- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılBen zaten sabah sana anlattım 1.72’ye düşmüşüm Allah kahretsin artık ben de minyon sayılıyorum bence ekstra beyaz ekstra mini ekstra tatlı çıtır olaraktan Bu soruya cevap veriyorum kendi hür irademle evet minyon🥲 kadın olarak bence sekste daha iyiyiz
16 Yorumla- +1 yıl
1.72 minyon olabilemez ebruş 😄
- +1 yıl
Ben daha yutamadım bu 77 den 72 ye düşme gerçeğini 🥲
- +1 yıl
Bir doktorun görüşünde şüpheci ol ikinci ile teyit et üçüncü ile kafa karıştırma 🥲
Başka bir doktara daha görün bence - +1 yıl
Bir insan nasıl 5 cm kısalır yarabbi kafayı yiyecem kaç gündür ha ndjfjfj
- +1 yıl
Gülmeyim ayıp diyorum ama ..😂😂
😐 - +1 yıl
Topuklu ayakkabıyı vücuduma ek organ yaptırmayı düşünüyorum djjdjdjd
En İyi Cevaplar
+1 yılYataktaki başarının fizikle alakalı olmadığına eminim.. Sadece biraz daha rahat hareket edebilme imkanı sağlar, o kadar.. Belki birkaç pozisyonda avantajlı olur.
Sadece bunlar da kaliteyi ve başarıyı göstermez.. Çok uçlarda olmamak şartıyla tabi..
Balık etli olup da minyonlara taş çıkartan, oldukça elastik bir yapıya sahip gayet zirveyi yaşayan ve yaşatanlara haksızlık etmemek lazım..53 Yorumla- +1 yıl
Ne boy ne pos "elastik yapı" bu işin anahtar cümlesi ✨
- +1 yıl
Teşekkür ederim..
- +1 yıl
Rica ederim.
Yatakta daha iyi olduklarını düşünmüyorlar bence. Sadece daha kolay evirip çevirebileceklerini, minyon yapılarından dolayı her şeylerinin minyon olup onlara daha çok zevk verebileceklerini düşünüyorlardır. 😄
Bir diğer ihtimal de kadının milyonluğundan dolayı kendilerini daha “erkeksi” hissedebiliyor olmaları, erkekler güçlü hissetmeyi sever.132 Yorumla- +1 yıl
2. Seçeneği düşünmedim değil
u +1 yılŞu olabilir; evir, çevir, oyna :D Bunu düşünen erkeklerin çoğunun uzun bacaklı Rus/Ukraynalı kadınların peşinde olduğu gerçeği. Belkide kısa boylu göre göre oluşan bir durumdur. Türk erkekleri de pek uzun sayılmaz 😅
91 Yorumla- +1 yıl
Ya ne istediklerini bilmiyorlar ya da aç gözlü çeşni seviciler
Ama benim teorim minyon kadın karşısında ebat takıntıları olmuyor 😄
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
97Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılSelam gadası 🙃
Aslına bakarsak sekste minyon ya da uzun boylu olması önemli değildir. Önemli olan kadının kadınlığının hakkını vermesidir.24 Yorumla- +1 yıl
Bencede gadası
- +1 yıl
Yok şöyle olsun yoo böyle olsun dersek ohoo kimseyi bulamayız
- +1 yıl
Hıı ben o işte 😂
- +1 yıl
Şimdi şöyle bir durum var. Kafanın uyuşmadığı insanı istemezsin. Her ne kadar fiziksel olarak iyi olsa da
Cinsel Yaşam konusunda 770 cevap paylaştı. istediğiniz kadar bir taraflarınızı yırtın "yatakta önemli olan fizik değil tecrübe cesaret bıdıbıdı" falan diye. minyon hatunların ortalaması yatakta çok çok çok daha avantajlı ve keyifli.
bir kere çok fena hakimiyet ve esneklik imkanı oluyor. her aşırılık onlarda çok daha seksi duruyor, çığlıklar, sert bir tarz, açlık, tecrübe... hepsi çok daha seksi ve tutkulu geliyor. ufacık hatun içinden canavar çıktı dedirtiyorsa, verdği hazzı başka bir profilden almanız çok zor.
ve bir de bakımlı ve fitlerse doymuyorlar, yorulmuyorlar :D :D20 YorumlaAçık açık konuşacak olursak kolay evrilip çevrildiği içindir 🤣
55 Yorumla- +1 yıl
Açık açık konuşacaz madem bence tamamen ebat küçük oh yırttık meselesi 😂
- +1 yıl
Herkes işine yarayan tarafa çeksin diye çok amaçlı kelimeleri bir araya getirdim 🥲
- +1 yıl
Nereye çekerse çeksinler sonu fesatlığa çıkar , cümlenin ana hattı o yol üzerinde 😄
+1 yılele avuca sığdıkları için her pozisyona ideal oldukları için vede erkek daima yatakta güçlü sert olmak ister.. yoksa durum aynen bu
23 Yorumla- +1 yıl
Benim düşüncem , kadın minyon olunca erkekte penis ebatı telaşı kalmıyor 😄 alakasız tabi ama onlar öyle sanıyor ,,, bence
- +1 yıl
valla benim öyle derdim yok kadını evirip çevirip yataktan duşa duştan mutfağa atmak daha önemli tabi bizim sülaledekiler hepsi hanzo gibi :D ondan türkiyedeki kızların % 99 minyon demektir..
- +1 yıl
🤣🤣🤣
+1 yılÇünkü evirip çevrilmemiz daha kolay pozisyondan pozisyona girebiliyoruz ve hafifiz ordan oraya taşınıp düzülebiliriz
172 Yorumla- +1 yıl
Olayı özetlemişsşn :)
- +1 yıl
Güzel bir özetleme olmuş
+1 yılMinyonlar duygusal yöndende daha çekici geliyorlar bendeki sahiplenme koruma içgüdüsünü daha çok harekete geçiriyor. Cinsel ymnden çekici gelmesinin sebebide iri kalıplı bi adam olduğum için tam hakimiyet kontrol bende olur daha çok domibat taraf olurum düşüncesi.
191 boyunda 88 kiloyum. O yüzden 155lik bi kızda açıkcası çok ufak kaçar o kadarda minyon istemem😊10 YorumlaErkekler kendilerden daha uzun kadini tercih etmezler zaten bu onlarin egolarina zarar verir. Kendilerinin daha güclü uzun olmalari onlara özgüven verir. Yatakta tercih isin bence minyon uzundan ziyade esneklik önemli. Yoga yapanlar> demek daha dogru olur diye düsünüyorum
10 YorumlaDaha iyi olduğunu söyleyen saçmalar.
Erkekler yatakta hakimiyet kurmayı, güç göstermeyi ve hoyrat davranmayı sever. Bu yüzden de minyon kadınlar daha narin ve zayıf olduğundan daha hareketli olup çoğu pozisyona uyum sağlayıp erkeklerin istediklerini verirler.10 Yorumla
+1 yılKolay ele gelir şekil değişir o yüzden minyonlar daha tatlı olur benim gibi
151 Yorumla- +1 yıl
minyonmusun merak ettim
Gizli Üye(30-35)+1 yılMinyon kadın yatakta uzun kadın sokakta diye bir laf var.
Minyonu kavraması kolay ondan herhalde😂
Uzun da sokakda iyi çünkü boylu poslu görüntü güzel193 Yorumla- +1 yıl
Of yavrum of, tecrübeli hatun bambaşka oluyo ya
Cevap sahibi+1 yıl@manyag_man29 eee kör dünyası değil gör dünyası bu bizimde bildiklerimiz var tabi😎
- +1 yıl
Bana da gösterir misin :)
Kucaga alinmasi ve erkegin kolay kavrayisindan bence
201 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 881 cevap paylaştı. Her pozisyona çok daha rahat girer. Uzun kadınlarla o kadar kolay olmaz.
1210 Yorumla- +1 yıl
Yani her türlü şekilde sokulur
+1 yılUfak oldukları için pozisyona sokmak daha kolay olur, o yüzden öyle buluyorlar. Güzel bulmak zevk meselesi ama senin sorunun mantığı bu.
81 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle öyle
+1 yılÖyle bir şey düşünmüyoruz
Kafamızın içinden geçenleri okumaya çalışmak yerine
Davranislarimzii okuyun🤣🤣🤣12 Yorumla- +1 yıl
Avı için pusuya yatmış aslan görüyorum kan görüyorum vahşet görüyorum
- +1 yıl
Hırrrr
Korkun bizden 😂😂
Ben de fitne görüyorum
Hayınlık görüyorum
Çılgın deryalardan kopup gelen
Öfkeli fırtına görüyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılYemekte kimyon kadında minyon diyen erkekler için boy ve pozisyon avantajı olduğu için tercih edildiği aşikar.
14 Yorumla- +1 yıl
Peki Sence
- +1 yıl
Bence boyu boyuna posu posuna olması lazım. 190 boyundaki bir adama 1.60 gitmez. Ama 170 adam 169 kadın olursa tadından yenmez canım
- +1 yıl
1.68 🙄😄
- +1 yıl
Birer santim fazla söylüyorum hep🤣🤣 169-168 boyu boyuna posu posuna oluyor mis 🐾
Gizli Üye(36-45)+1 yılMinyon kadınlar çok tatlı çünkü. Kendimden biliyorum 🤭
161 Yorumla- +1 yıl
Evli misin ?
+1 yılÖyle bir şey hiç düşünmedim. Bunu nerden çıkarttın? Böyle düşündüğümüzü yani
14 Yorumla- +1 yıl
Böyle düşünen bazı hemcinslerinden
- +1 yıl
E ben de olgun severim. Şimdi oturup da bunu da mı anket yapalım? Kişiler tercihler ve zevkler vardır. Tartışmaya kapalıdır. Ama dediğim gibi minyon kız yatakta daha iyi diye düşünen bi hemcinsim hiç olmadı
- +1 yıl
Onuda sorduydum merak etme 😄
- +1 yıl
Ya bunun sebebi belli. Olgun her zaman daha ateşli ve tecrübeli olur. Minyon nedir 😂 ay yok tutamam utanırım falan der 🤣
+1 yılÖyle bir düşüncem yok. Birinin bana vereceği haz benim ona hissettiklerim ile doğru orantılıdır.. bir şey hissetmediğim birinin yatakta neler yapabildiğinin ve ne kadar iyi olabileceğinin bi önemi yok benim için.
10 YorumlaOyun hamuru gibi rahat şekil vermek için, 🤣
138 Yorumla- +1 yıl
😄
- +1 yıl
Alakası yok minyon kadının üreme noktasının dar olduğu inancı daha çok çığlık inleme daha fazla erkeksi hissetme durumu
- +1 yıl
@focussbluee aynen bende öyle düşünüyorum ama yanlış bir inanış bu
- +1 yıl
Yanlış tâbi bunun boy kilo ile alakası yok tamamen fizyolojik ne uzun boylu kızlar var afedersin iğne deliği ile yarışır
- +1 yıl
Aynen aslında
minÿon kadını da çok çekici bulurum ayrıca yumuşacık sıcaklığı kıvraklığıyla da pamuk gibi olur pozisyon geçişlerine kolaylıkla uyum sağlayabilmesi son derece önemli ve etkileyicidirler
10 Yorumla
+1 yılMinyon kadınların da ayrı bir tatlılığı oluyor. Hem daha atik geliyor bana hem de pozisyondan pozisyona daha rahat girebiliyorsunuz. Hemen hemen tüm pozisyonlarda rahat ilişkiye girebiliyor insan. 👍
10 Yorumla
+1 yılKim diyor bunu? Bunun boyla alakası yok ki bir kadının yatakta iyi ya da kötü olması karşısındaki insana olan tutkusuna hislerine kendi libidosuna iştahına ve o kişinin bam tellerini iyi bilmesine bağlı
10 YorumlaMinyon kadının yatakta daha olduğunu ilk defa duyuyorum çok saçma bir tez olmuş aksine minyon kadın yatakta en başarısız olanıdır
20 YorumlaPenisine güvenen erkekler için boyutun bir önemi yok diye düşünüyorum
Her vücut tipindeki kadını tadmin edebilir ve her zevke cevap verebilir10 Yorumla
+1 yılUfak tefek olmasından ötürü kontrolü daha kolay olması tek artısı. Onun haricinde iyi olduğunu düşünmüyorum.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılMinyon kadınların bakışları nedense hep cekici geliyorda ondan
At yüzlü çok boylu poslu kadınla yatakta rahat edemezsin Küçücük ufacık içi dolu turşucuk olsun 😚10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvire çevire yapmak daha rahat sanki ama her türlü minyon olmasa da evirip çeviririm ben 🔥🔥 isteyen ulaşır
10 Yorumla
+1 yılÇünkü kolay pozisyona giriyolar, mesela takıldığım bi ukraynalı 1,82 onunla zorlanıyorum yatakta, diğer ulraynalı 1,61 onu evire çevire her pozisyona sokuyorum
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Hem hareketli oluyorlar hem de her harekete uygunlar ağırlıkları hissedilmiyor.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılHer pozisyona daha kolay girmeleri, evirip çevirmek kolay, kucaklamak kolay, zorlamıyor. Bir de genelde daha diri oluyorlar, sarkma vs olmuyor.
10 Yorumla
+1 yılKolay pozisyon ve erkek ağırlığını ve baskısını daha çok hissettirebilir diye olabilir
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 841 cevap paylaştı. Ben öyle düşünmüyorum asıl kadını yatakta iyi yapan istekli olmasıdır
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 738 cevap paylaştı. Her kadın yatakta iyidir yeterki onu ateşlemeyi bilin
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kafamıza göre evirip çevirip kolayca tüm pozisyonlar denenebilir minyon ile
10 Yorumla
+1 yılOyle bi dusunce yok kuvuk olduklarindan daha zevkli oluyir
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 668 cevap paylaştı. Ele avuca geldikleri içindir😁😁 rahat haraket ediliyor ondan sanırım
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBedenle alakalı değil, erkek veya kadın pozisyonları gerçekten biliyorsa farkı olmuyor.
10 Yorumla
+1 yılMinyon olunca yatakta ona hükmetmek daha kolay bu yüzden benim tercih sebebimdir
10 Yorumla
+1 yılRahat pozisyona kolaylıkla girebiliyorlar avantajı o yani
10 YorumlaHer pozisyona rahat uyum sağlıyorlar. Taşıması kolay ( çanta anlatır gibi oldu bu )
10 Yorumla
+1 yılEsneklik , daha rahat pozisyon alma, daha seksi görünüm.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Küçük olduğu için erkek kendini daha güçlü hissediyor.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Öyle bir şey yok olan şu minyon kadın ile erkek istediği gibi oynadığı için tercih ediliyor..
10 YorumlaUlan neresini çevirirsen çevir şey işte bunun minyonu da aynı mikrobu da 🤣
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 654 cevap paylaştı. Minyonlar çünkü 😂 yani zevk meselesi millet nefes alsın modunda gece gece güldürdünüz beni 😂😂😂
10 Yorumla
+1 yılYatak da Daha iyi manevra yapıyor ve fino gibi çok hareketli 🤣🤣🤣🤣🤣 a,, iyisi kısada olur diye deyim var💦💦
112 Yorumla- +1 yıl
Erkeğin burnu ya da ayağı büyükse saçmalığı ile eş değerde bir mantıksızlık bu 💅
- +1 yıl
Deneyim sahibiyim
- +1 yıl
🍑.. kısaza.. 🍌 kösede olur 🙄🙄🙄
- +1 yıl
Pardon
- +1 yıl
155. Oldumu daha etli oluyor 😋😋😋
- +1 yıl
Hadi yavv kösede mevzusunu nasıl deneyimlerin🤭
- +1 yıl
DeneyimlediN
- +1 yıl
Köseyim 🤣🤣🤣🤣
- +1 yıl
Offff çok pis laf koydum kusura bakma 🤣🤣🤣
- +1 yıl
Aklımdan da geçmişti inan 😂
- +1 yıl
😊 Hayallerini yıkmak istemem ama küse degilim😔13.5
- +1 yıl
Sence hangisi daha iyi🍆 🍌🙄
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılYatakta değil ama bacak omuz da ayanda süper oluyirlar
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 495 cevap paylaştı.
+1 yılPozisyon zenginliği ve fantezi ürünlerinin kolayca bulunabilmesi
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Bu düşünce yanlış. Kadın kucağımda ise o iyidir zaten.
10 YorumlaYatakta daha güzel pozisyon alabiliyorlar evirip çevirmesi kolay oluyor :)
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılher pozisyon için avantaj bence. ama uzun boylu sevgilim olursa oturup ağlamam öyle hayati bir önemi yok :D
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 453 cevap paylaştı. sevdiğim olacak gerisi önemli değil ben her koşulda onunla olurum :-) yeterki çuval gibi yatmasın :-) dfh d
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılKimsenin öyle düşündüğünü zannetmiyorum
81 Yorumla- +1 yıl
Niye fikir
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer pozisyona girer rahat ve hakimiyet çok rahat kurulur
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKolay pozisyonluyorsun istediği. Şekle hemen geliyor hele kucağa 😃😃😃
10 Yorumla
+1 yılİstediğin gibi iki büklüm yapıp evire çevire becerebiliyorsun
10 Yorumla
+1 yılBen öyle düşünmüyorum sevdiğim kadın güzel gelir bana
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 542 cevap paylaştı.
+1 yılBen minyon olmayan kadını da iyi evirip çeviriyorum np. Yeter ki uyum olsun, bağ olsun.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Evirip çevirmesi kaldırması indirmesi kolay oluyor 😂
10 Yorumla
+1 yılÖyle mi diyorlar ilginç.
70 Yorumla- Devamını Gör (52)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler