Bir opmuyor bile yanağımdan onu geçtim... bu gün ima ettim daha geçen oldu ya dedi. Bende 2 ay birsey yok sana dedim nasıl olsa idare ediyorsun sen dedim söyle konuşma falan dedi bana adam da aseksuellik falanmi var nedir anlamadım. biktim artık ihtiyaclarimi karşılamıyor.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Anladığım kadarıyla bir aydır eşinize isteyeceği olmadığı için yaklaşmıyor, cinsel ilişki yaklaşımda bulunmuyor. Başlarda bu durum seni sıkıntıya sokmuş olsa da artık bıkkınlık duygusuna kapılmışsın. Eşinin aceksüellikle ilgili bir durumu olup olmadığı henüz netlik kazanmamış. Açıklamasından asekstüallikten bahsetmesinden yola çıkarak bir durumu olabileceği ihtimali de düşünülebilir.
Birkaç olasılık akla gelebilir:
1. Aseksüellik: Cinsel istek ve arzu duygusunun olmadığı bir durum. Cinsel ilişkiyi reddetmekle ilgili olabilir.
2. Cinsel isteksizlik: Geçici bir durum olabilir, stres, hormonal dengesizlik, ilişki sorunları gibi nedenlerle istek azalmış olabilir.
3. İlişki sorunları: Tartışmalar, küslükler, güvensizlik gibi nedenlerle yaklaşımda sorun olabilir.
4. Mastürbasyon ile gideriyor: Eşini tahmin ettiğinden az tatmin eden bir durum olabilir.
Tüm bunları dikkate alarak eşinizle konuşmanız, ihtiyaçlarınızı karşılamaya yönelik taleplerinizi dile getirmeniz gerekecektir. Psikolojik danışmanlığa başvurulması da faydalı olabilir. Ciddi bir durum olup olmadığına, çözüm yolunun ne olabileceğine professional yardım ile daha net bir tablo elde edilebilecektir.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Kocaman iki aydır seks yapmamak benim için büyük eksiklik... Haftada 2-3 olması gereken bir şey bide iki aydır nasıl dayanıyor kocan? Hiç mi seni çıplak görmüyor hiç mi ten tene değmiyor
00 Yorumla
+1 yılDüzelir, kafaya taktığı bir şey vardır, belki yoruluyordur çok gün içinde, malum ramazan belki enerjisi yoktur. Yok dememeli tabi ama düzelir iyi düşünün iyi olsun.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
29Cevap
+1 yılZor bir durumGecici de olabilir uzun süreliğine de. Ya cinsellikten soğudu ya da başka biri olabilir aklında.
12 Yorumla- +1 yıl
Bence cinsellikten soğudu
Soran+1 yılNiye olabilirki telden sapik şeylere bakıyor ama
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Evde fıstık gibi hanımın hakkını veremeyenlere şaşarım. Bir ay nasıl dayansın kız
010 Yorumla
Soran+1 yılSonra neden aldatıyorlar ya karının dırdırı var ama adam da dışarı atıyor kendini kadin napsin... kadin herseye katlanıyor çöküyor gerçekten adam bir işe gidiyor kahveye gidiyor gün geciriyor borcu harcı saymıyorum bak kadin da evde oturuyor fakat bitmiyor iş gerçekten erkek içinde belki boyledir erkek olmadığım için pek yorum yapamiycam
Soran+1 yılMaalesef haklısın ben eşim için herseye varım ama eşim kıymet bilmiyor..
Soran+1 yılHer gün çıkar eve uğramaz jic
Soran+1 yılGenelde okey oynuyor telefonda da öğle eve gelince hep okey ya da maç kupon yatırıyor tvde film açar film izler hiç suratıma bakmıyor ya
Soran+1 yılHiçbiri yok ya selam berir geçer oturur 🤣
Hayatım ben direkt boşanırdım siqerler yani adama bak o kim ki bana ilgi göstermiyor dokunmuyor etmiyor ya bak sinirlendim şimdi
00 Yorumla
+1 yılGeçmiş olsun maalesef boşanma sebebi bunu biran önce çözün yoksa ayrılıklar artar
00 Yorumla
+1 yılEşiniz sizinle neden ilgilenmiyor bunu bir sebebi olmalı alın karşınıza konuşun
00 YorumlaNasıl yani senngidip adamınsoyup üzerine oturdun da yapma diyip ittimi seni?
00 Yorumla
+1 yılEvlendiginizden Beri mi öyle yoksa son zamanlarda mı öyle kldu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMerhaba durum cok ciddi anlaşılan. biraz kafanı torparlaman gerekiyor. konuşmak anlatmak ister misin?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKarı dediğin ihtiyacı olduğunu zaman erkeğinin kucağına oturacak neden böyle şeyler erkekten beklenir anlamıyorum
00 Yorumla
+1 yılMastürbasyon bagimligı ola bilir bazıları böyle maalesef bı kaç tane kadın daha yazmıştı böyle bir şey cinsel ilişki ye girmiyor mastürbasyon u tercih ediyormuş
00 YorumlaPeki çalıştığı işte kaç saat çalışıyor?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılLibido dusuk veya başkası var
00 Yorumla
+1 yılcinsel terapilere gidin
00 Yorumla
+1 yılbenim gibi birine düşseydin keşke
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 894 cevap paylaştı.
+1 yılne tuhaf erkekler var ya
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. İnsanlar psikolojik çöküntüde
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 360 cevap paylaştı.
+1 yılabi nasıl yaa anlamıyorum
00 Yorumla
+1 yılSizin yaşlar kaç, kaç yıldır evlisiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılya genede yapmazsa, napıcan?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılYaslar kaç hiç mi yaomiyir
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. o zaman açıkça istediğin söyle bu ne böyle
00 Yorumla
+1 yılYok artık
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 482 cevap paylaştı.
+1 yılBaşka birini bulmuş bence
00 Yorumla yazık sana
00 Yorumla
+1 yılyenge sık dişini 😂😂😂
00 Yorumla
+1 yılDaha önce nasıldı ki
01 Yorumla- +1 yıl
Ordamsn
Cinsel Yaşam konusunda 728 cevap paylaştı. Baştan cikar
00 YorumlaKaç yaşında
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yıljigola çağır eve?
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bu gerçek mi
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet neden
Soran+1 yılYa gercek neden gerçek olmasın ya aile içinde neler neler oluyor bir buna mı inanmiyorsunuz...
Soran+1 yılNe o
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler