- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılNeden boşanmak istemiyor ki? hem aldatma da olmuş. Evlilikten geriye eser kalmamış.. Bu şekilde her ikinize de acı - ızdırap başka bir şey değil.. Gidin mahkemeye içeriye kağıt imzalayıp verin anlaşmalı boşanma birbirimizden hiç bir şey talep etmiyoruz diye. 2 hafta da boşanırsınız.. Sonra da her iki taraf ta istediği - arzu ettiği gibi yaşasın. 👍
00 Yorumla
+1 yılEvlilikte en önemli unsur karşılıklı saygıdır, ama cinsellik evliliğin temelidir,, temel saglam olmazsa o bina yıkılmaya mahkumdur,, özellikle ilk iliskiden sonra kadinlarin istekleri daha fazla olur, eşinde bunu biliyordur ve görevi senin ihtiyaçlarını gidermektir,, bunu her iki tarafdan hangisi yapamiyorsa bosanma kaçınılmaz ve sart olur zaten
00 Yorumla
Boşan boşver dünyanın sonu değil. Sevismeyen adamda ya bir sıkıntı var ki yade bir olaydı oturacağına, ya da sevmiyordur. Belki de eşcinsel ve senle paravan evlilik yaptı, o da olabilir herat beklenir. Yoksa insan ne diye nikahlı eşini ihmal eder ki, hiçbir şey olmasa ihtiyaç bir kere.
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGaydir o. Kendini kamufle etmek için seni kullanmıştır.
421 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@sonnisim neye?
Cevap sahibi+1 yıl@sonnisim nie etrafta kendini belli etmeyen birsürü gay var. Hepsi Kerimcan gibi mi dolaşıyor sanıyorsunuz. Özellikle aktifleri anlaşılmıyor bile.
Cevap sahibi+1 yıl@sonnisim hayır ama tanıdığım bir kaç kişinim gay, lezbiyen çıkmasından sonra bu konu dikkatimi çok çekmişti o yüzden eşcinselleri biraz araştırdım. Sonuçsa çok şaşırtıcı. Etrafta tahmin ettiğimizden daha fazla eşcinsel var ve erkeklerin çoğu evli 😄 bilmem anlatabildim mi
Cevap sahibi+1 yıl@sonnisim dedim ya araştırdım die neresini anlamadın
Cevap sahibi+1 yıl@sonnisim internet denen birşey var. Netten araştırm. Bazılarıyla da burada özellikle o konu üzerine sohbet ettim. Onun dışında tanıdığım eşcisellerle de bu konu üzerine konuştum. Nie hiç olmayacak imkansız birşeyden bahşediyormuşum gibi geldi sana anlamadım? Hiç mi eşcinsel görmedin. Ayrıca nette araştırsan bile birsürü bilgiye ulaşırsın
Soran+1 yılKesinlikle katılıyorum gizli sana çünkü bende son zamanlarda analizlerim sonucu beynimi kemirmedi degil bu gay konusu gözle görülür bişey yok ama hislerim beni korkuttu acıkcası biranda degil uzun bir süre düşündüm
Cevap sahibi+1 yılPeki sana birakaç birşey soracağım anlarız şimdi. Nasıl tanıştınız ve ne kadar zaman sonra evlendiniz. evlenene kadar sana cinsel anlamada yaklaşımı veya sohbetiniz hiç olmadı mı? Bir de yaşlar kaçtı?
Soran+1 yılYaşlar o 33 ben 27 cok acele etti 4 ay flört sonra tanısma Nisan evllik hersey 7 ay içinde gercekleşti ben ona biraz daha zaman gecirelim dedigimzde neyi bekliyoruz diye kızdı cinsel yaklasımda bulundu ama benmle hiç öpüşmüyordu ve penisi bana biraz yumusak gelmişti neyse biz evlnemeden önce cinsel ilski yasamdk ben karsı geliyodum hep keske yasasymısım
Cevap sahibi+1 yılPeki evlendikten sonra ilk aylar da hep uzak mıydı cinsel olarak yoksa zaman geçtikçe mi uzaklaştı
Soran+1 yılHep uzaktı ilk tanıstıgımız günden beri
Cevap sahibi+1 yılAma evlenemeden önce ben karşı geldiğim için yaşamadık demişsin. Bundan onun istediği ama senin istemediğin anlamı çıkıyor. Cinsel sohbetler açmaya çalışmıyor muydu hiç? Bir de telefonunu kurcalayabiliyorsan gay sitelerine üyemi bir göz at sen
Cevap sahibi+1 yılEski sevgilileri falan olmuş mu o da önemli anlattı mı hiç
Soran+1 yılAnlatmıyo ama bildigim biri var cok kısa sürmüş çünkü sevgiliylen haftada 1 gün görüsüyoduk onda da özlüyodu galiba
Cevap sahibi+1 yılYa seninki büyük ihtimal gay. Başka bir ihtimal aseksüel de olabilir. Daha küçük bir ihtimalle de biseksüel. Tabi bunlar benim tahminler 😄
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
62Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Eşiniz gay olabilir mi? Ya da farkında olmadan yaptığınız, söylediğiniz bir şeyden dolayı kırılmış ta olabilir. Konuşarak, güven veren , yargılamayan sağlıklı bir iletişim kurarsanız sorunun ne olduğunu öğrenebilir belki de çözme şansına kavuşursunuz. Aldatma olayına gelince zaten siz bu durumdan pişmansanız bunu geride bırakıp kimseyle paylaşmayın.
00 Yorumla
+1 yılArkadaşım merhaba,
Anlaşılan o ki eşin sana açılamıyor. Senden istemeye, sana söylemeye çekindiği fantezileri olabilir... Belki de kendisine veya sana yakıştıramadığı şeyler var kafasında ama anlatmaya çekiniyor...
Seks istemek yerine konuşmayı denedin mi hiç?09 Yorumla
Soran+1 yılCok denedim her sevişmede yine olmadı diyip bana mahcup oluyor tedavi önerdim istemedi ben ne yapabilirim artık
- +1 yıl
Onu nelerin tahrik edeceğini sor mesela... Farklı fantezileri olup olmadığını sor, çekinmesine gerek olmadığını söyle...
Soran+1 yılFarklı fantesizi için önce beni sevmeli öpmeli yanasmalı kusura bakmasın
- +1 yıl
Ne kadar uç, aykırı veya absürt olursa olsun, eşi olarak onu dinlemek, iç dünyasını anlamak istediğini söyle... Ne yaparsan veya birlikte ne yaparsanız onun istediği veya hayal ettiği gibi bir cinsel hayatınız olacağını, senin de mutlu bir cinsel hayat için ondan neler istediğini normal bir arkadaşınla konuşur gibi konuş...
- +1 yıl
Elbette önce seni sevmeli ama şimdi evliliği kurtarmaya çalıştığın varsayımıyla sana yardımcı olmaya çalışıyorum
Soran+1 yılKonusulmuyor onunla uf diyo kesip atıyor ugrasamam herkes yoluna
- +1 yıl
Öyleyse yeni hayatında mutlu olmak için daha seçici ol... Bir değil, beş dene...
Soran+1 yılÖyle artık bundan sonra
- +1 yıl
Hakkında hayırlısı olsun... Dilerim mutlu olursun... Boşanmak kolay bir süreç değil...
+1 yılvalla eşini aldatmışsın ama bunun sorumlusu o bence yazdıkların doğruysa tabi çünki ilgi alaka ve doyurmak gerekiyor bir kadını giriş çıkış boşal bitti olurmu öyle şey yalacan okşayacan somuracan gerekirse ısıracan pozisyona sokacan
00 Yorumla
+1 yılböyle evlilik olmaz hele kadın hiç ihmal edilmez. partnerimle 2 günü geçmiyor sevişmemiz 2 saatten aşağı da bitmiyor. çalışmadığım zamanlarda gece gündüz yapıyoruz kadın ister erkekte karşılığını vermeli uyuz biriyle hayat geçmez
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Eşin seni sevmiyor buna emin ol sadece ihtiyacıni gidermek icin birlikte oluyor ve cok bencil oyüzden fazla ugrasma bas kicina tekmeyi ya da git baskasiyla ol aldatılmayi hakediyor.
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEeee önceden nasıldı? Bir andamı değişti birisi olabilir mi
52 Yorumla- +1 yıl
Erkek belli eder kendini ya
Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Üzme kendini sen güzel bir kadınsındır eminim daha önğnde yaşayacak çok güzel zamanalrın var. Boşanınca önğne çıkanları görürsün
00 Yorumla
+1 yılGerçekten çok enteresan bir durum. Her erkek senin gibi bir kadın ile evlenmek ister. Bazı erkekler de, böyle bir kadın ile evlenir değerini bilemez. Keşke böyle eşe sahip olabilseydim.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılÜlkemizde bunu yapamıyorsun kadınında erkeğinde soğuk ve isteksizliği çekilmez seks evliliklerde olmazsa olmazımdır sınır yasaklar olmamalı benimde 2,5 yıl oldu eşimle ilişkiyi keseli cezbetmiyor zoraki ilkşki dışarı kaçırır
00 Yorumla Valla inan aynisini yasyan biri olarak yaziyorum pismanlik duyma sen gerekeni yapmissin anlatmisisin derdini karsindaki seni anlamamis sonucda insaniz degilmi arzularimiz isteklerimiz var bosanmakla iyi yapiyorsun :)
00 Yorumla
+1 yılNe yaparsan yap ama 99 düşün yaptığın 💯 olsun ki ( basın yere eğilmesin çoluk çocuğuna laf gelmesin inşallah hayırlı geceler
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBazi kadinlar zor 10 sey ister 1 ini yapmassin hicbiseyimi yapmiyor olur. Erkekde zamanla bunalir ne yapsam olmuyo diyip salar kendini. Ayrica aldatmissin ben olsam ben bosardim ya da esitlik saglanmasi icin biriyle iliskiye girerdim bende
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevlilikler temeli cinsellik o temelde olmayınca aldatılma oluyor sonra boşanma bunu anlamayan çok bekar çok evli var bende bu yaşıma geldim çok iyi biliyorum ama işte anlatamıyorum
04 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle cinsellik yoksa evlilik neden var olsun
Cevap sahibi+1 yılaynı görüşteyim bende zaten ama cinsellik için evlenilirmi diyorlar öyle diyene bişy demiyorum ya ama o yüzden boşanan çok gördüm tanıdım daha yeni bir kadın vardı
Cevap sahibi+1 yılaynı düşüncedesin bir konu sormak için ve anlatmak için bana yazarmısın gizliliği açsam farklı bir amacım yok
Cevap sahibi+1 yılolmazmı
+1 yılYa cinsellikle ilgili problemleri vardı anlatamadı ya sen çekici gelmedin ya da başka biri var hayatında. Ama zaten bitiyormuş çok takılma artık önüne bak
00 Yorumla
+1 yılSenin ilişkin bitmis zaten
Kocasindan dert yanan kadin kafa da bitirmistir00 Yorumlavalla cidden işin zor... insan tadınca da evliyse bide cidden istiyor olması gerek olmayınca da olanlar oluyor işte
00 Yorumla
+1 yılBosaniyorsan hayırlısı oluyor senin için demektir kendini yıpratma değmez
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçocuk var mı peki , eşin asosyal bir insanmı. özgüven durumu nasıl
00 YorumlaNeden evlendin ki? Sevmeyeceğin biriyle neden evlenirsin?
00 Yorumla
+1 yılOha harbi berbat bir durum pişman olurdum evlendiğime
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİyi b. k. yemişsin iki. dunyada günahını çekersin, o kocan olacak kafasızda sende ne bulmuş yav
01 Yorumla
Soran+1 yılSiz erkeklerin günahları be olcak he erkektir yapar dimi pardon da sen kadına erkeklik yapmazsan kadında cıkar gider yapar !!!
Yakalamıştır seni. Telefon falan bı yerden. O yüzden tiksinmistir senden
00 YorumlaBelliki ayrılacaksın o gey olabilir ilk zamanlardan mi boyle
00 Yorumla
+1 yılDediğin gibiyse sana boşanma hakkı doğmuş"evli kalırsan yine zina edebiliirsn o daha kötü
00 YorumlaYazık ediyorsun kendine seni yatakta tatmin eden birini bulmalısın
Sana yardımcı olmak isterim00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılNe mal bir eşin var bu kadar istekli olman çok güzel üstünden inmemesi lazımdı şimdi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMaalesef yanlış bir durum, boşanmak şart gibi görünüyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılbende yalvar yakardım boşandım rahatladım uzun zamandır
00 Yorumla
+1 yılOndan sonra derki eşim beni neden aldatıyor diye acaba millet evlenmiş buluyorda bunuyorlar bence
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Senin için kötü bir durum kimi arar bulamaz kimide bulur yapamaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAzdırıcı falan verseydin keske kadınlar isteksiz olur adamlar isteklı olur anlamıyorum Bn bu ısı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ahhh yaa kıyamam.. 😛
00 YorumlaPlanlı mı aldattın, kendiliğinden mi gelişti?
00 Yorumla
+1 yılSisko cirkin ya da itici gorunebilirsin ona.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılohoo geç bile kalmışsın
00 Yorumla sorun büyük reis anlatılmaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 464 cevap paylaştı. Burdan simdik bulursun
00 Yorumlabaska kadina geçiriyordur takma kafana
00 Yorumla
+1 yılBoşanıyorsun ya daha ne sorun var
03 Yorumla
Soran+1 yılKimseyi aldatmdm hiç esimi dostumu nebilim üzüldüm
- +1 yıl
Bazen olmaz nedeni yoktur ama olmaz
- +1 yıl
Hayat tecrüben olmuş biraz ağır ama olsun
Bu nasıl bir ilişki
41 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılAldatmışsın adamda istek mi kalır sence
02 Yorumla
Soran+1 yılHaberi yok
- +1 yıl
Muhtemelen duymuştur bir yerden ya da sezmiştir
+1 yıl3 ay çok uzun bir zaman bence tedavi görmesi lazım
00 Yorumla
+1 yılSiz haklısınız bence gay mi acaba
00 YorumlaYine bir erken bosalma vakasi daha
00 YorumlaAyrıl kesinlikle
21 Yorumla
+1 yılSorunu söylerim ama buradan olmaz