Genel olarak şöyle bir kanı var: "Şöyle şöyle olursa daha iyi!" Bu tamamen bir tabu ve şahsımca bir yanlıştır. Demek istediğim fiziksel özelliklerini beğenmediğin ve ilişkiyi geliştirip ileri seviyedeki düzeye taşımadığın biri ile ilişki yaşamayı önermiyorum. Bu insana kısa dönemde zevk verse bile uzun vadede ne yazık ki ilişkiden soğuyabiliyor insanlar. "Sex" iki "bir-birini seven" insanın birlikte yaptığı hoş bir aktivitedir. Sen önündeki seven kelimesini çıkarırsan ortaya tuhaf bir olay çıkmaz mı? Böyle insanlar genellikle hormonlarının etkisinde kalır kanımca. Okuduğun için teşekkür ederim. İlginç bir strateji...
Bunun anatomik fiziksel yapısı ile alakası yok, kişinin kendisi ile ilgili bir durumu bence. Bu tip beklenti ya da öneride olan insanlar bence bunlarla meşgul olacağına genel kültür ve sosyal yapısını geliştirsinler.
Mutlu kadın, seven kadın, sevdiği tarafından aynı his ve ilgiyle karşılık alan kadın ateşli kadındır. Kadın eğer mutsuzsa, sevmediği biriyle beraberse, aklında bir başkası varsa, geçim sıkıntısı, iş/eğitim sorunları varsa, sağlık problemleri varsa o kadın isterse portatif olsun, yine de ateşli olamaz.
Alakasi yok ben 1.72 boyundayim 59 kiloyum eşimde gayet memnun. Neden uzun boylu kadinlari bu kadar gömüyorlar anlamiyorum. Her ikisini de Allah yaratti Kimse ben uzun olmak istiyorum veya kisa istiyorum diye seçim yapamaz kii. Arti kisa boylu kadinlar diyenler eminim bir tane uzun boylu kadinin elini tutmamıştır. Züürt tessellisi
5 cm penis hangi işleve sahip olacak acaba. @Çilek_22. o söz kandırmacadan ibaret 😂demekki neymiş. boyu ve hacmi çok önemliymiş 😂ama ikindi sözün çok doğru. kadında boy değil yataktaki işlevi önemli 😂
var var 😊10 cm de çok kısa. fizikte şöyle bir kural var. sürtünme katsayısı ne kadar çoksa o cismin ısınma oranı o kdar çok olur. şimdi 10 cm bir çubuğun sürtünme katsayısı ile 23 cm bir çobugun sürtünme katsayısı aynı mı olur 😊sütyünme =ateşlenme olduğuna göre ; sürtünen bölgede ateşlenme oranı aynımı olur 😂
Hayır öyle bir şey yok... Yalnız kuvvetli bir erkek yatakta onunla dilediği gibi rahatça oynayacağı için görüntü minyon kadının ateşli olduğu fikrini verir.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kesinlikle öyle zayıf ve minyonlar olarak harika oluyoruz
Yok alaksi libidoyla alakli bir duru m ama benim yanmda olan bikadn zaten azar cok fena biraz masj uyur birz oral herrrr yerne ucar birada mercimgi firna koydumuda ziplar hvaya
Ateşli olmakla vücut yapısının bir alakası yoktur. Ama minyon kadınla daha fazla akrobatik pozisyon denenebilir, daha heyecanlı olabilir. O da kadın bunlara açıksa olur.
Yatakta evirip çevirmek ve tüm pozisyonlara almak daha kolaydır minyonları. Bu da daha çok zevk verir.
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Geçmişte 5 kısa ve minyon, 2 minyon olmayan uzun sevgililerimden yola çıkarak söylemeliyim ki uzunlar daha ateşli o konuda. En azından bana öyleleri denk geldi. Minyonlar çabuk yoruluyor
Her minyon kadın için geçerli değil. Ama bence daha feminen göründükleri için erkeklerin içgüdülerini kabartıp maskülen yanlarını ortaya daha çok çıkarmalarına sebep oluyorlar. Minyon kadınlar candır.
En İyi Cevaplar