Cinsel Yaşam Minyon kadınlar yatakta daha mı ateşlidir? (Sayfa 2) hazallk Takip Et Yoda Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 320 Minyon kadınlar yatakta daha mı ateşlidir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 23 kişi beğendi
acexx Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 465 cevap paylaştı. Uzun uzun çam ağacı / Kısa kısa gül ağacı / Çamı dağlar koklar / Gülü ağalar koklar... bence pek alakalı degil ama 😁😁 1 0 Yorumla
Akkbeyy Takip Et Bilge Yaş: 47 +1 yıl Aynen aynen ufak tefekler ama çok ateşim lezzetlidir 1 0 Yorumla
sahtehesaplar Takip Et Xper 4 Yaş: 40 +1 yıl Hayır. Her şekle, her pozisyona sokulduğu için daha çekicidir 1 0 Yorumla
Serkaan855 Takip Et Xper 4 Yaş: 37 +1 yıl İsteği bilmem ama çok çekici ve tatlılar uzunlar itici 1 0 Yorumla
Beyazcercevelim Takip Et Yoda Yaş: 46 +1 yıl kisayi yatakda uzunu ayakta demisler. boyla bospa alakasi yok 1 0 Yorumla
1Mayıs1990 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Kadına bağlı seks arzu tutku boy ile ilgili değil bence 3 0 Yorumla
aşklazımbucocuA Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Evet ya hem kucağa alması daha kolay havada yapmak en guzeli 1 0 Yorumla
dragon_gril009 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 +1 yıl Minyon kızları herkes sever 9 14 Yorumla animeci34 +1 yıl Minyon musun Yorumla dragon_gril009 +1 yıl Evet Yorumla animeci34 +1 yıl İstanbul'da mısın Yorumla dragon_gril009 +1 yıl Hm hm Yorumla dragon_gril009 +1 yıl Niye. Ki Yorumla animeci34 +1 yıl Tanışmak istiyorum Yorumla animeci34 +1 yıl Olur mu? Yorumla dragon_gril009 +1 yıl Sevgilim var zaten ☺️ Yorumla animeci34 +1 yıl Kim? Yorumla dragon_gril009 +1 yıl Napicaksin tanimiyom ki☺️ Yorumla animeci34 +1 yıl Buradan mı tanıştın Yorumla dragon_gril009 +1 yıl Hayır buradan değil Yorumla animeci34 +1 yıl Arkadaş olmak için konuşamaz mıyız? Yorumla uzaylı07 +1 yıl ıddalımısın pekı sende Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Yok aga, minyon kız iki defa miktim, ikisi de elimde kalıyordu. bir daha olmaz. Herkes boyuna göre işe kalksın. 😁 1 0 Yorumla
Stronger-ist Takip Et Xper 5 Yaş: 40 +1 yıl Olabilitesi yüksek. şu an işteyim ama aklım skşte:) :) :) 2 0 Yorumla
darrrrbelimatttkapp Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. minyon uzun sac kivrik vucut yatakta candir haa bide 80b meme 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Minyonum zevk veririm herhalde 8 7 Yorumla Sarp___Nıkılsın +1 yıl Boy kilo kaç Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Sarp___Nıkılsın Boy 1.60 47 kilo da Yorumla Sarp___Nıkılsın +1 yıl Harbi minyon😍😍😍😍 tam kucaklik Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Sarp___Nıkılsın İyi yani öyle mi zayıf değil mi sence Yorumla Sarp___Nıkılsın +1 yıl Saçmalama Minyon kız zayıf olur ondan minyon diyoruz ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Sarp___Nıkılsın Güzel mi yani bu durum Yorumla Sarp___Nıkılsın +1 yıl Niye şimdi değil başka zaman.. Yorumla
038kys038 Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Minyon ve zayıf daha güzel Her pozisyonu rahatca yapar 1 0 Yorumla
sarısapsarı8 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl bencede biz minyonlar❤ 9 1 Yorumla Sarp___Nıkılsın +1 yıl Minton misun Yorumla
adrenalin64 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 39% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Belli olmuyor bu işlere. 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Offf ateş eder ateşş😂 1 0 Yorumla
Cafer123456789 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 308 cevap paylaştı. Kesinlikle öyledirler. 1 0 Yorumla
joeblack18 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 43% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 842 cevap paylaştı. Daha iyi pozisyona geldikleri aşikar. 1 0 Yorumla
Aşkı_Orbit Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl Bilemiyorum ama benim gördüklerim ateşliydi 🤣🤣🤣 1 0 Yorumla
EvreninEvrimsizAdamı Takip Et Master Yaş: 28 , eic 43% +1 yıl Yüzü minyon ama fiziği yerinde olmalı 1 0 Yorumla
DenizinDili Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 30% +1 yıl Ben hiç kadın görmedim.. Nasıl bişey o? 1 0 Yorumla
Hlly-UMG Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Evet ve dar oluyorlar 1 0 Yorumla
DELİKANLIPRENSSSS Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 698 cevap paylaştı. Minyonlukla alakası yok bence 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı. Tabiisi. Diğerleri at gibi saman yer. 1 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı. Bu libido meselesi boy değil. 1 0 Yorumla
Adanaaşk Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. evet, daha hareketli oluyorlar. 1 0 Yorumla
Tavşandişlii Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Sanmıyorum saçma uzunlar ne olacak o zaman 2 1 Yorumla vvurucuuu +1 yıl Super Yorumla
EtiFit Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 324 cevap paylaştı. evet yatak da minyonlar cok daha iyi 1 0 Yorumla
Alemdaralii Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Bence genelleme yapmak zor 2 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
160Cevap
Uzun uzun çam ağacı / Kısa kısa gül ağacı / Çamı dağlar koklar / Gülü ağalar koklar... bence pek alakalı degil ama 😁😁
Aynen aynen ufak tefekler ama çok ateşim lezzetlidir
Hayır. Her şekle, her pozisyona sokulduğu için daha çekicidir
İsteği bilmem ama çok çekici ve tatlılar uzunlar itici
kisayi yatakda uzunu ayakta demisler. boyla bospa alakasi yok
Kadına bağlı seks arzu tutku boy ile ilgili değil bence
Evet ya hem kucağa alması daha kolay havada yapmak en guzeli
Minyon kızları herkes sever
Minyon musun
Evet
İstanbul'da mısın
Hm hm
Niye. Ki
Tanışmak istiyorum
Olur mu?
Sevgilim var zaten ☺️
Kim?
Napicaksin tanimiyom ki☺️
Buradan mı tanıştın
Hayır buradan değil
Arkadaş olmak için konuşamaz mıyız?
ıddalımısın pekı sende
Yok aga, minyon kız iki defa miktim, ikisi de elimde kalıyordu. bir daha olmaz. Herkes boyuna göre işe kalksın. 😁
Olabilitesi yüksek. şu an işteyim ama aklım skşte:) :) :)
minyon uzun sac kivrik vucut yatakta candir haa bide 80b meme
Minyon kadınlar çok dar oluyor içine alamıyor daha 🤔
Minyonum zevk veririm herhalde
Boy kilo kaç
@Sarp___Nıkılsın
Boy 1.60 47 kilo da
Harbi minyon😍😍😍😍 tam kucaklik
@Sarp___Nıkılsın
İyi yani öyle mi zayıf değil mi sence
Saçmalama Minyon kız zayıf olur ondan minyon diyoruz ya
@Sarp___Nıkılsın
Güzel mi yani bu durum
Niye şimdi değil başka zaman..
Minyon ve zayıf daha güzel Her pozisyonu rahatca yapar
bencede biz minyonlar❤
Minton misun
Boyle seylerde genellemeler genelde sacma
Uzunlar isyanda ifngfdjfk
Belli olmuyor bu işlere.
Offf ateş eder ateşş😂
Canum minyin kadin cekti
bence biraz öyle kızmasın kimse
Uzun sokakta kısa yatakda olur
Kesinlikle öyledirler.
Daha iyi pozisyona geldikleri aşikar.
Bilemiyorum ama benim gördüklerim ateşliydi 🤣🤣🤣
Yüzü minyon ama fiziği yerinde olmalı
Ben hiç kadın görmedim.. Nasıl bişey o?
Evet ve dar oluyorlar
Minyonlukla alakası yok bence
Kısa boylu karınların kendini avutma şekli😂😂
Alakası yok. atesli hatun ateşli dir
Tabiisi. Diğerleri at gibi saman yer.
Bu libido meselesi boy değil.
Yaptıklarımın çoğu öyleydi
Sanmıyorum
Uzunlar savunmaya geçmiş😂😂
Fiziğe bağlı eğer güzelse fiziği evet.
Uzun kadınları yedirmem size
Kesinlikle öyledir
Alakası yok.
1.70 kadınlar <3 ben
Alakası yok ateş ile bunun
evet, daha hareketli oluyorlar.
Sanmıyorum saçma uzunlar ne olacak o zaman
Super
kısa kizların avuntusu bence:)
Kadindan kadina degisir bence
Evet kesinle kısa boylu kadınlar daha ateşli
Bence hareket manevrasi daha iyi oldugundandir
Hayır canım bu tamamen bir şehir efsanesi.
Daha estetik ve hareket kabiliyeti yüksek
Uzun daha iyidir.
Evettt
Kesinlikle
Bence at gibi hatunlar daha ateşlidir.
Boy u degıl işlevi
Duymadın mı bunu 😂😂😂
Evet oyle daha istekli oluyo :)
evet yatak da minyonlar cok daha iyi
Erkeklerin gozdesidir minyonlar
Daha esnek olduğu kesin (:
Kimden ne çıkacağı belli olmaz 😆