Her pozisyona rahatlıkla girebilen, esnek ve kıvrak kadınlar daha mı cezbedicidir?

Her pozisyona rahatlıkla girebilen, esnek ve kıvrak kadınlar daha mı cezbedicidir?

Yeni genelde erkekler yatakta ölü gibi yatıp her şeyi karşındakinden bekleyen kadından nefret ederler.
Kadın yeri gelince altta ezilirken kıvranarak erkeği daha derinlere keşfe çıksın diye yardım edecek yeri gelince erkeğinin üstüne çıktığında kalçasını kıvırarak erkeği dinlenirken tempoyu hiç düşürmeden zevk denizinde yolculuğa çıkaracak
En iyi pozisyon kadının en çok haz aldığı pozisyondur. Bu esnekliğini kendisi için kullanmalı, aklımda kalıcı olacak şeyler çok farklı.
Shhs
Eig için doğru karar.
Kovir misin djd
eşim her zaman aklımda olur zaten
Teşekkürler ✨
Cevap
23Cevap
Çekinmeyen ve her türlü şeyi yapan kadınlar daha akılda kalıcı olur. İnsanın aklını alır onlar.
Hayır değil, asalet tavırlı ve giyinis tarzı estetik ve kadınsı olan. kadınlar daha cekici,. Hemen çeker erkekleri etrafına boyle kadınlar.
Elbette öyle ama seven insan bunu sevdiği ile yaptığı için ona her hareketi normal olarak cezbedici gelecektir.
Kıvrak ve daha ben söylemeden kendisi pozisyon alan kadın daha cazibelidir
Her pozisyona rahatlıkla girebilen, esnek ve kıvrak olamıyorsa bunu erkek halledebilir
daha kalıcı olur evet
Ooofffff tabii kiiiii
Kesinlikle doğru
Sadece akılda kalmaz ki ohııo
Cezbedici değil o bir zirve nirvana oluyor 😅
Evet kesinlikle kıvrak
Kıvrak biriyle olmadığım için henüz bilmiyorum 😂
Evet öyle tabii ki de
Aynen
evet
Evet
Severiz