadıysa gay olma olasılığı yüksek bence.
00 Yorumla
+1 yıleşcinsellik durumu olabilir mi bi cinsel terapisttr fayda var bence
09 Yorumla- +1 yıl
hanımefendi eşinizin gay olabileceğini düşünmediniz mi gerçekten. d
Soran+1 yılSoruyu soran benim düşünüyorum artık maalesef
- +1 yıl
eşi bir kadını arzulamıyor olabilir günümüzde eşcinseller toplum tarafından yadırganmamak adına evlilikler yapabiliyor bilginize
- +1 yıl
Soran kişisini karıştırmışım kusura bakmayın gizli kullanıcıymışsınız
- +1 yıl
Arzulamamak değil utangaç ise bu engel oluyor bende öyleyim. Utanç bu tarz şeylerin önüne geçebiliyor. Utangaçlığın da bir duygu durumu olduğunu unutmayın.
- +1 yıl
Yanliş düşünüyorsun
Gay olan kişi evlenmez sende aklina gelmeyen anormal bir durum oldumu - +1 yıl
yaptığınız genellemeleri yanlış buldum gay insanlar toplum tarafından dışlanmamak adına evlenebilirler evlenmeyedebilirler utangaçlıktsn olabileceği gibi gay gibi durumlardan da olabilir geçmiş travmalardan da
+1 yılAcaba eşinin sağlık sorunu olabilir mi veya eşcinsel olabilir mi neden yaomadı bı ay olmuş
02 Yorumla
Soran+1 yılBisey de söylemiyor
- +1 yıl
Anladım bana yazarmısın bi kaç sorum olacaktı
+1 yıleşinde cinsel yönden yetersizlik korkusu ya da ilgi duyduğu alan karşı cins değil başka sonuç çıkmaz bu durumdan
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 423 cevap paylaştı. Konu açma konuşma icraat oluştur her hangi bir tercih meselesi söz konusu değilse istediğin olur heralde :)
00 YorumlaUtanıyor olabilir. Bu konuyu ilk eşinle konuş. Yapmak istemediğini söylerse aseksüeldir net.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bu adam hayatta o işi yapmaz. Yapamaz. Fazla vakit kaybetme ve boşanma davası aç. Tek celsede boşanırsın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ne utanması la, adam totoş belliki 1 aydır nedir arkadaş. Teknik olarak sizin en az haftanın 5 günü sevişmeniz lazım :D :D
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılEzik yaptınız evi aydır hiç birbirinize dokunmadığınız evlilik bozuk sanki
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Pasiftir belkide belli olmasın diye evlenmiştir var öyleleri
00 YorumlaSorunu vardır, 4 yıldır niye bir şey dememiş saçma, kalkmiyordur
00 YorumlaNormal bir durum değil. Aseksuel ya da gay olabilir mi?
00 Yorumla
+1 yılSoru trol mu. 4 sene hicmi açılmadı konu. , Din kitap tamam. Evlendiniz. Opusmede mi yok. ?
00 YorumlaAynı yatakta yatmıtor musunuz? İnsan nasıl dayanır.
00 Yorumla
+1 yılYuh :) 4 senelik maziden sonra :) bu kadar utanması da garip
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 627 cevap paylaştı.
+1 yılEşin gay mi 🙄 Yani insan karşısına alır
Konuşur der ki Evliyiz karı kocayız
Artık ihtiyaçlarımı gider 😅00 Yorumla esınde sorun olabılırr
eger sorunu varsa senınle neden evlendıyada sana durumuanlatmalıydıı00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hiç normal değil. Nasıl evlendiriniz peki. Nasıl buldunuz birbirinizi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 900 cevap paylaştı. garip. adamlar gerdek gecesi hamile bırakıyor be :)
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle hayır. 20 yaşında 60 yaş hayatı yaşamak nesi normal olabilir
00 Yorumla
+1 yılHiç normal değil insanın canı ister sonuçta Patara kütere 😁🤪
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Hic normal degil. Kaciyosa resti cek, sorun neyse konussun acik acik. Yoksa ayrilicam de.
00 Yorumla4 yılda anlayacaktın işte :D şimdi bir ömür isteksiz bir adamla takılacaksın lol
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen de çok utangacım şu an bekarim ve bakirim ama böyle bi durumda 1 ay dayanamazdım en fazla 1-2 gün o da belki, O değilde hiç mi çıplak görmediniz birbirinizi bir aydır
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevliyim. açıkçası bir erkeğin bu kadar çekingen olmasındaki tek sebep sertleşme sorunudur. sertleştiğini gördün mü hiç evde?
02 Yorumla
Soran+1 yılHayir
Cevap sahibi+1 yılsertleşmiyor. cinsel heyecanı sıfır. sendeki isteği de anlayamaz. benim eşim de beni anlayamıyor. çok seviyosun ama boşan demekten başka yolum yok
+1 yılkendini ona bir meze olarak sunmayı dene iç ve dış giyimin ile
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen güzel seksi gecelik giy yanına yanaş sevişmeyi sen başlat penisini avuçla mastürbasyon yap ona o zaman bak bakalım yerinde durabiliyormu 😊
02 Yorumla
Soran+1 yılDenicem bunuu
Cevap sahibi+1 yılEşim her seferinde beni bu şekilde baştan çıkarmayı başarıyor yorgun olduğum zamanlarda
+1 yılne olacak bu böyle sen bu el kızını oturtmak içinmi aldın diye sormuyonmu :D
00 Yorumla
+1 yılNasıl ya 4 sene hiç konuşmadıniz mi bunları..öyle evlilik olmaz
00 Yorumla
Oturup konuş bu konunun senin için önemli olduğunu söyle ona utanma bence.00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılHem 4 senelik işişlimiz var hemde hala yapmıyorsunuz sana göre normal mi neden evlendiniz ki siz, hadi o yapmıyor utanıyor söylemeye diyelim sen söyle yapalım diye evlisiniz artık
01 Yorumla- +1 yıl
Kalkmıyor mu yoksa hiçim el atmadın be kızım yan
Gizli Üye(18-24)+1 yılevet çok normal hiç evlilikte cinsellik olur mu duymadım ben
30 Yorumla
+1 yılEvlenmeden önce sen vermiyordun, şimdi de kocan. İyi yapmış 😂😂😂
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. 1 aydır boş durması çok saçma başkası olsa hergün yapar şaka gibi adam sakın gay olmasın 😂😂
02 Yorumla
Soran+1 yılDeme ya
Cinsellik olmadan evlilik yürümez. Neden konuşmuyorsunuz utanacak ne var evlisiniz artık
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsen onun gözünü aç yatakta şeyine dokun senden cesaret alsın teklif et istekli olduğunu belli et
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsevişmenin tadını zevkini alsanız saatlerce sevişiceksiniz
Gizli Üye(36-45)+1 yılSanırım deliği bulamıyor, ben tornacıyım yardımcı oluruz😆😆
00 YorumlaSilik karakterli biriyle evlenmekle hata yapmışsın o ne öyle
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılBu şekilde evlilik yürümez temelinde var cinsellik yazık
00 Yorumla - Devamını Gör (93)
Devamını Gör(138)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > 1 aylık evliyiz daha sevişmedik, normal mi eşimin uzak durması?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler