+1 yıl6 gün değil 6 aydan bahsediyoruz.. çok fazla bir süre bu..
1. eşiniz sizden nefret ediyor!(çok ciddi bir tartışma yaşadınız belkide onurunu gururunu kırdınız)
2. eşiniz ciddi bir sağlık sorunu yaşıyor (ki bu olsa illaki deneme yamulma olayınız olurdu)
3. eşiniz sizi aldatıyor!
4. sizde bir sorun var adamı cinselliğe tövbe ettirdiniz!
yalnız olayı anlatırken gecen bı gun dedıgınız olay sıkıntılı! gecenlerde bırgun degıl her an her zaman olmalı bu tavır.. esınıze yaklasmalısınız!!! esınız ıle ıletısım kurmalısınız!!! esınızi sevmelisiniz!!!
şimdi dıyorsanız yukardakılerden hıc bırı degıl o zaman ilk gordugunuz yerde elınden telefonu alıp atıyorsunuz bır koseye..
bana bak zibidi !!! sen beni mundar etmek içinmi aldın diyorsunuz ve saldırıyorsunuz.. utanmıyor çekinmiyorsunuz çünkü o sizin eşiniz!! savaşırsa sorunlar çözülebilir boyutda:) yok savaşmıyorsa 6 ay daha bekleyip dinende boşanma hakkını kazanın ve mahkemeyede bildirin boşayın.. ama şunu asla unutmayın burda bir tek o hatalı kusurlu değil szin tavrınızda soğuk adamı itiyorsunuz.. itmemeli aksine kendinize çekmelisiniz!54 Yorumla
Soran+1 yılBenim tavrım değil sürekli yaklaşıyorum beni istememesine rağmen yaklaşıyorum gururum kırılıyor ona rağmen yapıyorum
- +1 yıl
Siz yaklaşınca tepkisi ne oluyor peki
Soran+1 yılİstemiyor kaçıyor geçiştiriyor bahane üretiyor
- +1 yıl
nasıl kaçıyor bahanesi ne oluyor siz ne diyorsunuz o zaman peki.. bu oylece tamam ya sıkıntı değil deyuıp gecıstırılecek sey degılkı.. aynı yatakta uyumuyormusunuz
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba, durumunuza üzüldüm. 6 aydan beri bu adamın erkekliğini kaybetmiş olma ihtimali çok düşük. Böyle olduğu için bu işin sebebini bulup çözümüne gitmek gerekiyor. Buraya sormanizdan sebep bir umut bir çare bulurmuyum içeriği ise , durumu soru cevap şekilde analiz edebilir bir cevaba ulaşmaya çalışabiliriz. Tamam derseniz , sorular soracağım. Gerek yok derseniz siz bilirsiniz.
016 Yorumla- +1 yıl
Durumuna tekrardan çok üzüldüm. Peki ne düşünüyorsun neler yapmayı düşünüyorsun?
Soran+1 yılBoşanacağım
- +1 yıl
Yaptıkları ağır ve kırıcı olmuş birde üstüne aldatıyor olması. Ne kadar zamandır evlisiniz? Görüştüğü kişi hakkında bilgi edinebildiniz mi belki , geçici bir durum olabilir ve konuşsak Yuvanizı kurtarabilirsiniz?
Soran+1 yılNe yuvası ihanet üzerine yuva mı kurulur kadın aldatınca aynı şeyi dermiydiniz
- +1 yıl
İhanet üzerine yuva kurulmaz , yuva üzerine gelen ihanet , ortadan kaldırılabilir diye düşündüm. Burada kalben, erkeği savunur bir taraf içinde olmadım ve bunun yanında hem kendine dikkat eden spor yapan temiz olan ve kocasını mutlu etmek için elinden geleni yapan , bir kadına karşı kocanızın yaptıkları gerçekten çok kötü evet suçlu o bende kızdım ve gerçekten üzüldüm. Burada savundugum ve zarardan dönülerek üzüntülerini geride bırakır ümidiyle sizin huzurunuz ve yuvanız için bir savunma ortaya koymaya çalıştım. Boşanmak kolay ama , ayrılmış olmak , tekrar bir beklenti veya arayış içinde olmak , ailenin yanına dönmek veya tek başına yaşam sürmek bu dalgalanmalar esnasında yaşayacak olduğunuz stresler sıkıntılar bunları düşündugum için yazdım.
Soran+1 yılYanlış yazmışsınız ihanet üzerine yuva kurulmaz
- +1 yıl
Tamam işte bende onu yazdım ihanet üzerine yuva kurulmaz , ama yuvanın üzerine gelen bir ihanet ortadan kaldırılabilir tabiki bunun için ihanet eden bu kabahatini anlar kendini affettirebilirse. Dediğiniz empatiyi bir kaç ay önce yapmıştım biliyor musunuz? Yani aldatan kadın olursa ne yaparım diye. Özetini ifade edeyim. Kendisi ben seninle olamıyorum ve yapamıyorum böylece senden de ayrılmak istiyorum derse ancak o zaman ayrılma yolunu tercih edeceğimi ama bunun dışında onda yuvamız için bir çaba bir geri dönüş emaresi görürsem birlikte yuvamizı sağlamlaştırma yönelimi içinde olurum demiştim kendime
- +1 yıl
Ne kadar zamandır evlisiniz? Çocuklarınız var mı?
Soran+1 yılBir tane oğlumuz var
- +1 yıl
Anladım, kaç yaşında
Soran+1 yıl2 yaşında
- +1 yıl
Kuzucum yaa kıyamam. Kimbilir ne kadar tatlı Allah bağışlasın.
- +1 yıl
Kocan da çok pişman olur da , umarım çok geç olmadan olur. Değilse başını vuracak çok taş duvar arar, elimde mücevher varken ben sokak taşına koşmuşum kosarkende mücevherin kırılmadık parçalanmadık yerini bırakmamışım der derde, başkaları başına çorapları ördükten sonra geri gelmez hiçbir şey
Soran+1 yılBu saatten sonra ne yaptığı Umrumda değil yarın davayı açmaya gideceğim
- +1 yıl
Anlıyorum. Yani sen bilirsin. Burada objektif ve insanî olarak bize düşen. Mümkünü olursa yuvanın kurtulmasını istemek oluyor. Lakin yaşadıkların , senin yaşadıkların ve bir kadın için çok ağır durumlar. İnşallah hakkında hayırlı olan ne ise o olur.
- +1 yıl
Değerli bulduğunuz için teşekkür ederim 😊. Durumunuz nedir? Hangi aşamadasınız?
+1 yılMerhaba,6 ay çok uzun bir süre,, evli çiftler arasında ilişki sayısının azalması ya da sürenin uzaması gibi durumlar genelde karşılaşılan durumlar, ancak her ne olursa olsun 6 ay çok uzun bir süre,, herhangi bir sağlık problemi, kafasına taktığı problemleri yoksa, ihtiyacını farklı şekilde gideriyor olabilir!
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılDemek ki hemen hemen bütün kadınlar aynı durum da, ah ulan ah isteyen adama Allah nasip etmiyor da nerde odun ve ruhsuz herifler varsa onlara veriyor ta mevlam, gerçekten zoruma gidiyor artık bu durum 😏😏
118 Yorumla- +1 yıl
Biliyor musun değer veren evine bağlı düzgün bir erkek bulursam ona yapışıcam direk ama yok etraf şerefsiz dolu
- +1 yıl
@Büşra_riri hakkında hayırlısı
- +1 yıl
Hayırlısı tabi tek temennim bu
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
uydurma ne yqlnız gezmesi 3 4 tane flörtü var
- +1 yıl
hayır inan bana en tipsizleri dahi öyle hatta suratını bakılmıyacak tipler karısnı aldatıyor
- +1 yıl
@Büşra_riri o zaman ben neden yalnızım hâlâ 🙄🙄
- +1 yıl
@Soyersoyer seni üzmiyecek birini aradığın içindir kriterlerine uymuyordur, sen seviyorsundur o sevmiyprdur ya da seni srviyorlardır sen ısınamıyorsundur bir çok sebep var yani
- +1 yıl
@Büşra_riri nasıl olacak peki bu işler 😏😏
- +1 yıl
Bilmiyorum ki kelin ilacı olsa başına sürermiş
- +1 yıl
@Büşra_riri 😏😏😏
- +1 yıl
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
167Cevap
+1 yılÇok saçma yani. 6 ay eşine yaklaşmamak nedir ya bide durduk yere yani. Eşinin erkek olduğundan emin misin acaba? Yani cinsel yönelimi başka olabilir mi? Kendisiyle konuşmayı denesene neden burada sorma gereği duyuyorsun. Geç karşısına neden böylesin de ne var yani erkekler kadın iki gece başım ağrıyor deyince dayanamıyorlar ama kadın uzun zaman sabredip beklemek zorunda mı yani? Eğer psikolojik bi sorunu varsa gidip tedavi olsun. ya da yürümüyorsa ayrıladabilirsin senin de en doğal hakkın eşinle birlikte olmayı istemek. Keyifli geceler.
50 Yorumla
+1 yılkendine bence özgüveni yokkk eğer aleti filan küçükse ya da ne biliyim vucudu çok kıllıdır senin beğenmeyeceğini düşünür. evliliği severekmi yoksa görücü usulu ile mi yaptınız bilmek gerek bazı erkekler aile zoru ile evleniyor bazıları sırf seks için evleniyor bence şunu bir dene eğer oral seks yapmaktan çekinmiyorsan sabah erken saatlerde 7 gibi mesela ona bunu uygula tabi şunu takip et erken yattığından emin ol sonra senin yaptığını farketsin sonra devam etme bu onun zevkine vardıktan sonra sana karşı yaklaşıcaktır bazı erkekler pasif olur onu sen yönlendir tokatla otur ağzının üzerine ayıp şeyler söyle baby doll muhabbeti yapma feminen ol biraz patronluk yap eğer devam edip seni altına alıyorsa patronluk yapmak onda biter altında kalırsa sen yönlendir biraz cilve yap malak gibi yatma bi dene bakalım ne olucakk 6 ay bir erkek hiç dayanamaz yani garip geldi ben kendi adıma söyliyim bende evli bir erkeim yaptıktan sonra hergün zamanımı yatakta geçiririm istedikten sonra
40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 338 cevap paylaştı. 6 ay çok uzun bir süre. Sen öpmeye çalıştığında geçiştirmesi de pek hayra alamet değil. Şu soruların cevapları önemli: ne kadar zamandır evlisin? 6 ay öncesine kadar nasıldı? Son 6 ayda psikolojik etki yaratacak önemli bir gelişme oldu mu? Yatağa geç geliyor mu? Telefonda birileriyle yazıştığından şüphe duyuyor musun? Telefonu saklama eğilimi var mı, arttı mı?
51 Yorumla6 ay önce noldu önemli bir 6 ay önce noldu diye düşün 6 ay öncesine kadar cinsel bir birlikteliğiniz varmış anlaşılan birde birden mi kesti cinsel birlikteliği 2 günde bir ken 4 gün de 1 mi olamaya başladı haftada 1 den ayda 1 e mi düştü gidişat bu şekildeyse enerjisini üzerinde harcadığı biri olabilir enerjisi yetmiyordur sizinle seks yapmaya diycemde tavırları önceden de hırt mıydı eşinizin merak ettim?
12 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 486 cevap paylaştı. Yani bu seninle ilgili bir sorun değil. Ne olursa olsun bir kadınsın ve cinsel eğilimi olan her erkek eninde sonunda ister. Bence iki seçenek var. Eğer önceden sürekli ve yoğun bir cinsel hayatınız varken bir anda böyle degistiyse ihanete uğruyorsun. Veya zaten evlendiğin günden beri çok istekli değil diyorsan cinsel eğilimi farklı yönde.
Ayrıca şunu da belirteyim ki cinsellik bir yana kocan seni öpmüyor bile buda demek oluyor ki seni malesef sevmiyor...11 YorumlaKaç yıllık evlisiniz kuzum bende yaşadım aynı durumları çocuğunuz var mı benimde doğuştan kalp hastası 5yaşında kızım vardı ve beni aldattı hissediyordum bende telefondan yakaladım tabi bu konuları en iyi ben bilirim üzme kendini😞lütfen yardımcı olabilirim her zaman
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 709 cevap paylaştı.
+1 yılCinsel soğukluğun kişisel ya da ilişkiye dayalı nedenleri olabilir. Yani eşinizin kişisel olarak yaşadığı bir sorun (muhtemelen sizinle bunu paylaşamıyordur) ya da ilişkinizdeki sorunlar buna neden olmuş olabilir. Konuşarak çözme yolunu denemişsinizdir diye tahmin ediyorum. Bu durumda tek çözüm terapi desteği almak gibi görünüyor.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBizim yurdum kadinlari gercekten. bir tuaf sonra diyorlar erkekler bizi anlamiyor dun bir kadin esinin hergun istemesinden ilgisinden yakinirken bygun siz ilgisizliginden sikayetcisiniz galiba bu dunyada bu davul dengi dengine hic calmiyacak bence once oturup konusun mutlaka bir nedeni vardir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBurada biri kocan gibiymiş şu an boşanıyorlar
Ekonomik özgürlüğün varsa koy kapıya
En azından boşamak istyorum de80 Yorumla
+1 yılKurban olsun sana rezill insan, şimdi nafakaya boğ da aklı başına gelsin.
40 Yorumla
+1 yılPandemi yuzunden istemiyordur belki.. ya da isle ilgili kaygilari vardir.. konusmayi dene
40 Yorumla
+1 yılOna anlatarak hem bi erkek 6 ay asla oyle duramaz onun altinda bsyler var
43 Yorumla- +1 yıl
Sen Evli değilsin ben evli bir erkek adına dedim
+1 yılBunu onunla ciddi konuşman lazım. Başka bir kadın bile olabilir
60 YorumlaEsinizin ya psikiyatrik ya da fizyolojik sorunu var. Gizli eşcinsel gay olabilir Asexsuel olabilir. Fizyolojik bir hastalık olabilir Eşinizle konuşun durumunu anlamaya çalışın tedaviye ikna olmaya çalışın sonuç alamazsınız ayrılmakla tehdit edin.
10 Yorumla
+1 yılhayatında başka birisi var gibi duygusal anlamda da bağlandığı biri bence.. bu yoksa sağlık sorunu olabilir..
40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bu yaşta neden öyle ki insan karısını istemez mi yA
21 Yorumla
+1 yılHanımefendi gerçekten çok üzüldüm sizde bulamadığı (sizle evlenmiş tercihini yapmış olması gerekirdi) şeyleri başkalarında aramak yerine sizle iletişime geçebilirdi. Umarım boşandıktan sonra mutlu olursunuz.
00 Yorumla
+1 yılMerhaba hanfendi yeni mi evlisiniz veya kaç sene oldu eveleneli eşiniz sizle tık yapmadığı için bişey olduğu için tık olmaz yaklaşmamasının sebebi öyledir yani bu durumu düzeltemezsin bir insan olarak sana katılıyorum nedesen haklısın
00 Yorumla
+1 yılburaya sormak yerine eşinle konuşman daha mantıklı değil mi?
51 Yorumla- +1 yıl
En mantıklı cevap 👏👏👏
+1 yılÇok şansızsın karım bana hazırlanacak giyinecek parçalarım onu
50 Yorumla
+1 yılBüyük ihtimalle arada üçüncü kişi diye bir şey vardır...
42 Yorumla- +1 yıl
Güncelleme: Bundan %100 emindim
Telefon elindeyse sürekli sana da ilgisu yoksa geçmiş olsun 🤦♀️
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılvar birisi veya çok büyük problemi var diyeceğim ama neşesi eksilmiyor. Sen kontrol et elemanı vardır bir ayağı yoksa senin gibi temiz fit bir kadınla neden seks yapmasın yuh yani.
10 Yorumla Mis gibi aldatılıyorsunuz, çözümü basit; boşanmak. Mahkemeye de kocalık görevlerini yerine getirmiyor dersiniz ve ömür boyu nafaka alırsınız
40 Yorumla
+1 yılKarşına geç
derdin ne arkadaş de..
derdini öğren yani40 Yorumla
+1 yılÖzellikle erkeklerin derhal koştuğu sorulardan biri $_$ otur sen de oyun oyna ortak bir an kur belki bu tür şeylerden hoşlanmıyor belki de sadece arada böyle
00 Yorumla
+1 yılkapıya yanaş, ben gidiyorum de, nereye derse, sütçüye de, kapıdan çık peşinden gelirse yanıyorum anam, abazayım ulşan de, gel buraya çıtırım de, biraz korkut yani, bana vermessen sütçüye veririm de:)
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Akılsız erkek profili işte bu durum çok tehlikeli seni doyuramazsa aklın Bi zaman sonra farklı şeylere çalışmaya başlar ve tehlike arz edersin gözünüde kırpmazsın ama 😬
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKocan seni aldatiyor olabilirmj bence bi araatir bisey yap
31 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılUzuldum senin adina donuna kadar al onu tamammi guclu ol
- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yıl1 ay tamam da 6 ay ise başka şeyler aramalisin bu durumun altında
30 Yorumla
+1 yılAllah yardımcın olsun ne zor bir zmandayiz evlenmeye korkar olduk babam da yaşın geçiyor diyor ama çevrede insan yok ki evlenek
14 Yorumla- +1 yıl
Ama çok geçsin
- +1 yıl
Gençsin
- +1 yıl
Yaşım genç 23 um ama çevremde bir tane bekar kimse kalmadı yasitlarim evli hep
- +1 yıl
Bakma onlara sen, daha gençliğinin baharındasın, daha evlenecek çok zamanın olacak 🏵️
+1 yılSeni aldatıyor olmalı. Başka bir açıklaması olamaz.
12 Yorumla- +1 yıl
Donuna kadar nafakaya boğ onu. Pişman olsun iyice. Eğer sen aldatsaydın o.. pu olurdun ama o aldatınca sorun olmuyor.
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Kocana sorsan bunu? Ya da sorduysan onun cevabını da yazsan? Biz de ona göre değerlendirsek daha mantıklı değil mi?
11 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKocan seni kesin aldatiyor ya da erkekliginde bi sorun var
61 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılGüncellemeye baya üzüldüm. Kanıtlayabilirsen eğer ayrıl gitsin
21 Yorumla- +1 yıl
Pp deki senmisin
- Cinsel Yaşam konusunda 616 cevap paylaştı.
+1 yılCinsel yönden sağlıksızsa olabilir, sağlıklıysa aldatıyor olabilir.
20 Yorumla Soğumuş veya başka bi sıkıntısı olabilir. Güzel bir dille konuşmanı tavsiye ederim.
20 YorumlaSen ne bekliyordun ki... Senin gibi bir kadına karşı koymasının başka nasıl bir açıklaması olabilir ki? Kendi kaybetti hayatının hatasını yaptı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 469 cevap paylaştı.
u +1 yılEşin ya dışarıdan besleniyor ya da seninle ilgili fantezileri var. 6 aydır aldatmadığına hayret ediyor olabilir.
00 Yorumla
+1 yılüzülme tatlım kendi kaybeder, ya da seni aldatıyor,
03 Yorumla- +1 yıl
neyapacaksın şimdi
Soran+1 yılBu sabah dilekçe verdim boşanacağım
- +1 yıl
anladım, kendisne söyledin mi?
Gizli Üye(25-29)+1 yılKucagina otur dudagina yapis bunu da bn mi diyim abcm😂
51 YorumlaCulunu yirtmis ibine millet damacanaya bile sevgiyle yaklasiyor bu mal yaninda cabalayan kadina yuz ceviriyor bu nasil adalet lan 😂
00 Yorumla
+1 yılÖyle iş mi olur. Cinsel lik en doğal hakkın. O yapmıyorsa kendi kaybeder. Senin başının çaresine bakman çok doğal bu durumda
01 Yorumla- +1 yıl
senin adına çok üzüldüm, ne yapmayı düşünüyorsun, konuşmak istersen dinlerim
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Sizin evliliğiniz bitmiş. En kısa zamanda boşanma davası açmalısın
20 YorumlaDepresyona girmiş olabilir iş yerinde sorunları vardır mutlaka.
12 YorumlaCungu sen onun uzerine cok dusuyon biraz ilksiz ol bak o yanasir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılÖnce kendisi ile oda olmadı Ailesi ile konuş
Olmuyosa ayrıl Millet böyle kadın arıyo Hıyar bulmuş sevip sahip çıkmıyo10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 803 cevap paylaştı. Aldatılman üzüldüm bence cezasını çekmeli. İyi ; iyi olarak , kötü ; kötü olarak kalmalı
00 YorumlaÜmitsizliğe kapılma kardeşim aldatılmam senin suçun olduğu anlamına gelmiyor
00 YorumlaYanında mutlu değilse başka yerde mutludur.
Her çiçek güneşe döner yapraklarını.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAldattığı kesin ise, O senin nasıl kadınlık gururunu kırıyorsa sende onunkini kırmalısın, Aldatarak değil onun kadar alçalma. O sana nasıl yüz vermiyorsa sende ona verme böyle böyle onun gurununu sende kırarsın, Eğer ortada çocuk falan varsa alttan al ben gibi o çocukta harap olmasın.
00 YorumlaBen çözdüm sorunu Kocanız da size yaklaşmama ilgi göstermeme durumu var
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 382 cevap paylaştı. Uğraşma benim gibi yap geç kendine eziyet etme mast yapma
00 Yorumlaİlginç kilom var falan desen zayıfla dicem de acaba niye öyle yapıyor
00 Yorumla
+1 yılBizede robot gibisi denk gelir eminim. Esin seni hak etmiyor net
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Birçok sebebi olabilir bunu eşine sorarsan daha sağlıklı çözümler bulabilirsin.
00 Yorumla
+1 yılBen evlencem de ohohoho, ne bilim eşin neden istemiyor ne kadarlık evlisiniz?
00 Yorumlasormuyonmu bir sıkıntınmı var? beni niye ihmal ediyorsun d, ye
00 YorumlaŞahsen ben olsam karımın böyle sikayetlerde bulunmasına asla izin vermem... hergün muck muck
01 Yorumla
+1 yılAğız kokun ya da başka itici bir şey olabilir. Konuşmalısınız.
00 Yorumla- Devamını Gör (160)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat